Kurban olsunlar minnacik kalbine
Amin. Çok sağ ol. Sizinkini bilmiyordum? Tedavi mi gördü eşin? Bana morfoloji yüzünden bayağı olumsuz konuştu doktorlar. Yine de tedavi sonrası değişiklik olacak mı diye bekledik. Sonra da bu diğer sorınşar arttı işte. İlaç ve takviyelere devam ediyor da bakalım ne olacakCanım yarabbim yardımcınız olsun gercekten cok zor benim eşimdede vardı morfoloji hız sayı sorunu inşallah tez vakitte düzelir her şey inşallah rabbim sanada nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlar
Çok şükür. Gözün aydın. Şikayetlerin azalmasına da sevindim. Eşimin tedavisi bitecek 10 gün kadar sonra. Kontrole gideceğiz ama onun doktoru bu iki ay deneyin demişti. İlk ay ben prolaktin için kullanıyorum diye denemedik. İkinci ay da bu aydı, eşim sağ olsun isteksizliği tartışmalarla büyüyüp ilişkiden kaçınacak noktaya gelince ben de komple pes edip bıraktım. Şu an biraz akışına bırakmayı deneyeceğim. Çok yıprandımCanım benim çok sağool. Kalp atışını duyduk şükürara ara bel ağrım dışında ciddi bişi yok. Darısı başına inşaaallaah. Benimde aklım sizde güzel haberlerinizi bekliyorum. Senin nasıl gidiyor
Canım şimdi okudum. Kendini hiç yıpratma inşallah herşey düzelecekBen bebek deneme işlerine biraz ara vermek zorunda kaldım. Moraller çöküşe geçince buraya da daha az girmeye başladım. Eşimde hormon, morfoloji ve sayı düşüklüğü çıktığı için tedaviye başlamıştı ama bunların yanında isteksizlik de olunca ben her şeyle tek başına mücadele ederken bir de ilişki dilenen taraf olmaktan çok yoruldum ve yıpradım. Bu yüzden ondan bir şey gelmedikçe özel bir şey yapmamaya karar verdim. Bu süreçte de stres kaynaklı olduğunu düşündüğüm ve gittikçe rahatsız etmeye başlayan mide sorunlarımla vs ilgileneceğim. İnşallah her şey bir an önce yoluna girer de çocuk planları ve neşeyle geri dönebilirim. Dualarınızı bekliyorum
Cok sukur tatlim.Canım senin durumun nasıl bebiş nasıl
En doğrusu ilişkiyi kendinizi yıpratmadan. Erkekler çok etkileniyor kendilerini suçluyorlar falan. Olacak inşallah ben inanıyorum sadece zamanını bekliyor. Olumsuz düşünme hiç moralini yüksek tut kendinle ilgilen bol bol.Amin. Çok sağ ol. Sizinkini bilmiyordum? Tedavi mi gördü eşin? Bana morfoloji yüzünden bayağı olumsuz konuştu doktorlar. Yine de tedavi sonrası değişiklik olacak mı diye bekledik. Sonra da bu diğer sorınşar arttı işte. İlaç ve takviyelere devam ediyor da bakalım ne olacak
Çok şükür. Gözün aydın. Şikayetlerin azalmasına da sevindim. Eşimin tedavisi bitecek 10 gün kadar sonra. Kontrole gideceğiz ama onun doktoru bu iki ay deneyin demişti. İlk ay ben prolaktin için kullanıyorum diye denemedik. İkinci ay da bu aydı, eşim sağ olsun isteksizliği tartışmalarla büyüyüp ilişkiden kaçınacak noktaya gelince ben de komple pes edip bıraktım. Şu an biraz akışına bırakmayı deneyeceğim. Çok yıprandım
Canım benim eşimdeki sorun yüzünden tüp bebek bile zor dediler eşim ersağ kullandı 3 ay onunla düzeldi isteksizliğede iyi geliyomuş o herhangi bi tedavi görmedi eşimAmin. Çok sağ ol. Sizinkini bilmiyordum? Tedavi mi gördü eşin? Bana morfoloji yüzünden bayağı olumsuz konuştu doktorlar. Yine de tedavi sonrası değişiklik olacak mı diye bekledik. Sonra da bu diğer sorınşar arttı işte. İlaç ve takviyelere devam ediyor da bakalım ne olacak
Çok şükür. Gözün aydın. Şikayetlerin azalmasına da sevindim. Eşimin tedavisi bitecek 10 gün kadar sonra. Kontrole gideceğiz ama onun doktoru bu iki ay deneyin demişti. İlk ay ben prolaktin için kullanıyorum diye denemedik. İkinci ay da bu aydı, eşim sağ olsun isteksizliği tartışmalarla büyüyüp ilişkiden kaçınacak noktaya gelince ben de komple pes edip bıraktım. Şu an biraz akışına bırakmayı deneyeceğim. Çok yıprandım
ersağ ne? bana hamile kalsan bile düşükle sonuçlanma ihtimali çok yüksek dediler morfoloji yüzünden. sayı az olduğu için aşılama da yapılamazmış. tedavi sonucuna göre bakacaklardı işte o arada siz denemeye devam edin yine de dedi doktorCanım benim eşimdeki sorun yüzünden tüp bebek bile zor dediler eşim ersağ kullandı 3 ay onunla düzeldi isteksizliğede iyi geliyomuş o herhangi bi tedavi görmedi eşim
Özele gel canımersağ ne? bana hamile kalsan bile düşükle sonuçlanma ihtimali çok yüksek dediler morfoloji yüzünden. sayı az olduğu için aşılama da yapılamazmış. tedavi sonucuna göre bakacaklardı işte o arada siz denemeye devam edin yine de dedi doktor
Ah ah beni de istediler ucundan döndümAaaayyyyy, iyiki cok uzaklara gocaya gitmisiiimmmm , resmen huzurun adresini buldumkimseler gelemiyo
Ovulasyon oBu kız gebelik testi yapmış
Ay ne bilem
Iki koyu kalin cizgi gormedikce bizde anlamiyozAy ne bilemben güvenmiyorum sevmiyorum anlamıyorum da bu kitler den
Biz 3-4 ayda bir gidiyoruz TURKIYE ye ,o yuzden catlamiyoruzAh ah beni de istediler ucundan döndümbazen düşünüyorum ya olsaydı nasıl olurdu diye aha bide virüs falan hiç gelip gidemezdim catlardim galiba buraya bile alışana kadar neler yaşadım
Ya Kraker fabrikalari Kraker uretmeyi durdurursaa, ya iflas ederseeeEn azından onunla geciyo bide oda işe yaramasaydi diye dusun
Aynı devam
Evet çok sessiz kalmış eskiden böyle değildi ilk geldigim zaman noldi sizlere yaa konuşmaz olmuşsunuz napayım aynı yuvarlanıp gidiyorum hayat telaşındaAynı devamSen neler yapıyon topik sessiz kalmış
O zaman herkes boş gezenin boş kalfası tek işimiz bat beklemekti şimdi bazısı hamile bazısı tüm gün kusuyo bazısı çocuk yapmaktan bile vazgeçmişEvet çok sessiz kalmış eskiden böyle değildi ilk geldigim zaman noldi sizlere yaa konuşmaz olmuşsunuz napayım aynı yuvarlanıp gidiyorum hayat telaşında
İyiyim canım sen napıyorsun
Sùpperiiiizzz , bomba gibiyiiizzz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?