Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ya rabbim yardımcınız olsun gercekten cok zor benim eşimdede vardı morfoloji hız sayı sorunu inşallah tez vakitte düzelir her şey inşallah rabbim sanada nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlar
Amin. Çok sağ ol. Sizinkini bilmiyordum? Tedavi mi gördü eşin? Bana morfoloji yüzünden bayağı olumsuz konuştu doktorlar. Yine de tedavi sonrası değişiklik olacak mı diye bekledik. Sonra da bu diğer sorınşar arttı işte. İlaç ve takviyelere devam ediyor da bakalım ne olacak
Çok şükür. Gözün aydın. Şikayetlerin azalmasına da sevindim. Eşimin tedavisi bitecek 10 gün kadar sonra. Kontrole gideceğiz ama onun doktoru bu iki ay deneyin demişti. İlk ay ben prolaktin için kullanıyorum diye denemedik. İkinci ay da bu aydı, eşim sağ olsun isteksizliği tartışmalarla büyüyüp ilişkiden kaçınacak noktaya gelince ben de komple pes edip bıraktım. Şu an biraz akışına bırakmayı deneyeceğim. Çok yıprandım

Canım şimdi okudum. Kendini hiç yıpratma inşallah herşey düzelecek

En doğrusu ilişkiyi kendinizi yıpratmadan. Erkekler çok etkileniyor kendilerini suçluyorlar falan. Olacak inşallah ben inanıyorum sadece zamanını bekliyor. Olumsuz düşünme hiç moralini yüksek tut kendinle ilgilen bol bol.

Canım benim eşimdeki sorun yüzünden tüp bebek bile zor dediler eşim ersağ kullandı 3 ay onunla düzeldi isteksizliğede iyi geliyomuş o herhangi bi tedavi görmedi eşim

Canım benim eşimdeki sorun yüzünden tüp bebek bile zor dediler eşim ersağ kullandı 3 ay onunla düzeldi isteksizliğede iyi geliyomuş o herhangi bi tedavi görmedi eşim
ersağ ne? bana hamile kalsan bile düşükle sonuçlanma ihtimali çok yüksek dediler morfoloji yüzünden. sayı az olduğu için aşılama da yapılamazmış. tedavi sonucuna göre bakacaklardı işte o arada siz denemeye devam edin yine de dedi doktor

Aaaayyyyy, iyiki cok uzaklara gocaya gitmisiiimmmm , resmen huzurun adresini buldumkimseler gelemiyo
Ah ah beni de istediler ucundan döndüm bazen düşünüyorum ya olsaydı nasıl olurdu diye aha bide virüs falan hiç gelip gidemezdim catlardim galiba buraya bile alışana kadar neler yaşadım

Evet çok sessiz kalmış eskiden böyle değildi ilk geldigim zaman noldi sizlere yaa konuşmaz olmuşsunuz napayım aynı yuvarlanıp gidiyorum hayat telaşında
O zaman herkes boş gezenin boş kalfası tek işimiz bat beklemekti şimdi bazısı hamile bazısı tüm gün kusuyo bazısı çocuk yapmaktan bile vazgeçmiş koşturup duruyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…