Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman herkes boş gezenin boş kalfası tek işimiz bat beklemekti şimdi bazısı hamile bazısı tüm gün kusuyo bazısı çocuk yapmaktan bile vazgeçmiş koşturup duruyoz
Valla benim boş gezmeye vaktim yok canım biri karnımda başladı uğraştırmaya biri zaten hiç oturmuyo yürüme çabasında habire

Valla benim boş gezmeye vaktim yok canım biri karnımda başladı uğraştırmaya biri zaten hiç oturmuyo yürüme çabasında habire
O zamanlar boştuk ilk zamanlar işte diyorum ya şimdi herkesin bi telaşı var

O zaman herkes boş gezenin boş kalfası tek işimiz bat beklemekti şimdi bazısı hamile bazısı tüm gün kusuyo bazısı çocuk yapmaktan bile vazgeçmiş koşturup duruyoz
Allah'ım toplaşin çabuk bu ne böyle iyiydi eskisi
İyiyim canım sen napıyorsun
Bende iyi kuzum napayım aynı telaşlar gectimi bulantılar falan
Sùpperiiiizzz , bomba gibiyiiizzz . sen ne alemdesin tatlimm?
Aynı bildiğiniz gibi ben 2 gündür falan hava güzel yürüyüş denk getirip çıkmaya çalışıyorum eve gelince Halim kalmiyo ama tabi
Ben mideden cekiyorum canım ya afedersin yediğimi çıkarır oldum napcam bilmiyorum ilaç yazdı doktor yinede fayda etmiyo sabah iyiyim öğleden sonra fena
Sen nasılsın naptınız bebişle iyisiniz inşallah
Hadi ya başladı demekki tüh bı an önce geçer inşallah ya iyiyiz galiba bilmem geçen hafta bu hafta doktor yok haftaya var kontrol en son gördüğümde iyiydi şimdi nasıl bilmiyorum turp gibiyim arada bulantı tiksinme oluyo ama geciyo uzun surmuyo öyle
Oy oy yürüsün paşam güzelce badi badi

İnşallah sen yaşamazsın bulantı canım benim gercekten hiç İyi bişey değil

10 marta randevu aldım kızlar göreyim artık 2 hafta oldu yeter dusunup duruyorum benimle mi değil mi napiyo buyuyo mu diye kendimi yiyorum

Benim de yarin .Ayni duygulardayim.Valla fenalik geldi icerde napiyo diye dusunmekten
Hadi gor de gel bakalım inşallah sagliklicadir minik. Bide akşama aldırdı tatlı kocam neymiş efendim işten gelince direk gidermisiz sabahtan neden izin alcakmis iş yerinden bide onun randevusuna uyuyorum doktor hariç ya

Hadi gor de gel bakalım inşallah sagliklicadir minik. Bide akşama aldırdı tatlı kocam neymiş efendim işten gelince direk gidermisiz sabahtan neden izin alcakmis iş yerinden bide onun randevusuna uyuyorum doktor hariç ya
Randevu sabahtan olmayinca zor oluyo , zaman gecmiyo .Biz bi gidip gelelim teysesi donuste size ne alalim?

Randevu sabahtan olmayinca zor oluyo , zaman gecmiyo .Biz bi gidip gelelim teysesi donuste size ne alalim?
Nöbet saatlerine getirmeye calisiyo benim koca eğer işe gündüz gittiyse izin almak istemediğinden gececi vardiyasinda olunca iyi oluyo 9 da evde hemen 9 buçuk 10 a alıyorum randevuyu eve sokmadan götürüyorum gidin gelin güzelce kendinizi koruyarak pişik kremi yengeme dedim şimdiden depo yap lütfen eğer karantina falan çıkmazda bu sene nasipse gelirseniz getirin diye oralarda bı krem var çok efsane her sene ondan istiyorum yengemden bulamadım buralarda onun gibi etkilisini yazın çok pişik oluyo koltuk altlarim ve bacaklarımın arası evim full gunes Ankara ama aynı Antalya sıcağı gibi nemli vantilatör süz gezemiyorum evin içinde başlar marttan sonra benim işkence

Adini yaz kreminnn gelirsem getiririm bnde kargoya veriim , Direk ordan alirsin nolcakk

Adini yaz kreminnn gelirsem getiririm bnde kargoya veriim , Direk ordan alirsin nolcakk
Ay sağol kuzum Allah razı olsun düşünmen yeter her sene depo yapıyorum amcam bile alıştı krem istiyonmu diyo konuştuğumuzda diğer amcalarimla falan ya sus ifsalama beni şunlara karşı diyom aile içinde dalga konusuyum

Z
zaten bi kremleri , bi cikolata lari var.getiriversinler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…