Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Z

zaten bi kremleri , bi cikolata lari var.getiriversinler .
A101 de de var kız bazı çikolataları o Kinder çeşitlerini ordan getirirler bebeleri yedikleri için burda çok fazla yok ya Kinder çeşitleri falan bizlere gelirken a101 den alırlar alırlarsa

A101 de de var kız bazı çikolataları o Kinder çeşitlerini ordan getirirler bebeleri yedikleri için burda çok fazla yok ya Kinder çeşitleri falan bizlere gelirken a101 den alırlar alırlarsa

Benim ninem bile okuyo paketin ustunu , ordan mi? Burdan mi? Kandiriyolar mi diye.

Elektrikler gitti koca işe gitti çabucak gelir inşallah şu elektrik yaa karanlidikca karanlık oldu hava korkarım ışıksız gel bırakayım annemlere dedi gitmedim ne işim var gelir birazdan dedim ama 3 saat oldu hala tık yok

Beyni yaktım yanlış mesajı yazdım buraya silemiyorum tamamen onu değiştirem bari dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…