- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
A101 de de var kız bazı çikolatalarıZ
zaten bi kremleri , bi cikolata lari var.getiriversinler .
A101 de de var kız bazı çikolatalarıo Kinder çeşitlerini ordan getirirler bebeleri yedikleri için burda çok fazla yok ya Kinder çeşitleri falan bizlere gelirken a101 den alırlar alırlarsa
Benim ninem bile okuyo paketin ustunu , ordan mi? Burdan mi? Kandiriyolar mi diye.A101 de de var kız bazı çikolatalarıo Kinder çeşitlerini ordan getirirler bebeleri yedikleri için burda çok fazla yok ya Kinder çeşitleri falan bizlere gelirken a101 den alırlar alırlarsa
Akıllı kadın napsin değerini anlamak istiyodur yazık ordan aliverin kadına kızBenim ninem bile okuyo paketin ustunu , ordan mi? Burdan mi? Kandiriyolar mi diye.
Burdan gidiyoda ,onun kalbi fesatAkıllı kadın napsin değerini anlamak istiyodur yazık ordan aliverin kadına kız
Ama,cok fena ooo.Deme kiz öyle
Yat uyu boswer.Elektrikler gitti koca işe gitti çabucak gelir inşallah şu elektrik yaa karanlidikca karanlık oldu hava korkarım ışıksızgel bırakayım annemlere dedi gitmedim ne işim var gelir birazdan dedim ama 3 saat oldu hala tık yok
50 lerde falanYat uyu boswer.kafani dinle.telefonun sarz bitmesinde onemli olan o.
Geldimiiii? Korkuyosan geliim yaninaaElektrikler gitti koca işe gitti çabucak gelir inşallah şu elektrik yaa karanlidikca karanlık oldu hava korkarım ışıksızgel bırakayım annemlere dedi gitmedim ne işim var gelir birazdan dedim ama 3 saat oldu hala tık yok
Korktum da geldi çok şükür 9 buçuk gibi geri gider diye hemen tlfnu şarja taktım komşu geldi oturduk falan anca alabildim elime geriGeldimiiii? Korkuyosan geliim yaninaa
Hee, komsu vardi bana ihtiyac yoktu anladim.Korktum da geldi çok şükür 9 buçuk gibi geri gider diye hemen tlfnu şarja taktım komşu geldi oturduk falan anca alabildim elime geri
Komşu elektrik gelince geldi malesef karanlıkta oturdum baya bıHee, komsu vardi bana ihtiyac yoktu anladim.
ŞaapmazlarYanlış yere yazdım ama herkes şaapsın ahsnnsjsjsndb
Şaapıverseydiler be ya. Hsg çekildim kızlar haber bekliyordu. Onu yanlışlıkla buraya yazdım galiba. Bir de onların mesajlarını da alıp buraya taşımışım. Beyin terkŞaapmazlar
Sonuc nasil tatlim? Sorun yoktur insaallah ?❣Şaapıverseydiler be ya. Hsg çekildim kızlar haber bekliyordu. Onu yanlışlıkla buraya yazdım galiba. Bir de onların mesajlarını da alıp buraya taşımışım. Beyin terk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?