Bende bir sorun çıkmadı hsg temiz çok şükür ama bugün eşimin spermiogramı tekrarlandı. iki aydır tedavi görüyordu. sayı ve hareketlilik azalmış. morfoloji zaten 1'di öyle kalmış. moralim çok bozuk. yarın kendi ürologuna gideceğiz göstermeye. cuma sabah da tüp bebek için ön görüşmemiz vardı. ben değerler düzelmiştir diye çok heyecanlıydım. şu an böğrüme yumruk yemiş gibiyimSonuc nasil tatlim? Sorun yoktur insaallah ?❣oteki grubunuz pek hawali bu arada
Allah izin verirse, dilerse ,hangi degerler engel olabilir? Hicbir sorun olmadigi halde iki taraftada yine de olmayanlar var biliyosun.Degerleri dert etme. Sadece zamanini bekliyo mucizen.Bende bir sorun çıkmadı hsg temiz çok şükür ama bugün eşimin spermiogramı tekrarlandı. iki aydır tedavi görüyordu. sayı ve hareketlilik azalmış. morfoloji zaten 1'di öyle kalmış. moralim çok bozuk. yarın kendi ürologuna gideceğiz göstermeye. cuma sabah da tüp bebek için ön görüşmemiz vardı. ben değerler düzelmiştir diye çok heyecanlıydım. şu an böğrüme yumruk yemiş gibiyim
Ne diyeceğimi inan bilemiyorum. Çok şaşkınım, çok üzgünüm ama ne diyeyim bunun da bir sebebi vardırAllah izin verirse, dilerse ,hangi degerler engel olabilir? Hicbir sorun olmadigi halde iki taraftada yine de olmayanlar var biliyosun.Degerleri dert etme. Sadece zamanini bekliyo mucizen.
Uzulme gùlùm, oyle her hamile kalanda hemen kucagina almiyo.Allah herkese bi imtihan yazmis napalim. Gecenlerde bi tanidigim oglunun vefatini duydum uzuldum ve sasirdim gencti yeni ewliydi.3aylik bebegi vardiNe diyeceğimi inan bilemiyorum. Çok şaşkınım, çok üzgünüm ama ne diyeyim bunun da bir sebebi vardır
Doğru diyorsun Allah büyük acılarla sınamasın kimseyi. Her şeyin hayırlısını versin hepimiz içinUzulme gùlùm, oyle her hamile kalanda hemen kucagina almiyo.Allah herkese bi imtihan yazmis napalim. Gecenlerde bi tanidigim oglunun vefatini duydum uzuldum ve sasirdim gencti yeni ewliydi.3aylik bebegi vardiHersey bebek demekte degil bu hayatta.
Topiğimizde hamile kalan çok fazla maşallahNe samimi bir topik olmuş, hepsini okuyamadım var mı bebek haberlerini alan:)
Inş bizede geçer o uğur.Topiğimizde hamile kalan çok fazla maşallah
Rabbim gönlünüze göre sağlıkla bebekler versin inşallahInş bizede geçer o uğur.
JOYz sen kullanıcı adını mı değiştirdin?
N Neslhannn niyaptıng?
B Bilgi012 bebik nasıl, her şey nasıl, kaç haftalık oldu?
B Beklenenmucizemgeldi nerlerde? Hesabı pasif
E EbrarAsell sende ne var ne yok? Bizi vıjt diye tüpe yönlendirdi ürolog son spermiogramdan sonra, dedim miydi sana?
Değiştim kuzu bebek meselesi defterini kapattımJOYz sen kullanıcı adını mı değiştirdin?
N Neslhannn niyaptıng?
B Bilgi012 bebik nasıl, her şey nasıl, kaç haftalık oldu?
B Beklenenmucizemgeldi nerlerde? Hesabı pasif
E EbrarAsell sende ne var ne yok? Bizi vıjt diye tüpe yönlendirdi ürolog son spermiogramdan sonra, dedim miydi sana?
haha sahi mi? reglimi bekliyoruz tedaviye başlamak için. 2. ya da 3. gün ilaçlar başlayacakmışyok kuzum dememistin.Hayirlisi neyse o olsun.Dr bana Tup bebek yapalim vakit gecirme dedigi anda hamile kaldim ben hemde iki defa. Umutsuzluga sakin kapilma
Valla sahi kizhaha sahi mi? reglimi başlıyoruz tedaviye başlamak için. 2. ya da 3. gün ilaçlar başlayacakmış
Vay anasını. O tarihlerde çağırdılar bizi işte bakalım beklemedeyiz. Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun ben artık nasıl dua edeceğimi şaşırdım. Senin gebelik takvimin yok muydu ya ben yanlış mı hatırlıyorum?Valla sahi kizne zaman baslaniyo bilmiyorum ki, Ben adet beklerken hamile oldugumu ogrendim hep insaallah aynisini yasarsin kuzum sende.amiinnn
Kapattım ya çoktan hem de yeni değil. Yani kafayı takmayı bıraktım hayatımın merkezinde bebek yok artık canımOo yeni başlangıçlar. Sadece kullanıcı adında mı kapattın yoksa bebek konusunu komple mi kapattın
Daha iyi hissedeceksen iyi yapmışsın. Aslında hepimizin yapması gerek o da işte irade :/ Hakkında hayırlısı olur inşallahKapattım ya çoktan hem de yeni değil. Yani kafayı takmayı bıraktım hayatımın merkezinde bebek yok artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?