- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
YupppiiiiiBırakmıyoz bi yere seniiHele bi yumurtan çatlasın sıra hamilelik belirtisine de gelecek dur
Sen kuralları çiğniyon heGünde kaç kere meme kontrol yapıyorum biliyon mu sen ama çaktırmayalım
Bnde yasadim ya, ewet koyulasmiyoBen kimyasal yaşadım aynı böyle hiç koyulaşmadı kimyasal oldu
Demekkiii hamilem kalabiliyosun sennn bende oğlumdan hemen 1 önceki ay gecirdim kimyasal ne sevindiydim demekki hamile kalıyomusum diye sonraki ay oğlusum oldu darısı başınıza kızlaaarBnde yasadim ya, ewet koyulasmiyo
Hem kural koyuyorum hem de çiğniyorumSen kuralları çiğniyon he
Senin yarın bulantın da başlar ben dedim ya şimdi kesin başlarHem kural koyuyorum hem de çiğniyorum
Ama napim ya akıntı da olmadı bugün hiç zaten
KesinSenin yarın bulantın da başlar ben dedim ya şimdi kesin başlar
KesinVücudum ne dersen onu yapıyo yani şuan
He şöyle hayırlı bişey çıksın agzından ne o öyle dokuz mokuzJOYz hamilesiiinnn testin pozitif çıkacaaakkk diyimde belki bunlarda olur
Olmazsada sargı bezi al bana kafamı kırcan ya lazım olaar
He şöyle hayırlı bişey çıksın agzından ne o öyle dokuz mokuzİkize okeyim ama
Bi de benim ateş olayı devam ediyo hala ya valla hamileysem bunu da belirti sayıcam
Ya ben burdan bakınca bildigin koronayım yaJOYz hamilelik belirtileri
Ateş
Boğazda ağrı
Sırt ağrısı
Beyaz akıntı
Kasık agrısı
Ayak üşümesi
....
N Neslhannn hamilelik belirtileri
Beyaz akıntı
Adet sancısı
Rahimde batma
E EbrarAsell yumurtlama belirtileri
Duygusallık
Sonuc=3 kırık kafayı hepten yedi
Allah seniiYa ben burdan bakınca bildigin koronayım yaNeyse ki boğazım geçti
Kırmızıları görünce napcaz burda bu belirtileriAllah senii
Yeni belirti ekliyorum
BEL AĞRISI
BELİRTİLERE BAK BEE SANKİ 2 AYLIK GEBEYİM HE
Bir dahaki ay aynısı olursa aldırmıycaz napcazKırmızıları görünce napcaz burda bu belirtileri
Haydi bakalım yarın ne belirtilerle gelicezBir dahaki ay aynısı olursa aldırmıycaz napcaz
Hadi bakalım ben yatıyorum siz devam edin kızlarHaydi bakalım yarın ne belirtilerle gelicez
EbrarAsel yumurtlama ya 3gun kala hissetti erken gebelik belirtilerini .Hey yavrum hey.Adete 8gun kala ogrenenlerde erken ogrendik sayiyo kendiniJOYz hamilelik belirtileri
Ateş
Boğazda ağrı
Sırt ağrısı
Beyaz akıntı
Kasık agrısı
Ayak üşümesi
....
N Neslhannn hamilelik belirtileri
Beyaz akıntı
Adet sancısı
Rahimde batma
E EbrarAsell yumurtlama belirtileri
Duygusallık
Sonuc=3 kırık kafayı hepten yedi
Heçç bizimki yumurtlamadan gebe kaldığını biliyoEbrarAsel yumurtlama ya 3gun kala hissetti erken gebelik belirtilerini .Hey yavrum hey.Adete 8gun kala ogrenenlerde erken ogrendik sayiyo kendinihem bu hemojiler bana yetmiyo. Begen butonu zenginlestirilmeli yeni belirti asabilik
İlişkiden kac gun sonra gebelik testi yapılması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?