AYNEN CANIMDunyada hasbelkader olup gidiyo bazen isler.kimse isini cokda ciddiye almiyo
Ne bilim kız ilaç da içmek istemiyorum benim başım da bir tuttu mu ilaçsız geçmezYaa kıyamam sana aslında bugün dırdır da etmedim sana niye agrıdı ki
Bilinçaltımız bizden bagımsız hareket ediyor o sayıyo vallaHaftaya prsmbe Senin sonuc belli olacak, benim catlayacaksaymiyoz desekde sayiyoz farkindamisin
Beyaz akıntı rahimde batma sağ tarafta geneldeNe bilim kız ilaç da içmek istemiyorum benim başım da bir tuttu mu ilaçsız geçmez
Belirti var mı belirti
İçmeee ilaç içmeee sende varmı belirtiNe bilim kız ilaç da içmek istemiyorum benim başım da bir tuttu mu ilaçsız geçmez
Belirti var mı belirti
Baş ağrısı sayılıyo muİçmeee ilaç içmeee sende varmı belirti
Hadi bağalım testte belli olur inşallahBaş ağrısı sayılıyo muyok valla bişey bugün o kasıklardaki ince sızı saniyelik gelip gidiyor o kadar akıntı makıntı yok
Solda oluyordu hep sağda da olmaya başladı bazen
Hahaha az kaldı heeHadi bağalım testte belli olur inşallah
Ben saymıyom bilinçaltım sayıyoSayıyonmuuu
Diyosun kaç gün var testeBen saymıyom bilinçaltım sayıyo
Kaç gündü kız 27 sinde mi yapcaktık? Zaten Ebrar beni beklemeyin dedi bat günümüzde yapalım işteDiyosun kaç gün var teste
27 si bat zaten bugünü bitti sayarsaaaakk o zaman 8 gün kaldıKaç gündü kız 27 sinde mi yapcaktık? Zaten Ebrar beni beklemeyin dedi bat günümüzde yapalım işte
Hahahah tamam o zaman bat günü sabahı yapıyoruz test kesin27 si bat zaten bugünü bitti sayarsaaaakk o zaman 8 gün kaldı
Saymıyodum ben ne güzel hep senin yüzünden ya
Anlaşıldı merkezHahahah tamam o zaman bat günü sabahı yapıyoruz test kesin
Sorma bende bendeYa kistlerim yada bebekdalga geçip duruyom gercekten kist olacak görcem günümü tövbe tövbee
Valla gelirse bu ay bi kendi haline bırakıcam ya beynim yoruldu beeehh,Anlaşıldı merkeztabi gelmezse kırmızılar beni adet sancıları yokluyo arada umutlanmıycam diyorum resmen ben burdayım diyo
Sorma bende bende
İnşallah gelmez ya gelirse de napcaz yola devam
Benim tedaviye devam ama valla bende çok yoruldum gerçektenValla gelirse bu ay bi kendi haline bırakıcam ya beynim yoruldu beeehh,
Okumuştum bi kaç kişide ayak üşümesi benimkiler yanardı Oğlumda ama tabi 3 4 aylıkkenBenim tedaviye devam ama valla bende çok yoruldum gerçekten
Bir de aklıma geldi benim bu ayaklarım kaç gündür buzz gibi ya asla ısınmıyo bu da belirti mi
Hadi be bak bi de üşüyosa erkek diyo yalancılarOkumuştum bi kaç kişide ayak üşümesi benimkiler yanardı Oğlumda ama tabi 3 4 aylıkken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?