Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar. cumartesi pazar ovulasyon testim pozitifti (eke koydum) her iki günü de değerlendirdik. pazartesi dra gittin progestan verdi günde 3 kere iç dedi. dün akşam başladım. dünden beri regl olcakmışım gibi ağrım var, göğüslerimde hassasiyet ve aşırı bir ayak üşümesi asla ısınmıyor. sizce tutma ihtimali nedir düşüncelerinizi merak ediyorum

Eklentiler

• 2170B176-388C-4EF0-AE96-008D2A8A5314.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 27
Eeee JOYz gel bakalıııımmmm
Ben şimdi seni napıyım
Bide istilacı karınca diyo ya başı sensin o karıncaların ATOM KARINCA
Hahahahh Karıncalar böyle tek sıra halinde dolaşıyo ya öndeki nereye arkadakiler oraya o hesap gittiğimiz yeri talan ediyoruz

Belirtilerin benziyo canım inşallah vardırrr şuan var yada yok diyemeyiz yumurtlama dan 14 gün sonra testte cıkıyo

Hahahahh Karıncalar böyle tek sıra halinde dolaşıyo ya öndeki nereye arkadakiler oraya o hesap gittiğimiz yeri talan ediyoruz
Hahahaaaakarincalardan kurtulma yollari ararlarya yazin, ne yapsak bi taraftan bitip ,gidip otede cikiyolar diyekahve koyarlar falan kokusundan kacsinlar diye dikkatli olalim.

Bence o cantayla vur sen JOYz nede sahi yaaa, aklima gelmisken , benim emojiler hic depişmiyo ,siz nasil yapiyonuz onlari
Canım mesaj yazdığın kutucuğun üstünde 3 noktalar var 2. Sıradaki üç noktaya tıkla emoji resmi cıkıyo orda
B I nın yanındaki 3 nokta değil galeri resminin yanındaki 3 nokta

Silikleştiğini de gördün mü peki, senin yumurtan ancak çatlamıştır henüz döllenmemiştir bile belki de canım :)

Bende yedim bundan 2 3 tane önceden
Bilmeden test yaptım bide bunda hcg varmıs test pozitif çıktı sevindim salak gibi cahillik başa bela amaaa 5 yılın sonunda öğrenmediğim halt kalmadı
Bnde yasadim o tatli sewinci.ilk ay. Hatta adete 14 gun kala falan bacaklarim, kadiklarim agrirdi ,adetim yaklasiyo diye agriyo adeti haber veriyo sanirdim.megersem yumurtluyosum ya gı.Nebilem anamin ewinde yumurtlama yi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…