ŞaşkınNe işim olur ovitrelle le benim yeaa öyle bi yolumu şaşırmışım
Ovitrelle miii??Ovitrelle lerde ne ariyon gııı?Gűl gibi topigimiz dururken. he bu arada dr dun ovitrelle verdi bana, persembe afiyet olsun bana
Ovitrelle miii??
Ne güzel işte ne zaman çatlıycanı bilirsin hiç yoktan
JOYz ne vermediler bak yavrucagım ne zaman ne oldu haberi yok gerçi test yaptı da
Bana heray veriyo gutgutlarim.1kere kendiliginden catladi.
Bende yedim bundan 2 3 tane önceden
Sen o gutgutlara selam söyle tavuk gibi gut gutlayıp dururken kendileri civciv çıkaracaklar seni geçeceklerBana heray veriyo gutgutlarim.1kere kendiliginden catladi.
HahahahhEeeeJOYz gel bakalıııımmmm
Ben şimdi seni napıyım
Bide istilacı karınca diyo yabaşı sensin o karıncaların ATOM KARINCA
Emin ol kendileri korunma kullaniyolar.Sen o gutgutlara selam söyle tavuk gibi gut gutlayıp dururken kendileri civciv çıkaracaklar seni geçecekler
Belirtilerin benziyo canım inşallah vardırrrMerhabalar. cumartesi pazar ovulasyon testim pozitifti (eke koydum) her iki günü de değerlendirdik. pazartesi dra gittin progestan verdi günde 3 kere iç dedi. dün akşam başladım. dünden beri regl olcakmışım gibi ağrım var, göğüslerimde hassasiyet ve aşırı bir ayak üşümesi asla ısınmıyor. sizce tutma ihtimali nedir düşüncelerinizi merak ediyorum
Bence o cantayla vur senJOYz nede sahi yaaa, aklima gelmisken , benim emojiler hic depişmiyo ,siz nasil yapiyonuz onlari
HahahaaaaHahahahhKarıncalar böyle tek sıra halinde dolaşıyo ya öndeki nereye arkadakiler oraya o hesap gittiğimiz yeri talan ediyoruz
Canım mesaj yazdığın kutucuğun üstünde 3 noktalar var 2. Sıradaki üç noktaya tıkla emoji resmi cıkıyo ordaBence o cantayla vur senJOYz nede sahi yaaa, aklima gelmisken , benim emojiler hic depişmiyo ,siz nasil yapiyonuz onlari
Çocuk parası da cok sanki kaşıkla verip kepçeyle geri alıyo devletEmin ol kendileri korunma kullaniyolar.onlar da 1bebe, Tùrklerde en az 4-5 bebe var .Bizimkiler cocuk parasi derdinde
Silikleştiğini de gördün mü peki, senin yumurtan ancak çatlamıştır henüz döllenmemiştir bile belki de canım :)Merhabalar. cumartesi pazar ovulasyon testim pozitifti (eke koydum) her iki günü de değerlendirdik. pazartesi dra gittin progestan verdi günde 3 kere iç dedi. dün akşam başladım. dünden beri regl olcakmışım gibi ağrım var, göğüslerimde hassasiyet ve aşırı bir ayak üşümesi asla ısınmıyor. sizce tutma ihtimali nedir düşüncelerinizi merak ediyorum
Bnde yasadim o tatli sewinci.Bende yedim bundan 2 3 tane önceden
Bilmeden test yaptım bide bunda hcg varmıs test pozitif çıktı sevindim salak gibicahillik başa bela amaaa 5 yılın sonunda öğrenmediğim halt kalmadı
Ooo, konusuyoda vururken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?