Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baş ağrısı sayılıyo mu yok valla bişey bugün o kasıklardaki ince sızı saniyelik gelip gidiyor o kadar akıntı makıntı yok
Solda oluyordu hep sağda da olmaya başladı bazen
Bunlar ikiz belirtisi biri sagda biri solda .hadi insaallah aptala malum olurmus sakala karisik ikizi tutturup dogurup bizi unutur , hamile lerin topige gecermisinterketmezsin Dimi bizi

Bunlar ikiz belirtisi biri sagda biri solda .hadi insaallah aptala malum olurmus sakala karisik ikizi tutturup dogurup bizi unutur , hamile lerin topige gecermisinterketmezsin Dimi bizi
İkiz mi Ayy bayılırım hee şuraya şimdi
Nereye gidiyomuşum hemm gidersem sizi de götürürüm

İkiz mi Ayy bayılırım hee şuraya şimdi
Nereye gidiyomuşum hemm gidersem sizi de götürürüm
Bisey diyimmi , o kadar alistimki Neslhannn ve sana, beni birakirsaniz cok uzulurum gercekten .kopmayalim biz, iyi gunde ,kotu gunde , mutlulugumuzu acimizi hep paylasalim. (cok duygusallastim birden, hamilelik belirtisi miki buuu)

Bisey diyimmi , o kadar alistimki Neslhannn ve sana, beni birakirsaniz cok uzulurum gercekten .kopmayalim biz, iyi gunde ,kotu gunde , mutlulugumuzu acimizi hep paylasalim. (cok duygusallastim birden, hamilelik belirtisi miki buuu)
Evet duygusallık da belirti sen daha çatlatmadın belirti arama hemen sıranı bekle önce bizim kırmızılara ağlıycaz sonra senin

Bırakmıyoz bi yere senii Hele bi yumurtan çatlasın sıra hamilelik belirtisine de gelecek dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…