Yalan o yalanHadi be bak bi de üşüyosa erkek diyo yalancılar
Amaan bee aramıcam belirti melirtiYalan o yalan
Aramıyoruzki kendi gösteriyo kendiniAmaan bee aramıcam belirti melirti
Yoo ben arıyorumAramıyoruzki kendi gösteriyo kendini
Buaya kadar hic bukadar gece kalmamisti yumurtlamam.Vucut kafasina gore takiliyo buayBilinçaltımız bizden bagımsız hareket ediyor o sayıyo valla
Ben gecen ay erken yaptim testi silik 2. Cikti 3gun ust uste. Buay tovbeAramıyoruzki kendi gösteriyo kendini
Ya yapma yaaa ,sunu kendineArama motoruna 8 gün kala gebelik testi yazmaya başladım bile
Kimyasal mı gecirdin acabaBen gecen ay erken yaptim testi silik 2. Cikti 3gun ust uste. Buay tovbe☹
Bunlar ikiz belirtisi biri sagda biri solda .hadi insaallah aptala malum olurmusBaş ağrısı sayılıyo muyok valla bişey bugün o kasıklardaki ince sızı saniyelik gelip gidiyor o kadar akıntı makıntı yok
Solda oluyordu hep sağda da olmaya başladı bazen
Baksana bi
Boyleydi bilmiyorum ki kuzum. Test yerine bhcg baktirsaydim anlasilirdi Dimi?
İkiz miBunlar ikiz belirtisi biri sagda biri solda .hadi insaallah aptala malum olurmussakala karisik ikizi tutturup dogurup bizi unutur , hamile lerin topige gecermisin terketmezsin Dimi bizi
Ay bunların hepsi farklı test mi bariz belli silik çizgiler ya. Keşke hcg baktırsaydın büyük ihtimalle kimyasal geçirmişsin senBaksana bi
Boyleydi bilmiyorum ki kuzum. Test yerine bhcg baktirsaydim anlasilirdi Dimi?
Bisey diyimmi , o kadar alistimki Neslhannn ve sana, beni birakirsaniz cok uzulurum gercekten .İkiz miAyy bayılırım hee şuraya şimdi
Nereye gidiyomuşum hemm gidersem sizi de götürürüm
Ben aramıyom valla o belli ediyo kendiniYoo ben arıyorumbakalım ne bulucam belamı mı artık neyi
Evet duygusallık da belirtiBisey diyimmi , o kadar alistimki Neslhannn ve sana, beni birakirsaniz cok uzulurum gercekten .kopmayalim biz, iyi gunde ,kotu gunde , mutlulugumuzu acimizi hep paylasalim. (cok duygusallastim birden, hamilelik belirtisi miki buuu )
Bırakmıyoz bi yere seniiBisey diyimmi , o kadar alistimki Neslhannn ve sana, beni birakirsaniz cok uzulurum gercekten .kopmayalim biz, iyi gunde ,kotu gunde , mutlulugumuzu acimizi hep paylasalim. (cok duygusallastim birden, hamilelik belirtisi miki buuu )
Ben kimyasal yaşadım aynı böyle hiç koyulaşmadı kimyasal oldu
3ayri testti. Ewet kuzumAy bunların hepsi farklı test mi bariz belli silik çizgiler ya. Keşke hcg baktırsaydın büyük ihtimalle kimyasal geçirmişsin sen
Günde kaç kere meme kontrol yapıyorum biliyon mu sen ama çaktırmayalımBen aramıyom valla o belli ediyo kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?