- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Heçç bizimki yumurtlamadan gebe kaldığını biliyo
Asabilikmii
Hee bu aradaJOYz ni başka konuda yakaladıımmm seninle hesaplaşıcazz
Gecen ay naptiysak onu yapcaz yineBir dahaki ay aynısı olursa aldırmıycaz napcaz
Ama sen beni dovmùşsùn ya kardes.cantayi ne vuruyon suratima suratima gıE EbrarAsellkimse kimseyi bırakmıyo sen bıraksanda ben yakandayım he seni doğurtana kadar burdayım
JOYz az kaldı belirti ararken yarın doğuracak zaten ama 1 değil 9 doğuracak
Camasir suyunun kokusu duyuyosan korkmaYa ben burdan bakınca bildigin koronayım yaNeyse ki boğazım geçti
Yumurtlamadan sonra 11. Gün çıkmıştı benim erken gebelik testinde çok silikti amaİlişkiden kac gun sonra gebelik testi yapılması gerek
Unutman beni diyon tam sopalıksınAma sen beni dovmùşsùn ya kardes.cantayi ne vuruyon suratima suratima gı
AynenGecen ay naptiysak onu yapcaz yinedemi
Biz ne desek ona dakikasında başına geliyo zatenbaska konumuuu ?aldatiyomu biziii? Bugunleride mi gorecekttiiikkkkk? Bunlardami gelecekti basimizaaaa? Dahada dun gece sordum terketmezsin bizi dimi diye yok gidersem sizide gotururum dedi.hımmm.layalim ona gelince
Unutman sizde allallaaaaUnutman beni diyon tam sopalıksın
Bize herkes gülüyoUnutman sizde allallaaaasahi oteye niye etiketlemisler bizi.hatirlayamadim Arkadasi.nerde guldurmusuk
Cem Ylmz geldi aklimaBize herkes gülüyonapsınlar buldurlar 3 deliyi
Cem Ylmz geldi aklimababasi demis, oglum bu hayatta cok dikkat li ol ,kimseyi kendine guldurme.oda komedyen olmus,butun dunyayi kendine guldurmus.Zavalli babacim , artik oda ayni kaderi paylasacak desene.
Ben bunu yapmıştım yaa sonra kocama da yapmıştım doğru mu ki diyeCamasir suyunun kokusu duyuyosan korkmasahi camasir suyunun tiisss damlatip hamile miyiz diyede soruyolar di dimi
Evet bu doğruuBiz ne desek ona dakikasında başına geliyo zaten
Sabah sabah ne güldüm yaaBen bunu yapmıştım yaa sonra kocama da yapmıştım doğru mu ki diye
o hamile çıktı ben bunda da negatif
Görüldün orda burda kaçakEvet bu doğruu
Nereye gitmişim ben hemm bee burdayım işte
Ovitrelle lerde ne ariyon gııı?Evet bu doğruu
Nereye gitmişim ben hemm bee burdayım işte
Yaa adet sancısı gibi bi agrı var karnımda kesin adet olcam ben elendimGörüldün orda burda kaçak
Ne işim olur ovitrelle le benim yeaa öyle bi yolumu şaşırmışımOvitrelle lerde ne ariyon gııı?Gűl gibi topigimiz dururken. he bu arada dr dun ovitrelle verdi bana, persembe afiyet olsun bana
Evet canım arada gelip geçiyoYaa adet sancısı gibi bi agrı var karnımda kesin adet olcam ben elendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?