Yaa bana da verseydi o iğneyi bende yalancı malancı bi pozitif görseydim yaaBnde yasadim o tatli sewinci.ilk ay. Hatta adete 14 gun kala falan bacaklarim, kadiklarim agrirdi ,adetim yaklasiyo diye agriyo adeti haber veriyo sanirdim.megersem yumurtluyosum ya gı.Nebilem anamin ewinde yumurtlama yi.
evet dün ve bugün baya silik çıkıyor. dün dr da çatlamış zaten dedi. progestanı neden verdi anlamadım:/ bir de ayak üşümesi hiç duymuşmuydunuz bu tarz üşüme ilk kez yaşıyorum çünküSilikleştiğini de gördün mü peki, senin yumurtan ancak çatlamıştır henüz döllenmemiştir bile belki de canım :)
Ohhh enseye enseye hem de
Duyduk benevet dün ve bugün baya silik çıkıyor. dün dr da çatlamış zaten dedi. progestanı neden verdi anlamadım:/ bir de ayak üşümesi hiç duymuşmuydunuz bu tarz üşüme ilk kez yaşıyorum çünkü
Canım mesaj yazdığın kutucuğun üstünde 3 noktalar var 2. Sıradaki üç noktaya tıkla emoji resmi cıkıyo orda
B I nın yanındaki 3 nokta değil galeri resminin yanındaki 3 nokta
evet şimdi gördüm onu:) inşallah ikimizde de vardır bebiş:)Duyduk ben
Daha dün yazmıştım sanırım bende aynıyım
İnşallah canımevet şimdi gördüm onu:) inşallah ikimizde de vardır bebiş:)
Tanistigimizdan beri kistleremize bile gùlùyoz , kirmizilarmi aglatcak artik biziEvet duygusallık da belirtisen daha çatlatmadın belirti arama hemen sıranı bekle önce bizim kırmızılara ağlıycaz sonra senin
Ewet kuzum, kimyasal da cok anlayasiya kalmamisti ama 2.sinin 8+5de kalbi durunca o cok yikti beni.Ben miyom dan ameliyat olacaktim dr adetin gecince gel dedi, bekle bekleee beklee olmuyo biturlu.her turlu adet belirtileri sancim var adet yok.aklima bile gelmiyo, cunku bir onceki ay progestan kullanmistim , onun geciktirdiginj biliyorum ya , ondan saniyorum.4ay oncesindede progestan 1ay adetimi atlattirmisti.40 /45 gunun sonunda tam bilmiyorum artik bi test yaptim ana kopkoyu iki kirmizi, dr gittim kan verdim.5+2olmusDemekkiii hamilem kalabiliyosun sennn bende oğlumdan hemen 1 önceki ay gecirdim kimyasal ne sevindiydim demekki hamile kalıyomusum diye sonraki ay oğlusum oldu darısı başınıza kızlaaar
Canım mesaj yazdığın kutucuğun üstünde 3 noktalar var 2. Sıradaki üç noktaya tıkla emoji resmi cıkıyo orda
B I nın yanındaki 3 nokta değil galeri resminin yanındaki 3 nokta
Ana senin düşüğün mü varTanistigimizdan beri kistleremize bile gùlùyoz , kirmizilarmi aglatcak artik bizi
Ewet kuzum, kimyasal da cok anlayasiya kalmamisti ama 2.sinin 8+5de kalbi durunca o cok yikti beni.Ben miyom dan ameliyat olacaktim dr adetin gecince gel dedi, bekle bekleee beklee olmuyo biturlu.her turlu adet belirtileri sancim var adet yok.aklima bile gelmiyo, cunku bir onceki ay progestan kullanmistim , onun geciktirdiginj biliyorum ya , ondan saniyorum.4ay oncesindede progestan 1ay adetimi atlattirmisti.40 /45 gunun sonunda tam bilmiyorum artik bi test yaptim ana kopkoyu iki kirmizi, dr gittim kan verdim.5+2olmusmucize gibi geldi ama beni terketti.
Yok gulum dusmedi , kalbi durdu, kurtaj la aldilar. Teselli ama ,10 aydir ugrasiyoruz olmuyo baskaAna senin düşüğün mü varÇok üzüldüm ya ne zordur böyle uğraşıp uğraşıp hamile kalınca kaybetmek
Tek teselli neslinin de dediği gibi demek ki hamile kalabiliyosun
Rahim filmi çektin mi pekii kürtajdan sonra yapışıklık falan olabiliyomuş yaYok gulum dusmedi , kalbi durdu, kurtaj la aldilar. Teselli ama ,10 aydir ugrasiyoruz olmuyo baska
Ewet ewet ,2ay sonra cekildi.olmus da zaten yapisiklik.temizlendi tekrar.Rahim filmi çektin mi pekii kürtajdan sonra yapışıklık falan olabiliyomuş ya
O zaman sorun yok inşallah bu ay kalırsınEwet ewet ,2ay sonra cekildi.olmus da zaten yapisiklik.temizlendi tekrar.
Evet kızdım ona bir daha giderseOoo, konusuyoda vururken
Progestan bebeğin iyi tutunması için canım iyi bişey yani düşük tehlikesi olanada veriliyorevet dün ve bugün baya silik çıkıyor. dün dr da çatlamış zaten dedi. progestanı neden verdi anlamadım:/ bir de ayak üşümesi hiç duymuşmuydunuz bu tarz üşüme ilk kez yaşıyorum çünkü
Valla belirti yokta yerde buz vardı markete gittim kaydım ama düşmediiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?