Rabbim bir daha yaşatmasın o duyguyu canım yaTanistigimizdan beri kistleremize bile gùlùyoz , kirmizilarmi aglatcak artik bizi
Ewet kuzum, kimyasal da cok anlayasiya kalmamisti ama 2.sinin 8+5de kalbi durunca o cok yikti beni.Ben miyom dan ameliyat olacaktim dr adetin gecince gel dedi, bekle bekleee beklee olmuyo biturlu.her turlu adet belirtileri sancim var adet yok.aklima bile gelmiyo, cunku bir onceki ay progestan kullanmistim , onun geciktirdiginj biliyorum ya , ondan saniyorum.4ay oncesindede progestan 1ay adetimi atlattirmisti.40 /45 gunun sonunda tam bilmiyorum artik bi test yaptim ana kopkoyu iki kirmizi, dr gittim kan verdim.5+2olmusmucize gibi geldi ama beni terketti.
Dikkat etsene pisi pisine gidecek çocukValla belirti yokta yerde buz vardı markete gittim kaydım ama düşmediiimmvarsada düşecekti tutunamadan
Yaa kürtaj olsun düşük olsun insanın içi gidiyo rabbim yaşatmasın bir dahaYok gulum dusmedi , kalbi durdu, kurtaj la aldilar. Teselli ama ,10 aydir ugrasiyoruz olmuyo baska
Benim karnım şiş taş gibiValla ya
Benim de çöp belirti olsada umudum yok nedenseBenim karnım şiş taş gibi
Adet belirtisi demi bu.
Arada da adet olacakmışım gibi ağrıyo zaten
Yook ya benim bütün umutlar çöppp
Benimde yok kız. Halbuki hissediyosun diyolar ben hiç bişey hissetmiyorum.Benim de çöp belirti olsada umudum yok nedense
Bnde arada olup geçiyo bakalım ne olacakBenimde yok kız. Halbuki hissediyosun diyolar ben hiç bişey hissetmiyorum.
Sanki az sonra adet olacak gibiyim halbuki daha 8 gün var hiç bişey anlamadım bu işten
Amaaan napalım canımız sağolsunBnde arada olup geçiyo bakalım ne olacak
AynenAmaaan napalım canımız sağolsun
Bende de var bol bolAynen
Bende sadece akıntı var bugünannemdeyim zaman çabuk geçiyor
Canem benim canemBende de var bol bol
Benim de sizinle geçiyor vaktim valla
CAnım benimde gebelik 2121 kadar çıktı hcg kese gözükmedi sonrasında kanama derken hcg düştü ne kadar sonra hamile kaldınız ?Canm genelde adetten önce hcg hemen düsüyor ve adet oluyorsun gününde bende gecen ay öyleydi positifti testler ama cok koyu degildi hcg hafif yükselmisti adete bir gün kala hic cizgi cikmadi yani hemen düsmüstü degerim adetim vaktinde geldi. Bir kac gün geciktirebilir ama cabuk düsmez ise hcg. Düsükte yasadim.ben düsüklerde geciO adet gününü 6. Haftada düsügüm olmustu adegim 1 hafta gecikmisti sonra hcg yükselmeyince aksine düsünce kanama basladi daha sansicli oldu adet ve affedersn wcde et parcalari düstü
Amiinnn kuzum amiinnnYaa kürtaj olsun düşük olsun insanın içi gidiyo rabbim yaşatmasın bir daha
Gùlùm, o sonradan gelisen yumurta nolduki? Kontrol olmadin mi tekrar? Insaallah tutar o insaallah insaallahBenim karnım şiş taş gibi
Adet belirtisi demi bu.
Arada da adet olacakmışım gibi ağrıyo zaten
Yook ya benim bütün umutlar çöppp
5+2olmus gitmis ben hissetmedim.8+5e kadar da ne mide bulantisi, ne belirti. Hissetcez diye bisey yokkiBenimde yok kız. Halbuki hissediyosun diyolar ben hiç bişey hissetmiyorum.
Sanki az sonra adet olacak gibiyim halbuki daha 8 gün var hiç bişey anlamadım bu işten
Yok cagırmadı ki bi daha adet olursan gel dediGùlùm, o sonradan gelisen yumurta nolduki? Kontrol olmadin mi tekrar? Insaallah tutar o insaallah insaallah
Ne bileyim ki şuan geçti yok bir ağrı ama bütün gün sanki 5 dk sonra adetim gelecekmiş gibi agrıdı kasıklarım5+2olmus gitmis ben hissetmedim.8+5e kadar da ne mide bulantisi, ne belirti. Hissetcez diye bisey yokki
Hamile de olsan oyle hissedeceksin zaten, heran adet olacakmis gibi.Yok cagırmadı ki bi daha adet olursan gel dedi
Ne bileyim ki şuan geçti yok bir ağrı ama bütün gün sanki 5 dk sonra adetim gelecekmiş gibi agrıdı kasıklarım
SanadaRabbim bir daha yaşatmasın o duyguyu canım yainşallah bu ay sağlıklı bir bebiş gelir
Aynen
Bende sadece akıntı var bugünannemdeyim zaman çabuk geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?