Cunku Ee biz Tsiz goremiyozzzzYeni gelen arkadaslardan rica ediyorum lütfen testlerinizin içini açmayın
Ana öyle mi oluyo mu hakkaten ya. Bildigin aynı adet agrısı gibi mi yoksa ayırt edici bi yanı var mıHamile de olsan oyle hissedeceksin zaten, heran adet olacakmis gibi.adetin sòkùlemiyomus gibi
Aynen oyle oluyo kuzum. Hic ayiramazsin.beklersin beklersin hatta ilk adet oldugundaki gibi bi sicaklik islaklik hissedersin oldum der gider bakarsin bisey yokAna öyle mi oluyo mu hakkaten ya. Bildigin aynı adet agrısı gibi mi yoksa ayırt edici bi yanı var mı
Ben hemen bir sonraki ay kaldmCAnım benimde gebelik 2121 kadar çıktı hcg kese gözükmedi sonrasında kanama derken hcg düştü ne kadar sonra hamile kaldınız ?
Yok kız 1 hafta var daha adete bugün aynı böyle oldu sanki ha adet oldum ha olucam gibi şimdi geçti gerçi ama şimdide karnım taş gibiAynen oyle oluyo kuzum. Hic ayiramazsin.beklersin beklersin hatta ilk adet oldugundaki gibi bi sicaklik islaklik hissedersin oldum der gider bakarsin bisey yok2gunun kaldi.aklimda ve hep dualarimdasin
Bu persembe Senin yumurta catlayali 14 gun olmuyomu gulum ben mi yanlis hatirliyorum?Yok kız 1 hafta var daha adete bugün aynı böyle oldu sanki ha adet oldum ha olucam gibi şimdi geçti gerçi ama şimdide karnım taş gibi
ŞişSenin 2 günün kaldı çatlatmayaa yımırtaları
Yok kuzum bir hafta oluyoBu persembe Senin yumurta catlayali 14 gun olmuyomu gulum ben mi yanlis hatirliyorum?
Nesli canima okıyyycakYok kuzum bir hafta oluyoHatta yarın ovulasyonda çift çizgi gördüğüm günün 1. Haftası O günden saymam lazım galiba. Haftaya çarşamba bat günü işte Test yapicaz o gün Nesliyle
Valla midem bulaniyoAllah senii
Yeni belirti ekliyorum
BEL AĞRISI
BELİRTİLERE BAK BEE SANKİ 2 AYLIK GEBEYİM HE
mrb ben bişey sorabilirmiyim beta degerim pazartesi günü 6.55 cıktı 5 yıldır istiyoruz gebelik olmuyordu bu sürpriz oldu değeri böyle çıkıp yükselen varmiki nolur acaba benim sonum
5 ve uzeri gebelik sayiliyo diye biliyorum. Birde 2gunde 1 bu degerin 2ye katlanmasi gerekiyo.insallah bebegin seninledirmrb ben bişey sorabilirmiyim beta degerim pazartesi günü 6.55 cıktı 5 yıldır istiyoruz gebelik olmuyordu bu sürpriz oldu değeri böyle çıkıp yükselen varmiki nolur acaba benim sonum
adetime 5 gün kala vermiştim testi daha geçmedi günüm yarın birdaha vereceğim test inşallah vardır5 ve uzeri gebelik sayiliyo diye biliyorum. Birde 2gunde 1 bu degerin 2ye katlanmasi gerekiyo.insallah bebegin seninledir2gun sonra ki testinde artis gostermesi belirler durumunu. Adetin ne kadar gecti? 6.55 yumurtlama dan kacgun sonrasinin sonucu? Bunlara gore degerlendirmek lazim.
Artacak insaallah merak etme .adetime 5 gün kala vermiştim testi daha geçmedi günüm yarın birdaha vereceğim test inşallah vardır
5 ve uzeri gebelik sayiliyo diye biliyorum. Birde 2gunde 1 bu degerin 2ye katlanmasi gerekiyo.insallah bebegin seninledir2gun sonra ki testinde artis gostermesi belirler durumunu. Adetin ne kadar gecti? 6.55 yumurtlama dan kacgun sonrasinin sonucu? Bunlara gore degerlendirmek lazimovulasyon 6 sında olmus ben testi 1
ovulasyon 6 sında olmuş ocagın ben testi 18 ocakta verdim yani 12 gün geçmiş yumurtlamadan adete yakın yükselme felan olmuyo degilmi betada sadece gebelikte yükseliyor5 ve uzeri gebelik sayiliyo diye biliyorum. Birde 2gunde 1 bu degerin 2ye katlanmasi gerekiyo.insallah bebegin seninledir2gun sonra ki testinde artis gostermesi belirler durumunu. Adetin ne kadar gecti? 6.55 yumurtlama dan kacgun sonrasinin sonucu? Bunlara gore degerlendirmek lazim.
inşallah yarın bakalım kaç olacak sonuçArtacak insaallah merak etme .5gun kala icin iyi sonuc .
Bayaa arastirdim ewet 5 ve uzeri gebelik yaziyo dogru bilmisim yani.insallah artarakda gider bu son bekledigin ay olur.inşallah yarın bakalım kaç olacak sonuç
inşallah teşekkür ederim bu saatte uğrasıp yazıyosunuz yarında kesin sonucu alır yazarım inşallahBayaa arastirdim ewet 5 ve uzeri gebelik yaziyo dogru bilmisim yani.insallah artarakda gider bu son bekledigin ay olur.
Rica ederim, Hayirli haberlerle gel insaallahinşallah teşekkür ederim bu saatte uğrasıp yazıyosunuz yarında kesin sonucu alır yazarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?