Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ana öyle mi oluyo mu hakkaten ya. Bildigin aynı adet agrısı gibi mi yoksa ayırt edici bi yanı var mı
Aynen oyle oluyo kuzum. Hic ayiramazsin.beklersin beklersin hatta ilk adet oldugundaki gibi bi sicaklik islaklik hissedersin oldum der gider bakarsin bisey yok 2gunun kaldi.aklimda ve hep dualarimdasin

Aynen oyle oluyo kuzum. Hic ayiramazsin.beklersin beklersin hatta ilk adet oldugundaki gibi bi sicaklik islaklik hissedersin oldum der gider bakarsin bisey yok 2gunun kaldi.aklimda ve hep dualarimdasin
Yok kız 1 hafta var daha adete bugün aynı böyle oldu sanki ha adet oldum ha olucam gibi şimdi geçti gerçi ama şimdide karnım taş gibi
Şiş Senin 2 günün kaldı çatlatmayaa yımırtaları

Yok kız 1 hafta var daha adete bugün aynı böyle oldu sanki ha adet oldum ha olucam gibi şimdi geçti gerçi ama şimdide karnım taş gibi
Şiş Senin 2 günün kaldı çatlatmayaa yımırtaları
Bu persembe Senin yumurta catlayali 14 gun olmuyomu gulum ben mi yanlis hatirliyorum?

Bu persembe Senin yumurta catlayali 14 gun olmuyomu gulum ben mi yanlis hatirliyorum?
Yok kuzum bir hafta oluyo Hatta yarın ovulasyonda çift çizgi gördüğüm günün 1. Haftası O günden saymam lazım galiba. Haftaya çarşamba bat günü işte Test yapicaz o gün Nesliyle

Yok kuzum bir hafta oluyo Hatta yarın ovulasyonda çift çizgi gördüğüm günün 1. Haftası O günden saymam lazım galiba. Haftaya çarşamba bat günü işte Test yapicaz o gün Nesliyle
Nesli canima okıyyycak Sen bizi takip etmiyonmu diycek yine bana. Birsuru dersim vaar , ezberlemem gerekenler vaarr, 8subat ta okul acilacak Hersey karisti, Kafam corba gibi oldu.yaa ,kimin persembe sonucu belli olacak ti.ben hanginize yazmistiimm , persembe Senin sonuc belli olacak, benim yumurta catlayacak diyee

mrb ben bişey sorabilirmiyim beta degerim pazartesi günü 6.55 cıktı 5 yıldır istiyoruz gebelik olmuyordu bu sürpriz oldu değeri böyle çıkıp yükselen varmiki nolur acaba benim sonum
5 ve uzeri gebelik sayiliyo diye biliyorum. Birde 2gunde 1 bu degerin 2ye katlanmasi gerekiyo.insallah bebegin seninledir 2gun sonra ki testinde artis gostermesi belirler durumunu. Adetin ne kadar gecti? 6.55 yumurtlama dan kacgun sonrasinin sonucu? Bunlara gore degerlendirmek lazim.

adetime 5 gün kala vermiştim testi daha geçmedi günüm yarın birdaha vereceğim test inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…