3.45 ten bile yükselen varmrb ben bişey sorabilirmiyim beta degerim pazartesi günü 6.55 cıktı 5 yıldır istiyoruz gebelik olmuyordu bu sürpriz oldu değeri böyle çıkıp yükselen varmiki nolur acaba benim sonum
Ayırt edici yanı yok kuzum hatta hamileyken adet günlerin gelincede ağrı oluyo bende olmustu hadi güzel haberlerini alalım bu ay inşallahhhhhhAna öyle mi oluyo mu hakkaten ya. Bildigin aynı adet agrısı gibi mi yoksa ayırt edici bi yanı var mı
Amanın bu bizden önce görcek çift çizgiyiValla midem bulaniyoyumurta catlatmaya 1,5 gun kala Hemde @Neslhannn yaz Sabaha belirtimi gulum .
Merhaba Canım 27 sinde belli olacak inşallahMerhaba varmı hamis aranizda
Yarin catliyoz bide teyzesiAmanın bu bizden önce görcek çift çizgiyi
Yarin catliyoz bide teyzesisuyumuz falan gelir 2gunede
Beklemedeyiz daha sende bizdeMerhaba varmı hamis aranizda
Ah ah ne belirti ler yasiyom aklin hayalin dururAllah seniii
Bende belirt yok dün akşamdan beriherhalde ben doğuramıycam sen kadar hızlı olamıyorum benn
Hosgeldinnn ,ama kenarda durmaŞöyle kenarda köşede yerimi alabilir miyim bende biraz baktım msjlara burda insan kafasındaki mi unutur sizinle bende unutayım 25 ine kadsr yoksa kafayı yiyorum
Ayyy aynilari bendede var gece 5 de uyandim migde bulantisindan psikoljik olabilir diye dusunuyorum ama nasipAh ah ne belirti ler yasiyom aklin hayalin dururalt karinda gerginlikkkkkkk, rahimde pitpit atmaaaaa, mide bulantisiiiiii, ayak usumesiiiii , aaayyyyyy bana biseyler oluyo ,sanirim dogum basladi ciddiyim bak hepsi var
Hoşbuldum canım ohoo ben 4 senedir uyduruyorum hele bu tüp bebek transferinden sonra şimdi de ben 3 canliyim yiycem tabi lere kadar sıyırdım kafayıHosgeldinnn ,ama kenarda durmasende uydur belirtilerini, gec dalgani adetle.vucut bizle kaaac aylardir dalga geciyo, simdi sira bizde onun sahte belirtilerini yemis gibi yapiyoz artik sewinsin bosa biz gibi odaaa
Gulum bu belirti lerin hepsi varda, hamilelik yok.cunku daha yumurtam bile yarin catlayacak.Bunlar bana vucudun beynin oyunu .dune kadar inandim .ama artik net 2cizgi, garanti kan sonucu , gebelik kesesi, kalp atisi duymadan inanmam.Sende oyle yap.Ayyy aynilari bendede var gece 5 de uyandim migde bulantisindan psikoljik olabilir diye dusunuyorum ama nasip
O yüzden catliyorum ama test yapmıyorum 25 de kan vercemGulum bu belirti lerin hepsi varda, hamilelik yok.cunku daha yumurtam bile yarin catlayacak.Bunlar bana vucudun beynin oyunu .dune kadar inandim .ama artik net 2cizgi, garanti kan sonucu , gebelik kesesi, kalp atisi duymadan inanmam.Sende oyle yap.
Ben 3subati bekleyecem daha aaaffffff.O yüzden catliyorum ama test yapmıyorum 25 de kan vercem
İlk ayım ilk denememGulum bu belirti lerin hepsi varda, hamilelik yok.cunku daha yumurtam bile yarin catlayacak.Bunlar bana vucudun beynin oyunu .dune kadar inandim .ama artik net 2cizgi, garanti kan sonucu , gebelik kesesi, kalp atisi duymadan inanmam.Sende oyle yap.
Insaallah olmazsinnnnnnnİlk ayım ilk denemembu gun adet gunum baklm
Ben yumurtladigimi tahmin etmiyodum hiç ama benimde varmıs tüp bebek de onu da gördüm çatlayıp catlamadigindan hiç emin değildim çünkü pco vardı etki ediyomuydu bilemiyodum tüp bebek yaptirdim en sonunda şimdi bekle bekle diğer şeyler iyi güzel tıkır tıkır isliyo bide bekleme süresi var halay başı olup halay cekecem artık şu 12 bekleme de bide kafama huni o süperBen 3subati bekleyecem daha aaaffffff.
Kız sen gebesinde senin gutgutlarmı anlamıyoAh ah ne belirti ler yasiyom aklin hayalin dururalt karinda gerginlikkkkkkk, rahimde pitpit atmaaaaa, mide bulantisiiiiii, ayak usumesiiiii , aaayyyyyy bana biseyler oluyo ,sanirim dogum basladi ciddiyim bak hepsi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?