Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrb ben bişey sorabilirmiyim beta degerim pazartesi günü 6.55 cıktı 5 yıldır istiyoruz gebelik olmuyordu bu sürpriz oldu değeri böyle çıkıp yükselen varmiki nolur acaba benim sonum
3.45 ten bile yükselen var
2 günde bir %60 artarsa gebelik sağlıklıdır inşallah sağlıklı bir gebelik olur kuzum güzel düşün güzel olsun

Şöyle kenarda köşede yerimi alabilir miyim bende biraz baktım msjlara burda insan kafasındaki mi unutur sizinle bende unutayım 25 ine kadsr yoksa kafayı yiyorum

Allah seniii
Bende belirt yok dün akşamdan beri herhalde ben doğuramıycam sen kadar hızlı olamıyorum benn
Ah ah ne belirti ler yasiyom aklin hayalin durur alt karinda gerginlikkkkkkk, rahimde pitpit atmaaaaa, mide bulantisiiiiii, ayak usumesiiiii , aaayyyyyy bana biseyler oluyo ,sanirim dogum basladi ciddiyim bak hepsi var

Şöyle kenarda köşede yerimi alabilir miyim bende biraz baktım msjlara burda insan kafasındaki mi unutur sizinle bende unutayım 25 ine kadsr yoksa kafayı yiyorum
Hosgeldinnn ,ama kenarda durmasende uydur belirtilerini, gec dalgani adetle.vucut bizle kaaac aylardir dalga geciyo, simdi sira bizdeonun sahte belirtilerini yemis gibi yapiyoz artik sewinsin bosa biz gibi odaaa

Ah ah ne belirti ler yasiyom aklin hayalin durur alt karinda gerginlikkkkkkk, rahimde pitpit atmaaaaa, mide bulantisiiiiii, ayak usumesiiiii , aaayyyyyy bana biseyler oluyo ,sanirim dogum basladi ciddiyim bak hepsi var
Ayyy aynilari bendede var gece 5 de uyandim migde bulantisindan psikoljik olabilir diye dusunuyorum ama nasip

Hosgeldinnn ,ama kenarda durmasende uydur belirtilerini, gec dalgani adetle.vucut bizle kaaac aylardir dalga geciyo, simdi sira bizdeonun sahte belirtilerini yemis gibi yapiyoz artik sewinsin bosa biz gibi odaaa
Hoşbuldum canım ohoo ben 4 senedir uyduruyorum hele bu tüp bebek transferinden sonra şimdi de ben 3 canliyim yiycem tabi lere kadar sıyırdım kafayı rahimde atmalar kasiklarda ağrı göğüslerde hassasiyet her türlü her şey geliyo bana da

Ayyy aynilari bendede var gece 5 de uyandim migde bulantisindan psikoljik olabilir diye dusunuyorum ama nasip
Gulum bu belirti lerin hepsi varda, hamilelik yok.cunku daha yumurtam bile yarin catlayacak.Bunlar bana vucudun beynin oyunu .dune kadar inandim .ama artik net 2cizgi, garanti kan sonucu , gebelik kesesi, kalp atisi duymadan inanmam.Sende oyle yap.

Gulum bu belirti lerin hepsi varda, hamilelik yok.cunku daha yumurtam bile yarin catlayacak.Bunlar bana vucudun beynin oyunu .dune kadar inandim .ama artik net 2cizgi, garanti kan sonucu , gebelik kesesi, kalp atisi duymadan inanmam.Sende oyle yap.
O yüzden catliyorum ama test yapmıyorum 25 de kan vercem

İlk ayım ilk denemem bu gun adet gunum baklm

Ben 3subati bekleyecem daha aaaffffff.
Ben yumurtladigimi tahmin etmiyodum hiç ama benimde varmıs tüp bebek de onu da gördüm çatlayıp catlamadigindan hiç emin değildim çünkü pco vardı etki ediyomuydu bilemiyodum tüp bebek yaptirdim en sonunda şimdi bekle bekle diğer şeyler iyi güzel tıkır tıkır isliyo bide bekleme süresi var halay başı olup halay cekecem artık şu 12 bekleme de bide kafama huni o süper

Kız sen gebesinde senin gutgutlarmı anlamıyo
Benimde beyaz akıntı var sadece başka tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…