- 6 Mart 2019
- 964
- 224
- 103
- 27
Sağlıkla gelsin canım umarım bir sonraki sağlıklı olur benim içindeBen hemen bir sonraki ay kaldm
Inanirmisin ,gecen cuma ilk kontrol e gidene kadar ben de ayni seyi dusundum yaaKız sen gebesinde senin gutgutlarmı anlamıyo
Benimde beyaz akıntı var sadece başka tık yok
Şöyle kenarda köşede yerimi alabilir miyim bende biraz baktım msjlara burda insan kafasındaki mi unutur sizinle bende unutayım 25 ine kadsr yoksa kafayı yiyorum
İnsallahInsaallah olmazsinnnnnnn
Ha sen kuluçkaya yattınnnAnnemin elinden gelse yataktan cikartmiycak tavuklar bile sıcacık dursun diye kakmiyolar ordan sende otur diyekendimi tavuğa dönüşmüş hissediyorum artık gidakliycam bı kaç güne
Oooooo, modernizde yanii, huniler falanBen yumurtladigimi tahmin etmiyodum hiç ama benimde varmıs tüp bebek de onu da gördüm çatlayıp catlamadigindan hiç emin değildim çünkü pco vardı etki ediyomuydu bilemiyodum tüp bebek yaptirdim en sonunda şimdi bekle bekle diğer şeyler iyi güzel tıkır tıkır isliyo bide bekleme süresi var halay başı olup halay cekecem artık şu 12 bekleme de bide kafama huni o süper
Kıyıda bekleme kız gel katıl bize
Bak bi dahaki aya biz gebelik istemiyoruz diye başlık açıcazo derece umutsuz ve boşvermişiz belirtiler var ama umut namına bişey yok E EbrarAsell zatem yumurtlamadan başladı midesi bulanmaya
İnsallahInsaallah olmazsinnnnnnn
Sizin bebeginiz var galiba dogumden 405 gun gecti yaziyoKıyıda bekleme kız gel katıl bize
Bak bi dahaki aya biz gebelik istemiyoruz diye başlık açıcazo derece umutsuz ve boşvermişiz belirtiler var ama umut namına bişey yok E EbrarAsell zatem yumurtlamadan başladı midesi bulanmaya
Senin bat ne zaman inşallah psikolojik değildirAyyy aynilari bendede var gece 5 de uyandim migde bulantisindan psikoljik olabilir diye dusunuyorum ama nasip
Tabi transfer oldum 25 inde kan vercem 7.gunum gidaklamadaHa sen kuluçkaya yattınnn
Bu gun baklm hic belirtim yok amaSenin bat ne zaman inşallah psikolojik değildir
A tabi hunisiz olmazOooooo, modernizde yanii, huniler falanbiz hunusizgillerdendik 3Kirik
Evet 1 paşam var rabbim ona uzun ömür sağlıklı ömür versin inşallahİnsallah
Sizin bebeginiz var galiba dogumden 405 gun gecti yaziyo
Allah bagislasin nasip olursa bende 2 tane pes pese istiyorum sanki bi taneyi yaptimdaEvet 1 paşam var rabbim ona uzun ömür sağlıklı ömür versin inşallah
Şimdi 2.yi düşünüyoruz
Eşimde de sorun var geç kalmak istemiyorum açıkcası
Yaaaa test yapsanaaa bizimBu gun baklm hic belirtim yok ama
Allah'ım güzel uzun sağlıklı ömür versin inşallah darısı 2.ye ve bizlereEvet 1 paşam var rabbim ona uzun ömür sağlıklı ömür versin inşallah
Şimdi 2.yi düşünüyoruz
Eşimde de sorun var geç kalmak istemiyorum açıkcası
Rabbim ikiz nasip etsin inşallahAllah bagislasin nasip olursa bende 2 tane pes pese istiyorum sanki bi taneyi yaptimda
Hee bende öyle diyorum elimizde 1.ye kalamadık daha 2.nin şeyini düşünüyoruzAllah bagislasin nasip olursa bende 2 tane pes pese istiyorum sanki bi taneyi yaptimda
Yaaaa test yapsanaaa bizimJOYz ile 27 bat ogun yapcaz test
E EbrarAsell o hamile zaten yumurtlamadı ama hami3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?