- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Evet stres büyük etken ya gorumcem 2 yi doğurdu 1 ay takip etti 2.ay kaldı lan dedim noluyo gi ne hız kurs verin bari bize bu ne böyleAkışına bırak taktıkta noldu ben oğlumda takviye kullanıyordum en az 6 ay da fayda eder dediler 3. Aydaydım soğan kürü de yaptım aynı zamanda 3. Ay
Amaam ilaçların fayda etmesine daha 3 ay var dedim o ay da sadece 1 kez ilişki olmustu
O zaman hamile kaldım
Takmayınca oluyo gercekten
Ben ilk ay hamile kaldim kimyasal oldu. 9ay sonra hamile kaldim kalbi durdu. 10aydirda heeerrrrrr ayy dr.deyimDoktora gittinmi canım peki
Cok fenasinnnnnKız yeni belirti ekliyom bak
BEYİNDE EROR SİNYALİ,
Bende bu ay adet olursam sogan kuru deniycem faydasi oldumu sizceAkışına bırak taktıkta noldu ben oğlumda takviye kullanıyordum en az 6 ay da fayda eder dediler 3. Aydaydım soğan kürü de yaptım aynı zamanda 3. Ay
Amaam ilaçların fayda etmesine daha 3 ay var dedim o ay da sadece 1 kez ilişki olmustu
O zaman hamile kaldım
Takmayınca oluyo gercekten
Ay Allah yardım etsin canım ya zor seyker geçirmiş sındırBen ilk ay hamile kaldim kimyasal oldu. 9ay sonra hamile kaldim kalbi durdu. 10aydirda heeerrrrrr ayy dr.deyim
Sogan kurunu ben adet dökmesi için denedim ahir zamanda bidaha yapmadımBende bu ay adet olursam sogan kuru deniycem faydasi oldumu sizce
Sogan kuru uygulayıp hamile kaldigini soyleyen cok kisi varSogan kurunu ben adet dökmesi için denedim ahir zamanda bidaha yapmadım
Sagol kuzum. Anlatilamayacak kadar zor yorucu sıkıcı Hersey.Ay Allah yardım etsin canım ya zor seyker geçirmiş sındır
Evett cok akıntım olmuştu canım temizliyo insanı akıntım olmustuBende bu ay adet olursam sogan kuru deniycem faydasi oldumu sizce
Anlayabiliyorum kuzum seni 4 yıldır sosyal hayatımdan çıktım aile ortamlarına girmez oldum biri çocuk dese ordan kaçar oldum neler yaşıyoruz kimse bilmez daha da soylenirlerSagol kuzum. Anlatilamayacak kadar zor yorucu sıkıcı Hersey.
YaaaaEvet stres büyük etken ya gorumcem 2 yi doğurdu 1 ay takip etti 2.ay kaldı lan dedim noluyo gi ne hız kurs verin bari bize bu ne böyleondan sonra tirsiyo şimdi aksatmiyo hiç gene kalırım diye
Evet ben denk gelmedim ama adetle birlikte başladım devam da ettim ama görmedim nasip olmadıSogan kuru uygulayıp hamile kaldigini soyleyen cok kisi var
5 yıl bekledim oğlumu ne test ler yaptım eczaneler zengin oldu sayemde yeni eczane actılar beeAnlayabiliyorum kuzum seni 4 yıldır sosyal hayatımdan çıktım aile ortamlarına girmez oldum biri çocuk dese ordan kaçar oldum neler yaşıyoruz kimse bilmez daha da soylenirler
Baklm bu ay yoksa bebek bide ben denicem sifa niyetine kuzenimle ayni ay evlendik ben korunuyodum o kornumuyodu bu ay sogan kuru yapti hamileEvet ben denk gelmedim ama adetle birlikte başladım devam da ettim ama görmedim nasip olmadı
5 yıl bekledim oğlumu ne test ler yaptım eczaneler zengin oldu sayemde yeni eczane actılar bee
Eczane belkide artık promosyon olarak veriyo onu sizeBen tiroid ilacı kullanıyorum 3 seneyi aşkındır eşime ecz den al gelirken diyorum adam her ilaçla birlikte gebelik testi almaktan bikmadi
Maşallah devamını getirsin rabbim kız tinliyoruz üzerinde duruyoruz da ondan olmuyo takmasak nasıl olur amaBaklm bu ay yoksa bebek bide ben denicem sifa niyetine kuzenimle ayni ay evlendik ben korunuyodum o kornumuyodu bu ay sogan kuru yapti hamile
Kız Allah seniEczane belkide artık promosyon olarak veriyo onu size
Ahahahhahaha küçük kardesim var 2 yasinda anneme olmaz cocugun asilama yapilcak dediler 1 sene ugrasmislardi olmamisti annem olmazsa olmasin 3 tane cocugum var diyip umudu kestigi ay hamile kaldi banada diyo takma kafandan at bebek gordukce çıldırıyorum o kadar istiyorum ki bide cocuklugumdan beri hep korkarim cocugum olmicak diye onunda etkisi var galibaMaşallah devamını getirsin rabbim kız tinliyoruz üzerinde duruyoruz da ondan olmuyo takmasak nasıl olur amageçen tv de bi kanalda bı kadın hamile kalmış eşime dedim eğer tüp bebekde tutmazsa tecavuz istiyorum gonulsuzce olsun bak gönülsüz yapılınca oluyomus demekki falan diye artık onla da dalga geçer olduk
Panik atak oldum resmen artık kaygıdan falan ya bende ümidimi yitirmemek için ugrasiyorumAhahahhahaha küçük kardesim var 2 yasinda anneme olmaz cocugun asilama yapilcak dediler 1 sene ugrasmislardi olmamisti annem olmazsa olmasin 3 tane cocugum var diyip umudu kestigi ay hamile kaldi banada diyo takma kafandan at bebek gordukce çıldırıyorum o kadar istiyorum ki bide cocuklugumdan beri hep korkarim cocugum olmicak diye onunda etkisi var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?