Benim daha ilk ayim ama cok sabirsiz bir insanim hersey hemen olsun isterim hepPanik atak oldum resmen artık kaygıdan falan ya bende ümidimi yitirmemek için ugrasiyorum
Olma öyle kuzum kendine bunyene zararBenim daha ilk ayim ama cok sabirsiz bir insanim hersey hemen olsun isterim hep
Sen kac yasindasin kac yillik evlisin ne zamandir istiyosun cocukOlma öyle kuzum kendine bunyene zarar
26 yaşındayım canım 4 senedir 2 aşılama negatif şimdi de tüp bebek sonucu bekliyorum tüplerde sorun olduğunu aşılama yapan yer bilemedi yada bilmezden geldi başka doktorda laparoskopi oldum tüp bebeğe geçtimSen kac yasindasin kac yillik evlisin ne zamandir istiyosun cocuk
26 yaşındayım canım 4 senedir 2 aşılama negatif şimdi de tüp bebek sonucu bekliyorum tüplerde sorun olduğunu aşılama yapan yer bilemedi yada bilmezden geldi başka doktorda laparoskopi oldum tüp bebe
Umarim olmusturda bizede umut olursun26 yaşındayım canım 4 senedir 2 aşılama negatif şimdi de tüp bebek sonucu bekliyorum tüplerde sorun olduğunu aşılama yapan yer bilemedi yada bilmezden geldi başka doktorda laparoskopi oldum tüp bebeğe geçtim
İnşallah şu an tek duam dileğim buUmarim olmusturda bizede umut olursun
Off bu da benim kocam gibiBen Direk 3ùz istiyom.zor oluyo yaa, sidikle cubukla batir batir ovulasyon takip et.bikerede olsun Bitsin
Benimde 4 yasında kardeşim var prensesimm çocugum yokken iyi oldu teselli oldu banaAhahahhahaha küçük kardesim var 2 yasinda anneme olmaz cocugun asilama yapilcak dediler 1 sene ugrasmislardi olmamisti annem olmazsa olmasin 3 tane cocugum var diyip umudu kestigi ay hamile kaldi banada diyo takma kafandan at bebek gordukce çıldırıyorum o kadar istiyorum ki bide cocuklugumdan beri hep korkarim cocugum olmicak diye onunda etkisi var galiba
Amin insallah cok sahll canm. Insallah olur neden olmasin en azindan görmüs oldn tedavi görmeden olabiliyor. En kisa zamanda sanada nasip olsn insallahSağlıkla gelsin canım umarım bir sonraki sağlıklı olur benim içinde
Umarim olmusturda bizede umut olursun
Benimde 4 yasında kardeşim var prensesimm çocugum yokken iyi oldu teselli oldu bana
Benimde oyle evlendiktenn sonra cok ozlemeye basladim onuBenimde 4 yasında kardeşim var prensesimm çocugum yokken iyi oldu teselli oldu bana
O da beni karıştırıyodu dün 2 gün var senin bata diyorBen ebrarı karıştırdım diğer kızlarlabugün hiç bir şey yok valla
Burası da ona benzer bi yer zaten sen de hoşgeldinDelirmeceler artık hep birlikte akıl hastanesine gidelim
Hoşbuldum canım sağolBurası da ona benzer bi yer zaten sen de hoşgeldin
Pazar testmi yapakO da beni karıştırıyodu dün 2 gün var senin bata diyorAh nerde o günler
Artık birileri pozitif test atsın burayaaaaPazartesi de ben yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?