Yapalım mı acabaa çıkar mı kiPazar testmi yapak
Ben 11. Günde silik çizgi ile öğrendimYapalım mı acabaa çıkar mı kiBenim bugün 8. Gün
Yapalım o zaman pazar günü oleyyBen 11. Günde silik çizgi ile öğrendim
10. Gün akşamı comfort erken gebelik testi yaptım mavili olan o hatta o çizgi ilk dk lar değil 1 saat sonra cıkmıstıYapalım mı acabaa çıkar mı kiBenim bugün 8. Gün
Yapalım o zaman pazar günü oleyy
Off ya benimde içimde his yokTamam ama belirtim yok benim ya neyse negatifi erkenden göriyimde içim rahat etsin
Bnde de yokOff ya benimde içimde his yokBak senin bu hamileliğin sürpriz olmuş demek ki hissetmişsin ki erkenden test yapmışsın bende o his yok iştee
Benim hiç bişeyim bulanmıyoBnde de yoko zaman midem bulanmıştı gündüz ondan yaptım ben canım
Yaaa yeni belirttiiii bakalım herkesin hamileliği kendine özel canımm öyle demeBenim hiç bişeyim bulanmıyoBi gögüslerim şişti ama agrı acı hiç bişey yok
Aynen bu doğru hiç belirtisiz olan da varmış ama benim için en önemlisi hissetmiyorum ya hamile oldugumuYaaa yeni belirttiiii bakalım herkesin hamileliği kendine özel canımm öyle deme
Senin kaçıncı gün yumurtlamanın canım ne kadar var adetebenimde göğüslerde biraz ağrı var ama adet öncesi oluyodu test de alamam annemlerdeyim babama aldırdım bugün biten iğneleri falan test al bide diyemedim
Transfer imin 7.gunu canımSenin kaçıncı gün yumurtlamanın canım ne kadar var adete
Sende var ovu yapsana sen bende yok nasıl kullanıldıgını da bilmiyorum zaten ben cahilAynen bu doğru hiç belirtisiz olan da varmış ama benim için en önemlisi hissetmiyorum ya hamile oldugumu
Acaba ovulasyon mu yapsak tam olarak ne zaman koyulaşıyo acaba o
Geçen bi kızın 11. Gün koyulaşmaya başlamış hamile çıktı sonra
No no no babaya test aldırılmaazzzbenimde göğüslerde biraz ağrı var ama adet öncesi oluyodu test de alamam annemlerdeyim babama aldırdım bugün biten iğneleri falan test al bide diyemedim
Sende akıntıyla anlıyosun bende de o yok hiç olmadı nasıl bişey bilmiyorum bileSende var ovu yapsana sen bende yok nasıl kullanıldıgını da bilmiyorum zaten ben cahil
Aa tüp bebeklisinTransfer imin 7.gunu canım
25 inde canım inşallahAa tüp bebeklisinayy hadi inşallah tutunur sana bebişin. Test günün ne zaman
Desem alır kız babamla arkadaş gibiyiz mesafemiz yok test desem anlardı hemen biliyo da tüp bebek olduğunu zatenNo no no babaya test aldırılmaazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?