Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapalım mı acabaa çıkar mı ki Benim bugün 8. Gün
10. Gün akşamı comfort erken gebelik testi yaptım mavili olan o hatta o çizgi ilk dk lar değil 1 saat sonra cıkmıstı
Sonra 11. Gün sabahı normal testte de böyle çıkmıştı oglumda

Eklentiler

• IMG_20190401_211826.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20190402_065416.webp
    11 KB · Görüntüleme: 24
Tamam ama belirtim yok benim ya neyse negatifi erkenden göriyimde içim rahat etsin
Off ya benimde içimde his yok Bak senin bu hamileliğin sürpriz olmuş demek ki hissetmişsin ki erkenden test yapmışsın bende o his yok iştee

benimde göğüslerde biraz ağrı var ama adet öncesi oluyodu test de alamam annemlerdeyim babama aldırdım bugün biten iğneleri falan test al bide diyemedim

Yaaa yeni belirttiiii bakalım herkesin hamileliği kendine özel canımm öyle deme
Aynen bu doğru hiç belirtisiz olan da varmış ama benim için en önemlisi hissetmiyorum ya hamile oldugumu
Acaba ovulasyon mu yapsak tam olarak ne zaman koyulaşıyo acaba o
Geçen bi kızın 11. Gün koyulaşmaya başlamış hamile çıktı sonra

benimde göğüslerde biraz ağrı var ama adet öncesi oluyodu test de alamam annemlerdeyim babama aldırdım bugün biten iğneleri falan test al bide diyemedim
Senin kaçıncı gün yumurtlamanın canım ne kadar var adete

Sende var ovu yapsana sen bende yok nasıl kullanıldıgını da bilmiyorum zaten ben cahil

No no no babaya test aldırılmaazzz
Desem alır kız babamla arkadaş gibiyiz mesafemiz yok test desem anlardı hemen biliyo da tüp bebek olduğunu zaten anneme desem aldirirdi da demedim annem aldırmaz 25 inde test erken yapma no no no no der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…