Hadi inşallah yapma test bari öncesinde yanlış sonuç verir falan üzülürsün tüp bebek transfer dönemi hassas bi süreç galiba strese falan girme aman diyim :)25 inde canım inşallah
Yok yok yapmiyorum işte ama düşünceler kafada halay çekiyoHadi inşallah yapma test bari öncesinde yanlış sonuç verir falan üzülürsün tüp bebek transfer dönemi hassas bi süreç galiba strese falan girme aman diyim :)
Yumurta akının ayyyyyynısı daha nasıl anlatıyımSende akıntıyla anlıyosun bende de o yok hiç olmadı nasıl bişey bilmiyorum bile
Ooo o hepimizde varYok yok yapmiyorum işte ama düşünceler kafada halay çekiyo
İnşallahhhhhh pozitiflerle dolar topiğim yaaDesem alır kız babamla arkadaş gibiyiz mesafemiz yok test desem anlardı hemen biliyo da tüp bebek olduğunu zatenanneme desem aldirirdi da demedim annem aldırmaz 25 inde test erken yapma no no no no der
Yok yawYumurta akının ayyyyyynısı daha nasıl anlatıyım
Bilmem belki geliyo sen görmüyonYok yawValla bugüne kadar hiç öyle bişey gelmedi benden neden gelmedii
Gören nasıl görüyo başını mı bekliyo yook görmedim vallaBilmem belki geliyo sen görmüyon
Uğraşmadık biz kuzum birazda sıkıntılar vardi bende zaten hidrosalpenks varmış ona rağmen 2 aşılama yapıldı devlette sonra ben tutmayınca özel bı hocaya gittim Ankara'da meşhur o bakar bakmaz dedi filmden hidro diye ameliyat fiyatı 14 bin deyince kaçtık ordan ama çok ilgililerdi Allah için şimdi haklarını yiyemem sonra şimdiki hocamızı bulduk ona gittik oda aynı dedi daha uygundu fiyat 3 4 bine hallettik laparoskopi yi sol tüp hasarliymisti tıkanık falan o halledildi alındı Ağustos da sonra ben bı kaç ay beklemek istedim hocaya kalsa hemen tüp yapcakti Aralık'ta tekrar gittik tedaviye başladık ilk iğneler 5 bın falan gitti halada işte gidiyo toplamadan sonra verilen ilaçlara az da olsa 9400 de transfere verdik canımOoo o hepimizde var
Canım bu tüp bebeğin maliyetleri nasıl? Özelde mi yaptırdın sen yoksa rapor çıkartarak mı
Bende sendenim kız bende görmüyorum hiç akıntı falanGören nasıl görüyo başını mı bekliyo yook görmedim valla
Ya bi de böyle bişey var mı hiç duydun mu ben de bide aşırı bi karın guruldaması var aç tok farketmez sürekli gürül gürülYani bu da biraz kirpiğim kırıştı hamile miyim gibi oldu ama
Yani toplam 15 bini falan buluyor . Bu özel fiyatı demi devlet payı falan olmadan. Ya bende bi kaç deneme daha yaptıktan sonra olmazsa uğraşmak istemiyorum direk tüpe gitmek istiyorum artıkUğraşmadık biz kuzum birazda sıkıntılar vardi bende zaten hidrosalpenks varmış ona rağmen 2 aşılama yapıldı devlette sonra ben tutmayınca özel bı hocaya gittim Ankara'da meşhur o bakar bakmaz dedi filmden hidro diye ameliyat fiyatı 14 bin deyince kaçtık ordan ama çok ilgililerdi Allah için şimdi haklarını yiyemem sonra şimdiki hocamızı bulduk ona gittik oda aynı dedi daha uygundu fiyat 3 4 bine hallettik laparoskopi yi sol tüp hasarliymisti tıkanık falan o halledildi alındı Ağustos da sonra ben bı kaç ay beklemek istedim hocaya kalsa hemen tüp yapcakti Aralık'ta tekrar gittik tedaviye başladık ilk iğneler 5 bın falan gitti halada işte gidiyo toplamadan sonra verilen ilaçlara az da olsa 9400 de transfere verdik canım
Ay çok şükür tek değilimBende sendenim kız bende görmüyorum hiç akıntı falan
Aynen hiç uğraşma kuzum rapor girince işin içine devlet bilmem kaç kere aşılama istiyo bı sürü bölüme gonderiyo kağıt istiyo falan bide amh sperm değeri falan uygunsa oluyo daha bı sürü şeyi vardı yazilanlardan gördüğümYani toplam 15 bini falan buluyor . Bu özel fiyatı demi devlet payı falan olmadan. Ya bende bi kaç deneme daha yaptıktan sonra olmazsa uğraşmak istemiyorum direk tüpe gitmek istiyorum artık
Üzülme kuzum beraber iz bende bakiyom varmı diye devamlı yok amaAy çok şükür tek değilim
Ay yok hele o aşılama evresine hiç girmek istemiyorum ona verecegim parayı tüpe veririm. Hiç inanmıyorum nedense aşılamaya, ilişkinin şırıngayla olan versiyonuAynen hiç uğraşma kuzum rapor girince işin içine devlet bilmem kaç kere aşılama istiyo bı sürü bölüme gonderiyo kağıt istiyo falan bide amh sperm değeri falan uygunsa oluyo daha bı sürü şeyi vardı yazilanlardan gördüğüm
Canım burda duydum ben onu bende oldumu hatırlamıyorum olduysa da üşüttüm diye oldu diyip geçmişimdir yaniGören nasıl görüyo başını mı bekliyo yook görmedim valla
Ya bi de böyle bişey var mı hiç duydun mu ben de bide aşırı bi karın guruldaması var aç tok farketmez sürekli gürül gürülYani bu da biraz kirpiğim kırıştı hamile miyim gibi oldu ama
3 aşılama hepsi negatifAy yok hele o aşılama evresine hiç girmek istemiyorum ona verecegim parayı tüpe veririm. Hiç inanmıyorum nedense aşılamaya, ilişkinin şırıngayla olan versiyonu
Aynen işte çok az aşılamayla hamile kalan. Ben bi dahaki ay da olmazsa öbür ay tüpeee. Aaay içim şişti uğraşamıcam artık yoruldum be3 aşılama hepsi negatif
Aynen öyle hıc bı farkı yok boşu boşuna 2 kere yaptırdım vakit zaman kaybıAy yok hele o aşılama evresine hiç girmek istemiyorum ona verecegim parayı tüpe veririm. Hiç inanmıyorum nedense aşılamaya, ilişkinin şırıngayla olan versiyonu
Var yani böyle bişey hahahayt bi belirtim daha mı olduCanım burda duydum ben onu bende oldumu hatırlamıyorum olduysa da üşüttüm diye oldu diyip geçmişimdir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?