Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Desem alır kız babamla arkadaş gibiyiz mesafemiz yok test desem anlardı hemen biliyo da tüp bebek olduğunu zaten anneme desem aldirirdi da demedim annem aldırmaz 25 inde test erken yapma no no no no der
İnşallahhhhhh pozitiflerle dolar topiğim yaa
Millet aa bu topik ne ugurlu benide alın der inşallah

Bilmem belki geliyo sen görmüyon
Gören nasıl görüyo başını mı bekliyo yook görmedim valla
Ya bi de böyle bişey var mı hiç duydun mu ben de bide aşırı bi karın guruldaması var aç tok farketmez sürekli gürül gürül Yani bu da biraz kirpiğim kırıştı hamile miyim gibi oldu ama

Ooo o hepimizde var
Canım bu tüp bebeğin maliyetleri nasıl? Özelde mi yaptırdın sen yoksa rapor çıkartarak mı
Uğraşmadık biz kuzum birazda sıkıntılar vardi bende zaten hidrosalpenks varmış ona rağmen 2 aşılama yapıldı devlette sonra ben tutmayınca özel bı hocaya gittim Ankara'da meşhur o bakar bakmaz dedi filmden hidro diye ameliyat fiyatı 14 bin deyince kaçtık ordan ama çok ilgililerdi Allah için şimdi haklarını yiyemem sonra şimdiki hocamızı bulduk ona gittik oda aynı dedi daha uygundu fiyat 3 4 bine hallettik laparoskopi yi sol tüp hasarliymisti tıkanık falan o halledildi alındı Ağustos da sonra ben bı kaç ay beklemek istedim hocaya kalsa hemen tüp yapcakti Aralık'ta tekrar gittik tedaviye başladık ilk iğneler 5 bın falan gitti halada işte gidiyo toplamadan sonra verilen ilaçlara az da olsa 9400 de transfere verdik canım

Bende sendenim kız bende görmüyorum hiç akıntı falan

Yani toplam 15 bini falan buluyor . Bu özel fiyatı demi devlet payı falan olmadan. Ya bende bi kaç deneme daha yaptıktan sonra olmazsa uğraşmak istemiyorum direk tüpe gitmek istiyorum artık

Yani toplam 15 bini falan buluyor . Bu özel fiyatı demi devlet payı falan olmadan. Ya bende bi kaç deneme daha yaptıktan sonra olmazsa uğraşmak istemiyorum direk tüpe gitmek istiyorum artık
Aynen hiç uğraşma kuzum rapor girince işin içine devlet bilmem kaç kere aşılama istiyo bı sürü bölüme gonderiyo kağıt istiyo falan bide amh sperm değeri falan uygunsa oluyo daha bı sürü şeyi vardı yazilanlardan gördüğüm

Ay yok hele o aşılama evresine hiç girmek istemiyorum ona verecegim parayı tüpe veririm. Hiç inanmıyorum nedense aşılamaya, ilişkinin şırıngayla olan versiyonu

Canım burda duydum ben onu bende oldumu hatırlamıyorum olduysa da üşüttüm diye oldu diyip geçmişimdir yani

Ay yok hele o aşılama evresine hiç girmek istemiyorum ona verecegim parayı tüpe veririm. Hiç inanmıyorum nedense aşılamaya, ilişkinin şırıngayla olan versiyonu
Aynen öyle hıc bı farkı yok boşu boşuna 2 kere yaptırdım vakit zaman kaybı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…