- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Yaptırdın mi tüp bebek peki3 aşılama hepsi negatif
SanırımVar yani böyle bişey hahahayt bi belirtim daha mı oldu
Kız ovulasyon yaptım normalde onda hep bir silik çizgi çıkar o bile çıkmadı ilk defa böyle ovulasyon gördüm negatif gebelik testi gibi tertemiz tek çizgi hahahaha sinirlerim bozulduSanırım
Yok canım sonra onun kendiliğinden olmuş galiba sürpriz yapmış oğluşuYaptırdın mi tüp bebek peki
Bugün üniversite hastanesinde kontrolüm vardı. Sol tarafta bir yumurtam oluşmuş 20 mm imiş. Bugün gece 1 de iğneyi yapmamı söylediler. Cuma günü saat bir de de aşılama yapacaklarmış. Ama herhangi bir ücret edemeyecekmişim.Ay yok hele o aşılama evresine hiç girmek istemiyorum ona verecegim parayı tüpe veririm. Hiç inanmıyorum nedense aşılamaya, ilişkinin şırıngayla olan versiyonu
Hey allahım ya 10. Günden sonra yappppKız ovulasyon yaptım normalde onda hep bir silik çizgi çıkar o bile çıkmadı ilk defa böyle ovulasyon gördüm negatif gebelik testi gibi tertemiz tek çizgi hahahaha sinirlerim bozuldu
Allah'ım ne güzel bize de supriz yapin sipalar lütfenYok canım sonra onun kendiliğinden olmuş galiba sürpriz yapmış oğluşu
Üniversite hastaneleri şuan bu işlemleri yapıyor mu? Burdakiler sanırım hep pandemi hastanesi, acil ameliyatlar hariç hepsi durduruldu diye biliyorum. Ama emin de değilim.Bugün üniversite hastanesinde kontrolüm vardı. Sol tarafta bir yumurtam oluşmuş 20 mm imiş. Bugün gece 1 de iğneyi yapmamı söylediler. Cuma günü saat bir de de aşılama yapacaklarmış. Ama herhangi bir ücret edemeyecekmişim.
Evet yapıyorlar. Burada pandemi hastanesi sadeca şehir hastanesi. İnşallah olumlu sonuçlanır.Üniversite hastaneleri şuan bu işlemleri yapıyor mu? Burdakiler sanırım hep pandemi hastanesi, acil ameliyatlar hariç hepsi durduruldu diye biliyorum. Ama emin de değilim.
İnşallah olumlu olur sonuç senin için canım
Benim paşa diş çıkarıyor huysuz onunla ugrasıyom kızlar
Oy yesinler onun dişiniBenim paşa diş çıkarıyor huysuz onunla ugrasıyom kızlar
Esim ewde olunca oynayamiyom telefon la
Sut Anne buluruz derdimiz o olsunOff bu da benim kocam gibiSanki o uğraşıyo Her ay ovulasyonu ayrı test gebeliği ayrı test yok yumurta büyümedi yok büyüdü çatlamadı
O taşıcak karnında o doğuracak gibi
Bi seferde üçüz olsun bitsin diyo
Nasıl bakayım üçüze yahu benim bi kere iki tane memem var
Ànââmmm huysuzluguna kurban oluruz yaaaOy yesinler onun dişini
Cok haklisin gùlùmAnlayabiliyorum kuzum seni 4 yıldır sosyal hayatımdan çıktım aile ortamlarına girmez oldum biri çocuk dese ordan kaçar oldum neler yaşıyoruz kimse bilmez daha da soylenirler
Bu super fikir yaaa.bende haberlerde gorunce ayni seyi dusunuyorumMaşallah devamını getirsin rabbim kız tinliyoruz üzerinde duruyoruz da ondan olmuyo takmasak nasıl olur amageçen tv de bi kanalda bı kadın hamile kalmış eşime dedim eğer tüp bebekde tutmazsa tecavuz istiyorum gonulsuzce olsun bak gönülsüz yapılınca oluyomus demekki falan diye artık onla da dalga geçer olduk
Biz pasa teyzesiyizEvet 1 paşam var rabbim ona uzun ömür sağlıklı ömür versin inşallah
Şimdi 2.yi düşünüyoruz
Eşimde de sorun var geç kalmak istemiyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?