- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Yapcak bişi yok artık napalim yani mantıken gönüllü olmuyorsa başka türlü denemek lazımBu super fikir yaaa.bende haberlerde gorunce ayni seyi dusunuyorum
Oyy oyy ağrısız az acılı olur geçer inşallah kuzumun yaBenim paşa diş çıkarıyor huysuz onunla ugrasıyom kızlar
Allahtan ateşi çıkmıyo şükür yoksa bilmiyorum yani nolurduOyy oyy ağrısız az acılı olur geçer inşallah kuzumun ya
Oy yesinler onun dişini
5 tane cıktı 6. Yolda inşallah bakalım canım ısırıyo ısırmazmııı hele emzirirken bi geçiriyor dişi canım cıkıyoÀnââmmm huysuzluguna kurban oluruz yaaacikarsinda incilerini isirsin bizi
İnşallahhhhhh bende teyze olurum bu ay sizlerdenBiz pasa teyzesiyiz
Ben de öyleyim kaç gündür ya deli gibi üşüyorum ama yüzüm de alev alev yanıyo sanki
Bebek felan derken kendimizi mi üşüttük te kuruntu yapıyoruz napıyoruz anlamıyorum ki varsa bulansın artık bu mide beeeehhhBen de öyleyim kaç gündür ya deli gibi üşüyorum ama yüzüm de alev alev yanıyo sanki
Yok canım sayın çok bilmişler eşimin değerleri yerlerde diye tüp bebek bile zor dediler ben eşimle ersağdan takviye kullandım 3 ay 3. Ayı da aynı anda soğan kürü yaptım hamile kaldım şükürYaptırdın mi tüp bebek peki
Of hakkaten nasıl geçicek bu 1 hafta yaBebek felan derken kendimizi mi üşüttük te kuruntu yapıyoruz napıyoruz anlamıyorum ki varsa bulansın artık bu mide beeeehhhmidem bulansın umutlanacam
Ersağ i bilmiyorum da Amway in takviyeleri de güzel annemin arkadaşları kullaniyo çocuklar çok zekiler maşallah ben kullanmadım bilmiyorum fiyat olarak zaten tüp de çok harcadık bide vitamine veremem ha sen şu an hamile sin yani sagkikli ilerler inşallah oyleysen canım evet sabah bı ara karıştıYok canım sayın çok bilmişler eşimin değerleri yerlerde diye tüp bebek bile zor dediler ben eşimle ersağdan takviye kullandım 3 ay 3. Ayı da aynı anda soğan kürü yaptım hamile kaldım şükür
Hamile kalmadan bir önceki ayda kimyasal oldu benim hemen ardından hamile kaldım mesajını yeni gördüm kusura bakma sabah hepimiz çöktük TOPİĞE mesajlar karıştı birbirineebrarı yabancı sanıp soru bile sormuşum ya bi baktım E EbrarAsell ile konusuyorum oda garibim habire cevaplıycam diye uğrasıyor
Kız senin hiç belirtin yok mu psikolojik falan farketmezBenim mide zaten bulanır arada eşim dalga geçer bildiği halde aha hamilesin kesin diye
Ooo psikolojik olarak sorarsan kramplarim var asermelerim var rahmim atiyo pıt pıt uykuda başımın döndüğünü bile hissedip uyanmalar var var da varKız senin hiç belirtin yok mu psikolojik falan farketmez
Bizimkiler de öyle canımOoo psikolojik olarak sorarsan kramplarim var asermelerim var rahmim atiyo pıt pıt uykuda başımın döndüğünü bile hissedip uyanmalar var var da var
Yani uyku kalmadı su saat oldu halen ayaktayimBizimkiler de öyle canım
Şimdi 5 dk düşünsem bi 100 tane daha bulurum
Of ben de ya. Dün gece sabaha karşı uyudum 7 de çişe sıkışmış bir halde uyandım bir daha da uyuyamadım bi deYani uyku kalmadı su saat oldu halen ayaktayimuyumaya yelteniyorum bisiler buluyorum beyninde hop hadi bakalım otur düşün
Ay cisleri hiç sorma geceleri uyanıyorum su ve çiş içinOf ben de ya. Dün gece sabaha karşı uyudum 7 de çişe sıkışmış bir halde uyandım bir daha da uyuyamadım bi deKiii ben ne 7 de kalkarım ne de çişe kalkarım al işte bunlar benim için bi belirti mesela
Ben de hep çok su içerim ama aslaa geceleri çiş için uyanmam bugün hayatımda bir ilktiAy cisleri hiç sorma geceleri uyanıyorum su ve çiş içinama gündüz çok içiyorum su ondan dir yav
Valla bi adet olursak bi psikologa gitsek iyi olacak cümbür cemaat hem grup indirimi de kaparızAsla uyanmadan deliksiz uyurum ben normalde geceleri ve sabahları gece bu saatte uyuyosam bak vc falan girip sabah 7 bucukda eşimi tek göz acik teki kapalı gönderip vc asla girmeden o karnım patlardi gene tutardım hop yatağa atardım tekrar ama şimdi oyke değil malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?