Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gercekten hic soruyu sorana,yorumu yazana bakmadan cvplamaya baslamisim.etiketlemesen farkinda bile degilim.Hep onun yuzunden oldu

Bnde uyandim bak , tapssstaze belirtiler , butun vucudumu ates kaplamis yaaaa

Biz kadin milleti , herseyi yapabiliriz 9ay bos gebelik ile karnimizi buyutup sut bile getiririz memiskolardan.Azimle iş......en , duvari delermis.

Bnde uyandim bak , tapssstaze belirtiler , butun vucudumu ates kaplamis yaaaa
Ben de diyorum ben bu emojiyi oraya niye koydum Benim de sürekli buzzz gibi olan ayaklarım şuan cayır cayır yanıyor.

Deprem oldu burda biliyo musun çok kötüydü hem de arka arkaya 5 tane çok korktum

Ondan sıcak bastı galiba korkudan

Ayyy, Allah korusun ,kis kiyamette yok gulum zaten basan atese uyandum Bennn belirti bu belirti

Bebek felan derken kendimizi mi üşüttük te kuruntu yapıyoruz napıyoruz anlamıyorum ki varsa bulansın artık bu mide beeeehhh midem bulansın umutlanacam
Sizin yine az kaldi. Ben daha 15 gun beklicem.Hep sizin yuzunuzden o gece beni almadiniz Araniza batdas , kostur kostur arkanizdan bukadar yetisebildim.

Bu seferde hamile değilsem bırakıyorum ben bu işi yaa yerim böyle psikolojiyi
Bnde ara vermek istiyom buay, gobegime igne vurmak ve yumurtlama gunleri yaklasinca kocisime 24 saat iyi davranmak zorunda kalmak psikolojimi bozuyo .5gunde simariyo herif yaa.Ustune ustluk birde adet oldum muuuu? Kimi nasil bogsam diye dusunuyorum

Off valla ya tüp bebeğe gidicem direk sıkıldım çok

Off valla ya tüp bebeğe gidicem direk sıkıldım çok
Valla gulum keske garanti olsada birkerede herkes yaptirip kurtulsa .burda 5- 6 bin euro dan bahsediyo dr tup bebek icin. TURKIYE ye gelince ye kadar menopur ovitrelle denicem, olmazsa oraya gelince bnde denicem .5-6 bine orda 2 kez yaaptiririm ucmus burdakjler.Allah kurtarsin bizi bunlarin ellerinden .

Aynen öyle yap türk doktorlar bu konularda daha başarılı bence hem Senin gutgutlar bunu da eline yüzüne bulaştırır ordaa

Yapcak bişi yok artık napalim yani mantıken gönüllü olmuyorsa başka türlü denemek lazım
O degilde pesimizden kostutturdugumuz yalvattirdigimiz bi o konu vardi , onuda kaybettik .artik biz kosuyoruz peslerinden .yumurtluyom geellll tecavuze rizaya kadar dustuk.Karizmamiz yerlerdetovbe estagfurullah ya.Sahi bisey sorsam.Tup bebek nerede yaptirdin? Maaliyet ne kadar TURKIYE de .burda 5-6 bin euro dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…