- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Gercekten hic soruyu sorana,yorumu yazana bakmadan cvplamaya baslamisim.Yok canım sayın çok bilmişler eşimin değerleri yerlerde diye tüp bebek bile zor dediler ben eşimle ersağdan takviye kullandım 3 ay 3. Ayı da aynı anda soğan kürü yaptım hamile kaldım şükür
Hamile kalmadan bir önceki ayda kimyasal oldu benim hemen ardından hamile kaldım mesajını yeni gördüm kusura bakma sabah hepimiz çöktük TOPİĞE mesajlar karıştı birbirineebrarı yabancı sanıp soru bile sormuşum ya bi baktım E EbrarAsell ile konusuyorum oda garibim habire cevaplıycam diye uğrasıyor
Ben erken uyudum gece boyu rahat ediim diye , bu saatte beynim uyandirdi kalk dusunme saatiiiiii diyeYani uyku kalmadı su saat oldu halen ayaktayimuyumaya yelteniyorum bisiler buluyorum beyninde hop hadi bakalım otur düşün
Amin gùlùùùmmmİnşallahhhhhh bende teyze olurum bu ay sizlerdenPrenses veya prens hiiiiççç farketmez
Bnde uyandim bak , tapssstaze belirtiler , butun vucudumu ates kaplamis yaaaaOf ben de ya. Dün gece sabaha karşı uyudum 7 de çişe sıkışmış bir halde uyandım bir daha da uyuyamadım bi deKiii ben ne 7 de kalkarım ne de çişe kalkarım al işte b unlar benim için bi belirti mesela
Bnde uyandim bak , tapssstaze belirtiler , butun vucudumu ates kaplamis yaaaa
Biz kadin milleti , herseyi yapabilirizOf hakkaten nasıl geçicek bu 1 hafta ya
Ben bugün çok sık tuvalete çıktım saat başı tuvalete zor yetiştim resmenBir de sanki gögüs uclarında koyulaşma var. Yaa erken değil mi bunlar için bunları da psikolojik yapamam ya dimi
Ben de diyorum ben bu emojiyi oraya niye koydumBnde uyandim bak , tapssstaze belirtiler , butun vucudumu ates kaplamis yaaaa
Sende onu ye annesinin5 tane cıktı 6. Yolda inşallah bakalım canım ısırıyo ısırmazmııı hele emzirirken bi geçiriyor dişi canım cıkıyo
Ayyy, Allah korusun ,kis kiyametteBen de diyorum ben bu emojiyi oraya niye koydumBenim de sürekli buzzz gibi olan ayaklarım şuan cayır cayır yanıyor.
Deprem oldu burda biliyo musun çok kötüydü hem de arka arkaya 5 tane çok korktum
Ondan sıcak bastı galiba korkudan
Sizin yine az kaldi. Ben daha 15 gun beklicem.Hep sizin yuzunuzdenBebek felan derken kendimizi mi üşüttük te kuruntu yapıyoruz napıyoruz anlamıyorum ki varsa bulansın artık bu mide beeeehhhmidem bulansın umutlanacam
Ah ah ah bulup bulup okuyom hepisini.Aaah ah ne belirtiler birikti bi bilsen sen uyurken
Bu seferde hamile değilsem bırakıyorum ben bu işi yaa yerim böyle psikolojiyiAh ah ah bulup bulup okuyom hepisini.
Sakin grip falan oliiiimmm deme ,kartopusuda
Bnde ara vermek istiyom buay, gobegime igne vurmak ve yumurtlama gunleri yaklasinca kocisime 24 saat iyi davranmak zorunda kalmakBu seferde hamile değilsem bırakıyorum ben bu işi yaa yerim böyle psikolojiyi
Off valla ya tüp bebeğe gidicem direk sıkıldım çokBnde ara vermek istiyom buay, gobegime igne vurmak ve yumurtlama gunleri yaklasinca kocisime 24 saat iyi davranmak zorunda kalmakpsikolojimi bozuyo .5gunde simariyo herif yaa. Ustune ustluk birde adet oldum muuuu? Kimi nasil bogsam diye dusunuyorum
Valla gulum keske garanti olsada birkerede herkes yaptirip kurtulsa .burda 5- 6 bin euro dan bahsediyo dr tup bebek icin. TURKIYE ye gelince ye kadar menopur ovitrelle denicem, olmazsa oraya gelince bnde denicem .5-6 bine orda 2 kez yaaptiririm ucmus burdakjler.Off valla ya tüp bebeğe gidicem direk sıkıldım çok
Aynen öyle yap türk doktorlar bu konularda daha başarılı bence hemValla gulum keske garanti olsada birkerede herkes yaptirip kurtulsa .burda 5- 6 bin euro dan bahsediyo dr tup bebek icin. TURKIYE ye gelince ye kadar menopur ovitrelle denicem, olmazsa oraya gelince bnde denicem .5-6 bine orda 2 kez yaaptiririm ucmus burdakjler.Allah kurtarsin bizi bunlarin ellerinden .
O degilde pesimizden kostutturdugumuz yalvattirdigimiz bi o konu vardi , onuda kaybettik .artik biz kosuyoruz peslerinden .yumurtluyom geellllYapcak bişi yok artık napalim yani mantıken gönüllü olmuyorsa başka türlü denemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?