- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Aynen aynen herkes ayni seyi soyluyor.Bi b..k bildikleri yok.Tup bebek asilama konusunda cok basarisizlar.Turk dr.de var burda Gülden Halis ve ekibi. Hatta eylul de Izmir den yeni bir TURK dr geldi .ama fiatlar ucuk .sadece dis cektircen , ameliyat olcan burda.acaip basarililar by konuda. 0 agri , 0 sanci .Aynen öyle yap türk doktorlar bu konularda daha başarılı bence hemSenin gutgutlar bunu da eline yüzüne bulaştırır ordaa
Burda 15 bini buluyomuş tüp bebek canım ilaçlarla falan yukarıdaki arkadaşın dediğine göre.Aynen aynen herkes ayni seyi soyluyor.Bi b..k bildikleri yok.Tup bebek asilama konusunda cok basarisizlar.Turk dr.de var burda Gülden Halis ve ekibi. Hatta eylul de Izmir den yeni bir TURK dr geldi .ama fiatlar ucuk .sadece dis cektircen , ameliyat olcan burda.acaip basarililar by konuda. 0 agri , 0 sanci .
Gelcem gelcem gùlùmBurda 15 bini buluyomuş tüp bebek canım ilaçlarla falan yukarıdaki arkadaşın dediğine göre.
Türk doktorlarına kurban olsun onlar gel sen buraya :)
Hemde kurdelesindeennnEvet kızdım ona bir daha giderse
Aha böyle sürükleyip getircem onu
Bende aynen bakmamısım araya yeni misafirlerimiz gelince onlarla konusuyom sandımGercekten hic soruyu sorana,yorumu yazana bakmadan cvplamaya baslamisim.etiketlemesen farkinda bile degilim.Hep onun yuzunden oldu
İnşallahhhhhhAmin gùlùùùmmm3prens yada 3prenses lazim bizeee. Birde pasamiz var.Abilik yapacak
Sen bugün çatlatma iğnesi yaptırcannBnde uyandim bak , tapssstaze belirtiler , butun vucudumu ates kaplamis yaaaa
Bende düşünüyorum bı psikolojik destek almayı artık buda tutmazsa yıkım olur benim içimde artık kuzumBen de hep çok su içerim ama aslaa geceleri çiş için uyanmam bugün hayatımda bir ilkti
Valla bi adet olursak bi psikologa gitsek iyi olacak cümbür cemaat hem grup indirimi de kaparız
Kız 15 bin verdik kabaca tüp e ahaValla gulum keske garanti olsada birkerede herkes yaptirip kurtulsa .burda 5- 6 bin euro dan bahsediyo dr tup bebek icin. TURKIYE ye gelince ye kadar menopur ovitrelle denicem, olmazsa oraya gelince bnde denicem .5-6 bine orda 2 kez yaaptiririm ucmus burdakjler.Allah kurtarsin bizi bunlarin ellerinden .
TURKIYE m cok ucuz valla, tutsunda gùlùm 1kerede 20bin olsun insaallah bebegin seninleKız 15 bin verdik kabaca tüp e aha
Sen yurt dışında sin sanırım tabi ucuz gelir sana dolar Euro getir oh mis amcamlar bı geliyo resmen bı ev parasını yiyip gidiyolar burda çok ucuz burası diyeTURKIYE m cok ucuz valla, tutsunda gùlùm 1kerede 20bin olsun insaallah bebegin seninle
Hayıır yap iğneyiiiEki Görüntüle 2765797 az once yaptim ovulation test.boyle cikti. Ignesiz bile catlayacak gibi. Hic yapmasammi da diyorum. Kendim yapcam igneyi
Bence sen iğneni yap kuzum garanti olsun hcg testini de böyle görürüz inşallahEki Görüntüle 2765797 az once yaptim ovulation test.boyle cikti. Ignesiz bile catlayacak gibi. Hic yapmasammi da diyorum. Kendim yapcam igneyi
Napıyon balımm ne var yokkHayıır yap iğneyiiiHiç olmazsa 36 saat sonra ilişkiyi garantilersin
Benimde az önce ayagım halıya takıldı yeni belirtiAlın kizlar bı belirti daha göğüslerim cok agir geliyo vücuduma ağrıyo
Sen yurt dışında sin sanırım tabi ucuz gelir sana dolar Euro getir oh mis amcamlar bı geliyo resmen bı ev parasını yiyip gidiyolar burda çok ucuz burası diyeinşallah canım giden tek para olsun gelsin de meleğim
Iliski deme banaNapıyon balımm ne var yokk
Ah kuzum istediğin ceviz olsun 25 ine kadar eşim annem tarafından karantina dayım malumyurtdisindakiler olduklari yerde cimrilikten yemiyoda TURKIYE de ondann yiyo burda yeme , orda yeme biz nerde yicez diye dusunuyorlar.bnde dahil. gecenlerde ceviz lazim oldu.markete gittim .kucucuk paket 5euro. Almadim biraktim.Esim diyo 5euro luk seyi niye biraktinki? Ona gore 5euro , bana gore 5×8=40TL.yesem kahrimdam òlùrùm be dedim TURKIYE den getirsem 40tl.lik burdakinden 5paket fazlaligi olur.saka bi yana da , orda yiyenler, burda ordaki insanlar gibi yiyo tutuyo parayi. orda 5bin tl gelirim olacagijni bilsem , burda 1dk durmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?