Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle yap türk doktorlar bu konularda daha başarılı bence hem Senin gutgutlar bunu da eline yüzüne bulaştırır ordaa
Aynen aynen herkes ayni seyi soyluyor.Bi b..k bildikleri yok.Tup bebek asilama konusunda cok basarisizlar.Turk dr.de var burda Gülden Halis ve ekibi. Hatta eylul de Izmir den yeni bir TURK dr geldi .ama fiatlar ucuk .sadece dis cektircen , ameliyat olcan burda.acaip basarililar by konuda. 0 agri , 0 sanci .

Burda 15 bini buluyomuş tüp bebek canım ilaçlarla falan yukarıdaki arkadaşın dediğine göre.
Türk doktorlarına kurban olsun onlar gel sen buraya :)

Ben de hep çok su içerim ama aslaa geceleri çiş için uyanmam bugün hayatımda bir ilkti

Valla bi adet olursak bi psikologa gitsek iyi olacak cümbür cemaat hem grup indirimi de kaparız
Bende düşünüyorum bı psikolojik destek almayı artık buda tutmazsa yıkım olur benim içimde artık kuzum

Kız 15 bin verdik kabaca tüp e aha

TURKIYE m cok ucuz valla, tutsunda gùlùm 1kerede 20bin olsun insaallah bebegin seninle
Sen yurt dışında sin sanırım tabi ucuz gelir sana dolar Euro getir oh mis amcamlar bı geliyo resmen bı ev parasını yiyip gidiyolar burda çok ucuz burası diye inşallah canım giden tek para olsun gelsin de meleğim

yurtdisindakiler olduklari yerde cimrilikten yemiyoda TURKIYE de ondann yiyoburda yeme , orda yeme biz nerde yicez diye dusunuyorlar.bnde dahil.gecenlerde ceviz lazim oldu.markete gittim .kucucuk paket 5euro. Almadim biraktim.Esim diyo 5euro luk seyi niye biraktinki? Ona gore 5euro , bana gore 5×8=40TL.yesem kahrimdam òlùrùm be dedim TURKIYE den getirsem 40tl.lik burdakinden 5paket fazlaligi olur.saka bi yana da , orda yiyenler, burda ordaki insanlar gibi yiyo tutuyo parayi.orda 5bin tl gelirim olacagijni bilsem , burda 1dk durmam.

Ah kuzum istediğin ceviz olsun 25 ine kadar eşim annem tarafından karantina dayım malum olmasaydım gonderirdim sana has be has Kırşehir liyim ceviz diyarından kargolardim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…