Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iliski deme bana valla biktim yaaa.ovitrelle grubunda da birisi birisine beline kuvvet yazmis .cok gùldùmtmm gùlùm vurayim ogleden sonra. Hormon cocugu catlatma ignesi ile dogar dimi
Islerimi bitirdim , biraz buralarda gezindim.saat 9:22 artik sekerlemeye geccem gùlùm sen napiyon, bıdık napiyo ,dişimiz nasil?

Ah ah nerde o gelir burda çok zor vallaha zor yetiyo 2 başımıza bide sağlık problemi olunca hep birikmiş ten gitti 4 senelik birikmiş eridi 15 günde galiba eşim demiyo bişey ama Allah'tan ev kirası yok kayınbaba evinde oturuyoruz kira da olsa nolurdu hiç bilmiyorum

Kiyamam kuzumaa, gecmis olsun yemin ederim gondermissin gibi sevindim.Allah razi olsun. Gondermis sewabi yazsin Rabbim. Ne varsa yurdum insaninda var. Kesene bereket gùlùm, cok mutlu oldum valla soylemen yeter.

Kiyamam kuzumaa, gecmis olsun yemin ederim gondermissin gibi sevindim.Allah razi olsun. Gondermis sewabi yazsin Rabbim. Ne varsa yurdum insaninda var. Kesene bereket gùlùm, cok mutlu oldum valla soylemen yeter.
Söylemen yeter canım bilirim hasretlik amcamlardan toprağı opesi geliyo gelince hele bu senede gelinmedi malum korona dan iyice ozelmissinizdir buraları

Her halimize sukur gulum. Ac acikta degilizya napalim, Allah buyuktur. Bugunlerde gececek insaallah butun din kardeslerimizin yardimci si olsun Rabbim. Tez zaman da bu kriz den Corona dan kurtulalim .

Söylemen yeter canım bilirim hasretlik amcamlardan toprağı opesi geliyo gelince hele bu senede gelinmedi malum korona dan iyice ozelmissinizdir buraları
4ay once geldik biz gùlùm, ordaydik.ama haklisin burda durmak cok zor.martta 2sene olacak anca ben buraya geleli .dil kursuna gidiyorum vakit geciyo.hickimsemde yok burda.esim ve ben onun is Arkadas lari var.benimde 2tane kurs arkadasim var.apartmanda Turk yok .iyyyyyyy.acidim kendime ,aglicam valla,en iyisi susayim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…