Napimm be canısı bugün de bi adet sancısıyla uyandım olam da kurtulam yetti beeNapıyon balımm ne var yokk
Islerimi bitirdim , biraz buralarda gezindim.saat 9:22 artik sekerlemeye geccem gùlùmIliski deme banavalla biktim yaaa.ovitrelle grubunda da birisi birisine beline kuvvet yazmis .cok gùldùm tmm gùlùm vurayim ogleden sonra. Hormon cocugu catlatma ignesi ile dogar dimi
Ah kuzum istediğin ceviz olsun 25 ine kadar eşim annem tarafından karantina dayım malumolmasaydım gonderirdim sana has be has Kırşehir liyim ceviz diyarından kargolardim
Söylemen yeter canım bilirim hasretlik amcamlardan toprağı opesi geliyo gelince hele bu senede gelinmedi malum korona dan iyice ozelmissinizdir buralarıKiyamam kuzumaa, gecmis olsunyemin ederim gondermissin gibi sevindim.Allah razi olsun. Gondermis sewabi yazsin Rabbim. Ne varsa yurdum insaninda var. Kesene bereket gùlùm, cok mutlu oldum valla soylemen yeter.
Her halimize sukur gulum. Ac acikta degilizya napalim, Allah buyuktur. Bugunlerde gececek insaallahAh ah nerde o gelir burda çok zor vallaha zor yetiyo 2 başımıza bide sağlık problemi olunca hep birikmiş ten gitti 4 senelik birikmiş eridi 15 günde galiba eşim demiyo bişey ama Allah'tan ev kirası yok kayınbaba evinde oturuyoruz kira da olsa nolurdu hiç bilmiyorum
4ay once geldik bizSöylemen yeter canım bilirim hasretlik amcamlardan toprağı opesi geliyo gelince hele bu senede gelinmedi malum korona dan iyice ozelmissinizdir buraları
Bence sen iğneni yap kuzum garanti olsun hcg testini de böyle görürüz inşallah
Ben demedim sana ilişki bak yine karıstırdınIliski deme banavalla biktim yaaa.ovitrelle grubunda da birisi birisine beline kuvvet yazmis .cok gùldùm tmm gùlùm vurayim ogleden sonra. Hormon cocugu catlatma ignesi ile dogar dimi
Bende tık yokNapimm be canısı bugün de bi adet sancısıyla uyandım olam da kurtulam yetti bee
Diş patlamadı hala uyicak şimdi oda napsınIslerimi bitirdim , biraz buralarda gezindim.saat 9:22 artik sekerlemeye geccem gùlùmsen napiyon, bıdık napiyo ,dişimiz nasil?
Ovitrelle gruptada yaptim az once ErrorBen demedim sana ilişki bak yine karıstırdın
Neslhannn yalan soylemeBende tık yokumutlar çöpp
Belki de belirtin budur belirtisizlik alla alla ne hemen çöpppBende tık yokumutlar çöpp
Bundada war garisiklikDiş patlamadı hala uyicak şimdi oda napsınsizi soruyodu
Ay unuttum ben onu yeni belirti unutkanlıkNeslhannn yalan soylemeayagin haliya takildiya
Olsun atla nolcakBundada war garisiklikbirbebekmeselesi ne sordun , Ben atladim dimi
Dimii bir belirti daha buldum BELİRTİSİZLİKBelki de belirtin budur belirtisizlik alla alla ne hemen çöppp
Ee hep öyle demiyolar mıDimii bir belirti daha buldum BELİRTİSİZLİK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?