Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Türk olsaymis iyi olurmustu sana da ne güzel çok zordur eminim ki Allah yardımcın olsun canım

Aynen öyle ama diyorum yine bak her hamilelik kendine özel kimse kimseyi kendiyle karıştırmamalı
Bakalım benim hamileliğimin ne gibi kendine has özellikleri olucak
Bi gün görücek miyim acaba ya
Bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum sanki hiç olmucak gibi. Hayal edemiyorum falan
Allahım çok duygusalım hormonlardan herhalde

Aman hormonlar dalga geçiyor ben çok aglak oldum 2 3 gündür zaten ağlaktim da

Hayranım şu hamile olup doktora vs gitmeyen normal bı şey mis gibi atlatan insanlara bizim ömrümüz doktorda geciyo

Görürsün Allahın izniyle canım sadece vakti var demekki ben diyorum ya 5 yıl bekledim neler çektim tüp bebek bile zor dediler bana eşimin bütün değerleri sıfır ve sıfıra yakındı

Görürsün Allahın izniyle canım sadece vakti var demekki ben diyorum ya 5 yıl bekledim neler çektim tüp bebek bile zor dediler bana eşimin bütün değerleri sıfır ve sıfıra yakındı
Mucize olmuş senin tatlı sıpa:)
Ah o ne kıymetlidir şimdi hee

Ay ne bilim kızlar ya millet 8 gün kala öğreniyor ya da 6 kala ogrenenleri de gördük biliyorsunuz. Belki hayalet falan bı şey çıkar dedim ama o bile yok
Ama onlar erken yumurtlamıştır:)
Senin ne zamandı yumurtlaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…