Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döngünün 15. gunu pik, 17. günü çatladı. Bugün döngu 26. gün.
Çatlamanin üzerinden geçen 9. gün bugün yani.
(Çok rakam oldu k.bakma )
Kuzum çıkmaz daha ya hemen umutsuzluğa kapılma 2 3 gün daha bekle

Catlamadan itibaren sayılmalı yazmışlardı, seninki de gerçekten heyecanlı bekleyismis. Neyse ben artık adet zamanımda falan yaparım tekrar.
Ben pikten sonra diye biliyorum canım
Senin bat ne zaman bize yakınsın gibi :)

Belirti konusu biraz karışık bizde
N Neslhannn güncel belirtisi belirtisizlik
Benim her gün başka bişeydi valla ben de unuttum
Senin neler var?
Benim de belirtiler vardı fakat son zamanlarda azaldı aynı şekilde belirtisizlige döndüm ben de. Ama yumurtlama dönemi ve sonrasındaki 4-5 gün belirti vardı. Şimdi gittiler

Benim de belirtiler vardı fakat son zamanlarda azaldı aynı şekilde belirtisizlige döndüm ben de. Ama yumurtlama dönemi ve sonrasındaki 4-5 gün belirti vardı. Şimdi gittiler
Benim ara ara gelip giden bi adet sancısı var su ara, dünden beri çok sık tuvalete çıkma var bi de gögüs uclarım bi tuhaf:) Böyle

Benim de rahimde bi nokta var surekli orda bişey hissediyorum ne hissediyorum bende bilmiyorum
Sizin hamilelik günlüğünü yaziyor, daha önce bir doğum yapmışsınız. Siz daha net hissedersiniz belki. Bugün sabahtan beri tekrar başlayan bel ağrım var benim bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…