Kızlaaarrr 2. Kez teyze oldukkkCanım benim benim daha bat a 3 gün var o yüzden tedirginim. Hemen atıyoruminşallah benimde normaldir. Atıyorum hemen sonuçları. Hem erken hem normal gebelik testi yaptım dün akşam
Normalde korunuyordumAllah analı babalı sağ salim kucagina almayı nasip etsin istemiyorum diye düşünme ben şahsen neler çekiyorum 4 senedir olsun diye. Demekki formül bu kizlsr istemeyelim bundan sonra
tebrik ederim canımCanım benim benim daha bat a 3 gün var o yüzden tedirginim. Hemen atıyoruminşallah benimde normaldir. Atıyorum hemen sonuçları. Hem erken hem normal gebelik testi yaptım dün akşam
Bende rahimde bi nokta var sürekli orda bişey hissediyorum canım kistlerim sanırımValla 4gün öncesine kadar bel ağırısı kesik kesik akıntı ve sol yumurtalıkta ağrı batma tarzı vardı ama ben test yapmıştım erken gebelik negatifti. Ondan sonra umursamadım nasıl olsa yok diye
Birde aşırı mide yanması ekşimesi var
Ağır işte yaptım dün
Baya ağır poşetler taşıdım
Hala ekşime var midemde
Onun dışında göğüslerde va hiçbir şey yok
Rabbimin mucizesi o annesiiiiNormalde korunuyordum
İlk defa bu ay prezervatif yırtık çıktı
Ondan çok korkuyordum
Enerjine bitttiiiimmKızlaaarrr 2. Kez teyze oldukkkRABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHH
SİZ UYUYUN BURAYA HAMİŞLER GELDİİ
Sağol canım benim bende seni tebrik ediyorumtebrik ederim canım
Kız gül ben olsam göbek attıydım bile ama sen atma uyma bu deliye yorma kendiniEnerjine bitttiiiimminşallah canım beniiim darısı tüm isteyenlereee ben hala pek inanmış değişim inanın ne diyorum bilmiyorum
İnşallah canım beniiim sabahtan beri gerçekten acabalarlaym beni güldürdünKız gül ben olsam göbek attıydım bile ama sen atma uyma bu deliye yorma kendinikız sevin her mesajın üzgün emoji dolu gül kız gülll sev bebişini karnında bi susam vaarr
ne tatlısın yaaKız gül ben olsam göbek attıydım bile ama sen atma uyma bu deliye yorma kendinikız sevin her mesajın üzgün emoji dolu gül kız gülll sev bebişini karnında bi susam vaarr
Çok şükür yaİnşallah canım beniiim sabahtan beri gerçekten acabalarlaym beni güldürdün
Nasip gerçekten inanamıyorum halaRabbimin mucizesi o annesiiiinasip işte
Hahaha mükemmelsin eminim bu enerjiyle mükemmel de bir annesin maşallah sana hepimize senin enerjiden amiiiinÇok şükür yakız sanki benim test pozitif cıktı haa kış çen büyüdünde annemi oğdun kışşş yerim senii taze anne eferim sana hep böyle gül güzel düşün güzel olsun canem benim canem
Kız sizin pozitifleri gördüm bak yukarda Allah var gözlerim doldu bizede dua edinnnne tatlısın yaa
Ahha bunuda güldürdüm haaaNasip gerçekten inanamıyorum hala
Beni oğlumla oynarken görsen aha bu tımarhaneden kaçmış dersinHahaha mükemmelsin eminim bu enerjiyle mükemmel de bir annesin maşallah sana hepimize senin enerjiden amiiiin
İnşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişin olsuuun aminKız sizin pozitifleri gördüm bak yukarda Allah var gözlerim doldu bizede dua edinnn
Şuan aramızda en tatlı sizsiniz
Cici hamişlerrr kız sende gül hamilesin işte olan olmuş boşver tadını çıkar kocana nazlan aşer bişeyler yap
Beni oğlumla oynarken görsen aha bu tımarhaneden kaçmış dersin
Oğlumda dili dönmüyo ama ben biliyom oda diyo
Bak hissettim bunu kalpten dua ettin haİnşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişin olsuuun amin
İnşallah canım beniiimBak hissettim bunu kalpten dua ettin haAllah razı olsun rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh ikinizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?