Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim benim daha bat a 3 gün var o yüzden tedirginim. Hemen atıyorum inşallah benimde normaldir. Atıyorum hemen sonuçları. Hem erken hem normal gebelik testi yaptım dün akşam
Kızlaaarrr 2. Kez teyze oldukkk RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHH
SİZ UYUYUN BURAYA HAMİŞLER GELDİİ

Allah analı babalı sağ salim kucagina almayı nasip etsin istemiyorum diye düşünme ben şahsen neler çekiyorum 4 senedir olsun diye. Demekki formül bu kizlsr istemeyelim bundan sonra
Normalde korunuyordum
İlk defa bu ay prezervatif yırtık çıktı
Ondan çok korkuyordum

Bende rahimde bi nokta var sürekli orda bişey hissediyorum canım kistlerim sanırım
Bide akıntı çok sık gelmiyo ara ara geliyo senin nasıldı

Enerjine bitttiiiimminşallah canım beniiim darısı tüm isteyenlereee ben hala pek inanmış değişim inanın ne diyorum bilmiyorum
Kız gül ben olsam göbek attıydım bile ama sen atma uyma bu deliye yorma kendini kız sevin her mesajın üzgün emoji dolu gül kız gülll sev bebişini karnında bi susam vaarr

İnşallah canım beniiim sabahtan beri gerçekten acabalarlaym beni güldürdün
Çok şükür ya kız sanki benim test pozitif cıktı haa kış çen büyüdünde annemi oğdun kışşş yerim senii taze anne eferim sana hep böyle gül güzel düşün güzel olsun canem benim canem

Hahaha mükemmelsin eminim bu enerjiyle mükemmel de bir annesin maşallah sana hepimize senin enerjiden amiiiin

İnşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişin olsuuun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…