Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin hamilelik günlüğünü yaziyor, daha önce bir doğum yapmışsınız. Siz daha net hissedersiniz belki. Bugün sabahtan beri tekrar başlayan bel ağrım var benim bir de.
Belirtilerimi hatırlıyorum ama o zman ki his yok hissediyosun diyolar ya o his yok işte

JOYz ovu yaptınmı tekrar ya
Şeytan dürtüyor beni test yap diye almıyom eve test olsa çoktan yapardım sana söz verdim diye almıyorum eve test

Gelsin ya yoksa da belli olsunn
Nayırr hazır değilim buna
Bu ara sıra gelen adet sancıları kafamı karıştırıyo Tamam hamilelikte oluyo diyonuz da bu kadar birebir aynısı değildir yaa öyle midir aynısı mı cidden Sanki adet oldum diye tuvalate koşasım geliyo bu ağrılar gelince

Aynısı canım fark yok
Ben iş yerinde kaç defa lavaboya gitmiştim oldum diye
Bende o sancılar yok mesela korayda olmustu
Önceki aylarda oluyo muydu o sancılar

Ay bende de var o ağrılardan neden acaba

Ay bende de var o ağrılardan neden acaba
Canım şimdi bende seni gördüm testin pozitif sanırım hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin o ağrılar normal bende oğlumda adet olucam diye afedersin pedle gezdim 1 hafta
Akıntı felan varmı özel olmazsa bide testlerini at bu topiğede bi pozitif görelim ya ilk hamilemiz sen ol

kızlar merhaba
Beni hatırlıyorsunuzdur bebek istemeyen kişi
Bugün test yaptım normalde adetim yarındı

kızlar merhaba
Beni hatırlıyorsunuzdur bebek istemeyen kişi
Bugün test yaptım normalde adetim yarındı
Eki Görüntüle 2766036
Belirtin varmıydııı sayyy sayyy nolur ağrı akıntı batmaa varmıydııı
TOPİĞİMİZİN İLK HAMİLESİİİ BEBEK İSTEMEYEN ARKADAŞIMIZ OLDUUU
İNŞALLAHHHHHH UĞURLU GELİR BEBİŞİN BİZEDEE

Allah analı babalı sağ salim kucagina almayı nasip etsin istemiyorum diye düşünme ben şahsen neler çekiyorum 4 senedir olsun diye. Demekki formül bu kizlsr istemeyelim bundan sonra

Hamilesin sennnn
Olsun istemiyorum deme şükür et rabbime sev onu annesi sevvv
Bak bizim hallerimize rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
Rabbim hepinize nasip etsin kızlar ben ne hissedeceğimi bilmiyorum elim ayağım buz kesti

Canım benim benim daha bat a 3 gün var o yüzden tedirginim. Hemen atıyorum inşallah benimde normaldir. Atıyorum hemen sonuçları. Hem erken hem normal gebelik testi yaptım dün akşam

Eklentiler

• IMG_20210120_234226.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20210120_234242.webp
    3 KB · Görüntüleme: 42
Valla 4gün öncesine kadar bel ağırısı kesik kesik akıntı ve sol yumurtalıkta ağrı batma tarzı vardı ama ben test yapmıştım erken gebelik negatifti. Ondan sonra umursamadım nasıl olsa yok diye
Birde aşırı mide yanması ekşimesi var
Ağır işte yaptım dün
Baya ağır poşetler taşıdım
Hala ekşime var midemde
Onun dışında göğüslerde va hiçbir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…