- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Kız sen yaşlanmazsın. Çevreni de gençleştirirsin.Bak hissettim bunu kalpten dua ettin haAllah razı olsun rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh ikinizede
Allah sana uzun ömür ve bir sürü bebiş versin emi kadınKız sizin pozitifleri gördüm bak yukarda Allah var gözlerim doldu bizede dua edinnn
Şuan aramızda en tatlı sizsiniz
Cici hamişlerrr kız sende gül hamilesin işte olan olmuş boşver tadını çıkar kocana nazlan aşer bişeyler yap
Minnoş sevilir alışırsın ayrılasın bile gelmezzzKız sen yaşlanmazsın. Çevreni de gençleştirirsin.
Rabbim isteyen herkese süt kokulu bebişler nasip etsin
Ben de kendimi hazırlamaya çalışacağım
Versinn kız futbol takımı kurarımAllah sana uzun ömür ve bir sürü bebiş versin emi kadın
abooooVersinn kız futbol takımı kurarım
Alışırım herhalde diye düşünmek istiyorumMinnoş sevilir alışırsın ayrılasın bile gelmezzz
Alışırsın canım hele bi doğsun o mis kokusunu içine bi çekk iyiki olmuş diycenAlışırım herhalde diye düşünmek istiyorum
Oluyodu ama kesilmiyodu bi de bu kadar erken başlamıyodu bi kaç gün önce başlıyodu en fazla. Bazen hiç olmuyodu. Aman yaa ne zor işlerAynısı canım fark yok
Ben iş yerinde kaç defa lavaboya gitmiştim oldum diye
Bende o sancılar yok mesela korayda olmustu
Önceki aylarda oluyo muydu o sancılar
Allah razı olsun canım benim rahatlattın beni.Alışırsın canım hele bi doğsun o mis kokusunu içine bi çekk iyiki olmuş diycenhiçbirşey vermiyor o huzuru insana
Hadi inşallah kanda da kesinleştir haber ver ne zaman kan vercenAllah razı olsun canım benim rahatlattın beni.
Rabbim hepinize bebişler versin
Yaaa şimdi ben buna çok sevindim çook tebrik ederim ama Allahım neden istemeyene heee neden istemeyeneeekızlar merhaba
Beni hatırlıyorsunuzdur bebek istemeyen kişi
Bugün test yaptım normalde adetim yarındı
Eki Görüntüle 2766036
Kızlar en net belirtim mide yanması ekşimesi felaket hemdeHamileleeer hadi bize belirtilerinizi anlatııın
Gögüslerde falan hiç bişey yok mu akıntın idrara çıkma hiç biri yok muKızlar en net belirtim mide yanması ekşimesi felaket hemde
Onun dışında adet olacak gibi ağrı o kadar
Canım seni de tebrik ederim Allah tamamına erdirsinCanım benim benim daha bat a 3 gün var o yüzden tedirginim. Hemen atıyoruminşallah benimde normaldir. Atıyorum hemen sonuçları. Hem erken hem normal gebelik testi yaptım dün akşam
ben hep çok idrara çıkarım çok su içtiğim için. Göğüslerde vs hiç acıma filan yoktu.Gögüslerde falan hiç bişey yok mu akıntın idrara çıkma hiç biri yok mu
Ay inşallah topiğimize uğurlu gelirsinAllah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucagına al darısı bize
Ne zaman kan vericeksin beta değerini de paylaş bizimleben hep çok idrara çıkarım çok su içtiğim için. Göğüslerde vs hiç acıma filan yoktu.
Amin canım Allah razı olsun hepinize Rabbim nasip etsin inşallah
Yarın veririm ama herhalde pazartesi çıkar sonuç tamam canımNe zaman kan vericeksin beta değerini de paylaş bizimle
O kadar güzel bı mucizen var ki şu an kalbini falan duyduğunda anlayacaksın benceRabbim hepinize nasip etsin kızlar ben ne hissedeceğimi bilmiyorum elim ayağım buz kesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?