Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah'ım aserip naz yaptığımız günleri göster bize rabbimmm

N Neslhannn bata 6 gün kalan birinin çıkmış testte az önce gördüm kan vermiş 12 çıkmış.
Bizim de 6 gün var

Canım benim benim daha bat a 3 gün var o yüzden tedirginim. Hemen atıyorum inşallah benimde normaldir. Atıyorum hemen sonuçları. Hem erken hem normal gebelik testi yaptım dün akşam
Canim senin esinin morfoloji ve hiz sorunu vardi degil mi ?? Ay kendim hamile kalmis kadar sevdindim elim ayagim titredi umut olur bizim icin.. lutfen yaptiklarini anlatir misin

Ha yapakmı diyosun
yaa ne istediğimi bilmiyorum resmen
Bu arada bu kızı biliyorum ben onunda eşinin değerlerleri kötü çıkmıştı doktor bi takviye falan vermişti. İlk aydan kalmış maşallah
Hatta klomen vermişti eşine doktor galiba bu erkeklere de mi veriliyo diye şaşırmıştım ordan aklımda kaldı galiba

Canim senin esinin morfoloji ve hiz sorunu vardi degil mi ?? Ay kendim hamile kalmis kadar sevdindim elim ayagim titredi umut olur bizim icin.. lutfen yaptiklarini anlatir misin
Evet cnm eşim benim sat tarihimden 2 gün önce ferula plus ve Keçiboynuzu pekmezi içmeye başladı bende regl dönemimde sadece hayıt otu tohumu içtim..ovulasyon testi yaptım 3 kez pik olduğunu zannettiğim gün ilişki oldu snr çok üzerine düşmedim psikolojim bozulmuştu çok bekleyip olmayınca bişey yapmak istemedim.. Hala çok şaşkınım ve inanmıyorum kalp atışını duymadan inanmicam. Ama şunu diyeyim bende ilk öğrendiğimde burada. Deli gibi umut aradım biri çıksın aynı sonuçlarla hamile olmuş olsun göreyim istedim bizi bizden başkası anlayamaz.. İnşallah inanarak azimle rabbim herkese nasip ederr

Yaa ne güzel mucize yaa ikiside mucizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…