- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Allah'ım aserip naz yaptığımız günleri göster bize rabbimmmKız sizin pozitifleri gördüm bak yukarda Allah var gözlerim doldu bizede dua edinnn
Şuan aramızda en tatlı sizsiniz
Cici hamişlerrr kız sende gül hamilesin işte olan olmuş boşver tadını çıkar kocana nazlan aşer bişeyler yap
Canim senin esinin morfoloji ve hiz sorunu vardi degil mi ?? Ay kendim hamile kalmis kadar sevdindim elim ayagim titredi umut olur bizim icin.. lutfen yaptiklarini anlatir misinCanım benim benim daha bat a 3 gün var o yüzden tedirginim. Hemen atıyoruminşallah benimde normaldir. Atıyorum hemen sonuçları. Hem erken hem normal gebelik testi yaptım dün akşam
AminnnAllah'ım aserip naz yaptığımız günleri göster bize rabbimmm
Ha yapakmı diyosun
Nolduuuuu
Teşekkür ederim cnm beniiim darısı başınıza inşallahhhCanım seni de tebrik ederim Allah tamamına erdirsinAy ne güzel burda hamileler görmek darısı başımıza
Kan verdinmi canımTeşekkür ederim cnm beniiim darısı başınıza inşallahhhhala tam sevinemiyorum temkinliym
Evet cnm eşim benim sat tarihimden 2 gün önce ferula plus ve Keçiboynuzu pekmezi içmeye başladı bende regl dönemimde sadece hayıt otu tohumu içtim..ovulasyon testi yaptım 3 kez pik olduğunu zannettiğim gün ilişki oldu snr çok üzerine düşmedim psikolojim bozulmuştu çok bekleyip olmayınca bişey yapmak istemedim.. Hala çok şaşkınım ve inanmıyorum kalp atışını duymadan inanmicam. Ama şunu diyeyim bende ilk öğrendiğimde burada. Deli gibi umut aradım biri çıksın aynı sonuçlarla hamile olmuş olsun göreyim istedimCanim senin esinin morfoloji ve hiz sorunu vardi degil mi ?? Ay kendim hamile kalmis kadar sevdindim elim ayagim titredi umut olur bizim icin.. lutfen yaptiklarini anlatir misin
Evet cnm bu sabah 120 idiKan verdinmi canım
Çatlattın mı yımırtaları sonunda senin içinde geri sayım başladı hadii hayırlı olsunNolduuuuucatlattim geldim.ne kacirdikkkkk
Yaa ne güzel mucize yaa ikiside mucizeeeyaa ne istediğimi bilmiyorum resmen
Bu arada bu kızı biliyorum ben onunda eşinin değerlerleri kötü çıkmıştı doktor bi takviye falan vermişti. İlk aydan kalmış maşallah
Hatta klomen vermişti eşine doktor galiba bu erkeklere de mi veriliyo diye şaşırmıştım ordan aklımda kaldı galiba
Pazartesi bidaha ver bakalım yükselir inşallah daha çok seviniriz pazartesi den sonraEvet cnm bu sabah 120 idi
İki tane hamilemiz var biri istemiyodu olduNolduuuuucatlattim geldim.ne kacirdikkkkk
Çatlattın mı yımırtaları sonunda senin içinde geri sayım başladı hadii hayırlı olsun
Sıradaki en yakın ben miyim 25 i allahimmİki tane hamilemiz var biri istemiyodu oldu
Biride eşinde sorun varmıs ilk ay tedaviden olmuss
Uğur getirsin bize bu canlar inşallahSıradaki en yakın ben miyim 25 i allahimm
Kız hatta bizim topiğe de yazdı o sanki bi ara çağıralım da bi hamilemiz daha olsunYaa ne güzel mucize yaa ikiside mucizeee
İnşallah canım beniiim dua edin lütfen hem bana hem bu durumu yaşayan herkes için bir mucize gibiPazartesi bidaha ver bakalım yükselir inşallah daha çok seviniriz pazartesi den sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?