Kesinlikle bizi bizden baskasi anlayamaz. Nasil sevindim anlatamam sanki kendim kalmisim gibi rabbim nasip edecekse her halde , her doktorun aksi soylesinde de nasip ediyor iste Allahim sukurler olsun bunlar hep mucize hep bize mesaj ibret oyuzden moralim yerine geldi nasipte varsa biz de bu degerlerle dogal yoldan kalabiliriz yoksa zaten tedaviye geceriz arrik.Evet cnm eşim benim sat tarihimden 2 gün önce ferula plus ve Keçiboynuzu pekmezi içmeye başladı bende regl dönemimde sadece hayıt otu tohumu içtim..ovulasyon testi yaptım 3 kez pik olduğunu zannettiğim gün ilişki oldu snr çok üzerine düşmedim psikolojim bozulmuştu çok bekleyip olmayınca bişey yapmak istemedim.. Hala çok şaşkınım ve inanmıyorum kalp atışını duymadan inanmicam. Ama şunu diyeyim bende ilk öğrendiğimde burada. Deli gibi umut aradım biri çıksın aynı sonuçlarla hamile olmuş olsun göreyim istedimbizi bizden başkası anlayamaz.. İnşallah inanarak azimle rabbim herkese nasip ederr
Biz nerde neyi yanlis yapiyoz yaaaaİki tane hamilemiz var biri istemiyodu oldu
Biride eşinde sorun varmıs ilk ay tedaviden olmuss
Kesinlikle canım benimm. 1 yumarta 1 sperm yeter değil mi rabbim ol derse olur. Sabır dua bunlarla inşallah rabbim herkese nasip etsinKesinlikle bizi bizden baskasi anlayamaz. Nasil sevindim anlatamam sanki kendim kalmisim gibi rabbim nasip edecekse her halde , her doktorun aksi soylesinde de nasip ediyor iste Allahim sukurler olsun bunlar hep mucize hep bize mesaj ibret oyuzden moralim yerine geldi nasipte varsa biz de bu degerlerle dogal yoldan kalabiliriz yoksa zaten tedaviye geceriz arrik.
Çatlattın mı yımırtaları sonunda senin içinde geri sayım başladı hadii hayırlı olsun
Bak bu önümüzde 36 saat ve iğneyi yaptığın 36. Saat çok önemli hee ona göreEwet kuzum, sonunda catladik14......sagol melegim
Gùl bizede anlat sin biseylerAllah sana uzun ömür ve bir sürü bebiş versin emi kadın
Calis calis yorulduk yaaBak bu önümüzde 36 saat ve iğneyi yaptığın 36. Saat çok önemli hee ona göre
lucesme mi hamileKız hatta bizim topiğe de yazdı o sanki bi ara çağıralım da bi hamilemiz daha olsun
@lucesme
Gel bize
Yorulma ne yorulması maraton daha yeni başlıyor sen hemen havlu attınCalis calis yorulduk yaabiz yasli basli ana babayiz. Cok vicdansiz cikti bu cocuk
Evett :) 6 gün kala öğrenmiş hemde bugünlucesme mi hamile
Tùh sana, laflara bak.Ablaya ne diyoooYorulma ne yorulması maraton daha yeni başlıyor sen hemen havlu attın
Iki uc gun once yazmistim Neslhannn sana birbebekmeselesi ne bana lucesmeye buay nasip olsun diye.Evett :) 6 gün kala öğrenmiş hemde bugün
Ahahahah napim ağaç kovuğundan çıkmayacak ya bu cocukTùh sana, laflara bak.Ablaya ne diyooo
Kendimize pek hayrımız yok gibi ama neyse bakalım inşallah tutar yaIki uc gun once yazmistim Neslhannn sana birbebekmeselesi ne bana lucesmeye buay nasip olsun diye.bakalim kendi mizide tutacak mi duamiz
Kiiiz bide ikimiz de güzel sonuç aliyomusuz pazartesiİnşallah canım beniiim dua edin lütfen hem bana hem bu durumu yaşayan herkes için bir mucize gibi
Allaaaaah bide yarın dan sonra hafta sonu kısıtlaması varBak bu önümüzde 36 saat ve iğneyi yaptığın 36. Saat çok önemli hee ona göre
Sinirlenme kızBiz nerde neyi yanlis yapiyoz yaaaahayirli olsun bebisleri
O Almanya da canım ona yok :)Allaaaaah bide yarın dan sonra hafta sonu kısıtlaması var
İnşallahhhhhh!!!Iki uc gun once yazmistim Neslhannn sana birbebekmeselesi ne bana lucesmeye buay nasip olsun diye.bakalim kendi mizide tutacak mi duamiz
Ay bilmediğimden daha hanginiz hangi şehirde tüh kacirmazdi burda olsaydı ne güzelO Almanya da canım ona yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?