İnşallah inşallah haberleşelim lütfenKiiiz bide ikimiz de güzel sonuç aliyomusuz pazartesi
Yazicam hemen zaten olumlu olursa inşallah olumsuz olursa kendimi toparlamam lazımİnşallah inşallah haberleşelim lütfen
Yapacakmısın test ona göre sabaha tutayım kendimiyaa ne istediğimi bilmiyorum resmen
Bu arada bu kızı biliyorum ben onunda eşinin değerlerleri kötü çıkmıştı doktor bi takviye falan vermişti. İlk aydan kalmış maşallah
Hatta klomen vermişti eşine doktor galiba bu erkeklere de mi veriliyo diye şaşırmıştım ordan aklımda kaldı galiba
Bak yine üzgün emoji ya boş bırakmaya gelmiyo senideEvet cnm eşim benim sat tarihimden 2 gün önce ferula plus ve Keçiboynuzu pekmezi içmeye başladı bende regl dönemimde sadece hayıt otu tohumu içtim..ovulasyon testi yaptım 3 kez pik olduğunu zannettiğim gün ilişki oldu snr çok üzerine düşmedim psikolojim bozulmuştu çok bekleyip olmayınca bişey yapmak istemedim.. Hala çok şaşkınım ve inanmıyorum kalp atışını duymadan inanmicam. Ama şunu diyeyim bende ilk öğrendiğimde burada. Deli gibi umut aradım biri çıksın aynı sonuçlarla hamile olmuş olsun göreyim istedimbizi bizden başkası anlayamaz.. İnşallah inanarak azimle rabbim herkese nasip ederr
Bu saymadan belirti verdiÇatlattın mı yımırtaları sonunda senin içinde geri sayım başladı hadii hayırlı olsun
25 imi test yapmayı düşünmüyomusunSıradaki en yakın ben miyim 25 i allahimm
Amanın günler geçmek bilmezzzEwet kuzum, sonunda catladik14......sagol melegim
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh rabbimlucesme mi hamile
Omuymuş 6 gün kala görennnn ne güzel ama yumurtlama ne zaman olmuş kiEvett :) 6 gün kala öğrenmiş hemde bugün
Yapacakmısın test ona göre sabaha tutayım kendimi
Bak yine üzgün emoji ya boş bırakmaya gelmiyo senide
Bu saymadan belirti verdi
25 imi test yapmayı düşünmüyomusun
Amanın günler geçmek bilmezzz
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh rabbim
Omuymuş 6 gün kala görennnn ne güzel ama yumurtlama ne zaman olmuş ki
Aynısı Bende canımmYazicam hemen zaten olumlu olursa inşallah olumsuz olursa kendimi toparlamam lazım
Demi yeni tımarhane acılırdı devlete katkımız olurduKız sizlerle keşke aynı şehirde olaydık yav ne güzel olurdu
Vay beleşçi vayYapcam kız 25 inde kan testi vercem sağlık ocağında vercem bu bari ücretsiz olsun olumlu görürsem hemen doktoruma gidecem salı günü
Kız hiç yapcak göz var mı bende ödüm patlıyo testten günler yaklaştıkçaPekiii bi yaparsan benden habersiz yerim seni he
Öyle cevaplamak daha kolay ya
Tamam sen karnın burnuna cıkınca yap testiKız hiç yapcak göz var mı bende ödüm patlıyo testten günler yaklaştıkça
Ay hakver neslihamcıımm kadın doğumcu aşılama tüp bebek demişti bize hala inanamıyorumYapacakmısın test ona göre sabaha tutayım kendimi
Bak yine üzgün emoji ya boş bırakmaya gelmiyo senide
Bu saymadan belirti verdi
25 imi test yapmayı düşünmüyomusun
Amanın günler geçmek bilmezzz
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh rabbim
Omuymuş 6 gün kala görennnn ne güzel ama yumurtlama ne zaman olmuş ki
HahahaTamam sen karnın burnuna cıkınca yap testi
Yaa bende pko eşimde morfoloji hız sayı sıfırdı tüp bebek bile zor dediler bize amaaa kendim tedavimle hamile kaldım tabi hepsi vesile rabbim nasip etsin yeterAy hakver neslihamcıımm kadın doğumcu aşılama tüp bebek demişti bize hala inanamıyorum
Baya boşverdin senHahahaYa böyle test yapmayanlara da sinir oluyodum hee
Ya ben her ay 1 hafta kala başlardım teste şimdi bu ay neden böyle oldu anlamadım
HahahahaYaa bende pko eşimde morfoloji hız sayı sıfırdı tüp bebek bile zor dediler bize amaaa kendim tedavimle hamile kaldım tabi hepsi vesile rabbim nasip etsin yetergülerken de yüzünü kapatma dişlerini göriyim be para veriyim gül artık
Yok ya tam tersi bu ay daha çok üzülcem sanki klomen falan da kullandım ya o yüzden bi umutlanıyorum galiba ve negatif görmekten aşşşşırııı korkuyorum yaa of bak sinir oldum kendimeBaya boşverdin senböyle iyi boşver yapmayalım
Şükür ya enerjin yerine gelsin be benim oğlan diş çıkarıyo o halde bile gülüyorum bak benHahahaha
İnsan kür ilaç kullanınca daha bi umutlu oluyo haklısın canım amaaa üzülme nolaaayyyYok ya tam tersi bu ay daha çok üzülcem sanki klomen falan da kullandım ya o yüzden bi umutlanıyorum galiba ve negatif görmekten aşşşşırııı korkuyorum yaa of bak sinir oldum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?