- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
An itibariyle yeni belirti, burnum tikandi.Benimde sol omuzum agrıyo sanırım hamileyim
DNA gibi testimiz vardi vallaO bizi bulur adını çalsalar nolucakikisini ayırt etmek için testin içini açar resim göndeririz hangisi göremez söylenirse o bizimkidir
Oooleeeyyyyy Oley oley oleeyyyy.yaşa kuzum sen.Burası ne grubu şöyle söyliyim bizJOYz E EbrarAsell ile 3 ümüz bir konuda tanıştık canım
Konu başkasına aitti orda konuşurken konu sahibine rahatsızlık verdiğimizi düşündüJOYz halbuki kız konuyu bize terk etti hiç şikayetçi bile olmadı sağolsun batlarımızı bekliyoduk orda şaka şamata sonra bu konuyu actık şimdi burda takılıyoruz iyide oldu aslında herkes geliyo bi bakıyo katılan katılıyo
Sizlerle konuşurken zaman akıp gidiyo canım anlayacagın
Adet oluncada takmıyoruz kafaya 3 kişi olarakgerisayımda yasak adete kadar yani kendimizi hamileliğe odaklamamak için stres yapmamak için Burda sohbet ediyoruz arkadaşlarla canım
Bat bekliyoruz ama stres yok
Yalniz canm cizgi cikiyorsa bir saat sonrada olsn gebelik var demektir daha dogrusu hcg de hafid artis var demektir. Genelde ama kimyasal gebelik ile sonlaniyor. Cogu kadin bir cok kez kimyasal gebelkk geciriyor farkina varmadan erkenden teste baslayanlsr farkina variyor sadece. Test hcg yükselmediyde bembeyaz gösterir hicbir cizgi cikmaz 10 saat sonra bile cikmaz. Ben bu zamana kadar 100 kere test yapmksindir hanile ommasihimda hsyalettende ola cuzgi görmedn ama kimyasalds dpspnte gördnHayır ben kızıyorum
Uzuluyorlar sonra çok
Neden bı saat sonraki test sonucuna sizce hamilemiyim bı saat bekledim böyle çıktı dersin ki
Ben eleştiriyorum malesefüzülüyorum çünkü sonradan gelip adet oldum test yanlismis kızlar deyince .
O bizi buluuurrr sen korkmaDNA gibi testimiz vardi vallasen sizdirdin artik bu bilgiyi yaaa.simdi cakmasida goremiyom der.tùùhhhh
Aman diyimAn itibariyle yeni belirti, burnum tikandi.dalga gece gece dogurur gidermisiz burda doguma girerken diyomusuz dr.ye, du ben Neslhannn a birbebekmeselesi ne , sizde Ebrar Asele Zorunlunick e bi selfie atiim dogum belirtileri suyum geldi falan. Zorunlunick cok sewer detayli resimleri
Oooleeeyyyyy Oley oley oleeyyyy.yaşa kuzum sen.valla ovulation test bile yapmadim buay dr bakiyo nasilsa.
Kiz , tanistigimizdan beri bu mutluluk beni korkutuyo,24saat enerjik ve mutluyum Corona yi bile unuttum , yumurtlama umrumda degil, hicbiseyi takmamak ne guzel mis amaannnnAman diyim
Onlar dan ogrendim kardesHeee bu arada bu da doktorları birbirine düşürüyo
Guut gutt gidiyo
Böyle devam terapi uyguluyom sizeKiz , tanistigimizdan beri bu mutluluk beni korkutuyo,24saat enerjik ve mutluyum Corona yi bile unuttum , yumurtlama umrumda degil, hicbiseyi takmamak ne guzel mis amaannnncok sukur Allah im
Naaapiyon bizeee napiyoonnnBöyle devam terapi uyguluyom size
O değilde şaka bi yana bende unuttum bebeği felan belirtimde yok gecen ay nerdeyse 3 aylık bebek belirtileri vardıNaaapiyon bizeee napiyoonnnne icirdin bizeee Guuutttt, sevdik biz bu terapiyi.
Adet gecerse testi unutmayiz dimi?O değilde şaka bi yana bende unuttum bebeği felan belirtimde yok gecen ay nerdeyse 3 aylık bebek belirtileri vardı
Onu unutmayız herhalde yaAdet gecerse testi unutmayiz dimi?sat falan not alalim bari.
Ehhh eh hadi işşallah. Buda ninemin lafidir hepOnu unutmayız herhalde ya
İnşallahh çıkarız canım hoş geldinSelam hanımlar benim 22 bat bakalım batacağız mı çıkacağız mı
A.SSelam hanımlar benim 22 bat bakalım batacağız mı çıkacağız mı
Hoşbulduk canım.İnşallahh çıkarız canım hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?