Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde sol omuzum agrıyo sanırım hamileyim
An itibariyle yeni belirti, burnum tikandi.dalga gece gece dogurur gidermisiz burdadoguma girerken diyomusuz dr.ye, du ben Neslhannn a birbebekmeselesi ne , sizde Ebrar Asele Zorunlunick e bi selfie atiim dogum belirtileri suyum geldi falan. Zorunlunick cok sewer detayli resimleri

Oooleeeyyyyy Oley oley oleeyyyy.yaşa kuzum sen.valla ovulation test bile yapmadim buaydr bakiyo nasilsa.

Yalniz canm cizgi cikiyorsa bir saat sonrada olsn gebelik var demektir daha dogrusu hcg de hafid artis var demektir. Genelde ama kimyasal gebelik ile sonlaniyor. Cogu kadin bir cok kez kimyasal gebelkk geciriyor farkina varmadan erkenden teste baslayanlsr farkina variyor sadece. Test hcg yükselmediyde bembeyaz gösterir hicbir cizgi cikmaz 10 saat sonra bile cikmaz. Ben bu zamana kadar 100 kere test yapmksindir hanile ommasihimda hsyalettende ola cuzgi görmedn ama kimyasalds dpspnte gördn

Aman diyim

Selam hanımlar benim 22 bat bakalım batacağız mı çıkacağız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…