Bak yapcanmııı ona göre gece yemiycem bişeyAy kız 9. Gün öğrenmişler şaka gibi yarın benim 10. Günüm çıkar mı ki ya
Çok yapasımı getirdinBak yapcanmııı ona göre gece yemiycem bişey
Gece ben kalkıp çikilat yiyorum da azcık
Yok çikilat yiyince susuyorum suda içiyorum ondan dedim o zaman sabah negatifleri görelim de bi oh diyelimÇok yapasımı getirdin
Bişey yememek mi lazım test yapcaksak aa hiç bilmiyodum
Hadi yapalım yarın
He yaa ben bu işe kendimi çok kaptırdım yoksa bi aşermediğim kaldı şurdaYok çikilat yiyince susuyorum suda içiyorum ondan dedim o zaman sabah negatifleri görelim de bi oh diyelim
Ağlamaya aşeriyon yaHe yaa ben bu işe kendimi çok kaptırdım yoksa bi aşermediğim kaldı şurda
HahahaAğlamaya aşeriyon ya
Biz sabah testi yapalım Üstüne de soğuk suyu içip yatalımHahahaben böyle gidersem üç beş güne karnım da şişer benim tamamdır sabah bi negatif iyi giderr
Amin amin amin amiiinBiz sabah testi yapalım Üstüne de soğuk suyu içip yatalımkoray uyandı acıktı ben kacar sabah görüşmek üzere inşallah çift çizgilerle geliriz buraya sağlıklı miniklerle geliriz inşallah amin
Ben yaptım testi çok dikkat edince çizgi görüyorum ama telefonda cıkmıyo belkide görmek istediğim için görüyorumAmin amin amin amiiin
İyi geceler kuzuum optüm sizi
Adet sancıları var bu sabah sanki olacakmış gibiAmin amin amin amiiin
İyi geceler kuzuum optüm sizi
İnşallah canımO kadar güzel bı mucizen var ki şu an kalbini falan duyduğunda anlayacaksın bence
Canım telefondan çok çıkmıyor
Bak sen bakkk takvimde yapmış benim canımmmİnşallah canım
İniallah hemen adapte olurum
Benim korkularım vardı çok ebeveyn olmakla ilgili
Çok anaç bir insanımdır ama hayvanlarla bitkilerle öyleydim
İnşallah şu korkularımdan hemen kurtulurum
He yaa belkide yok ben kuruyorumCanım telefondan çok çıkmıyor
Telefonu elime alir almaz dustu test pat diye
Adapte olmaya çalışıyorumBak sen bakkk takvimde yapmış benim canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?