Valla yaa gözümün ucunda hazır kıta
Ağlama yaa ağlıcaksan git odanda ağla gelValla yaa gözümün ucunda hazır kıta
HHahahahah koptum burdaJOYz bak biz lazız
Ve lazlar ağlayanı görünce sakince yanına yaklaşır omzunu tutar kulağına eğilir ve derki
NE AĞLAYSIN SÜMÜKLİİ
der
Heee arada tutayi laz damarum haHHahahahah koptum burda
Ağız tadıyla bi ağlatmadın da beee hormonlarımın tadını çıkarıyorum şurdaAğlama yaa ağlıcaksan git odanda ağla gelannem kardesime hep böyle der
Emoji deki gibi gülmekten gelsin her zaman gözünden yaş inşallah canemmmmAğız tadıyla bi ağlatmadın da beee hormonlarımın tadını çıkarıyorum şurda
Al bi cadı kaynana da burdaOrtasina tatar totomuda karisina doner , belkide gece
Akşama kadar korayın zırıltısı yetiyo be bide sizlemi uğraşıcam ben Allah allaahhAğız tadıyla bi ağlatmadın da beee hormonlarımın tadını çıkarıyorum şurda
Bide bana der ben yine yatmıyodum bu hep kaptı koyverdiAl bi cadı kaynana da burda
Yirim gızzEmoji deki gibi gülmekten gelsin her zaman gözünden yaş inşallah canemmmm
Ben mutlu olunca aglayamam ki yaaYirim gızzBeraber ağlıcaz burda amaa mutluluktan
Hahahaha senin kaderin bu topiğin anasısın senAkşama kadar korayın zırıltısı yetiyo be bide sizlemi uğraşıcam ben Allah allaahh
Beni tek bişey mutluluktan ağlatabilirr o daaa 4 çizgiBen mutlu olunca aglayamam ki yaayerimde duramam pire gibi bi bakmışsın ordayım bi bakmışsın burda
Banane 2 kişi daha var hamile onlara antrenman yaptırınHahahaha senin kaderin bu topiğin anasısın sen
Sana göre 2 o 4 u sadece ben görürüm taaammmiiiBeni tek bişey mutluluktan ağlatabilirr o daaa 4 çizgi
Cıkss onlar daha çömezz onlara da sıra gelecekBanane 2 kişi daha var hamile onlara antrenman yaptırın
Tek olmasında 3 4 5 hiç farketmez her türlü çizgi kabulüm hayalet bile olurSana göre 2 o 4 u sadece ben görürüm taaammmiii
Ben görmüştüm çatlatma iğnesi etkisiyleCıkss onlar daha çömezz onlara da sıra gelecek
Tek olmasında 3 4 5 hiç farketmez her türlü çizgi kabulüm hayalet bile olurYa insan bi kuruma çizgisi de mi görmez hiç görmedim ya
Bana yapmadı ki yapsaydı bende yapıcaktım test çift çizgi görmek için sadeceBen görmüştüm çatlatma iğnesi etkisiylepessspembe çizgi bilmiyodum etkisi oldugunu
Bana yapmadı ki yapsaydı bende yapıcaktım test çift çizgi görmek için sadece
Ay kız 9. Gün öğrenmişler şaka gibi yarın benim 10. Günüm çıkar mı ki yaÇatlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?