Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uzgun yazisi ben profiline baktigimda gormemisim bastan simdi tekrar bakinca gordum ☹
Ben, bigun birbirimizi kaybetmekten cok korkuyorum, boyle guzel dostluklar cok zor kazaniliyo .tanimasakda, gormesekde,henuz birbirimizi yillardir tanidigim ,cevremdeki olanlardan daha samimi sicaksiniz benim icin.

B Bilgi012 senin belirtin nelerr di benim 5 gün var bata bel agrım ve adet agrım var belim fena ama akıntı yok testte resimdeki gibi cıktı görmüşsündür
Canım göremedim yaa. Nerde? Benim regl olcakmş gibi bel kasık ağrım vardı. Youtube dan bir doktoru dinledim o kadar normal ki bu dedi. Sorun yok inşallah olabiliyormuş. Hatta şey dedi 3 4 ay o ay döngüsü ne 4 gün kala başlayabilir. Rahim o kasılmalara alışmış diyor. Bir de rahim boşken şuan doluyor onun kasılmaları dedi. Ay karışık yazdım sanki ama ne öğrendiysem söylemek istedim

Teşekkür ederim canım

Bende hala sadece göğüs ağrısı var 8 9.gunde leke goruyo millet ben 9.gunum hiç bişey yok tutmadı mi acaba ya
Leke olmamasi iyi bisey degil mi yaaa, bence iyi yanlis mi biliyorum. Asilama dan sonra 14 gun de test yapiliuo ya, tup bebektede oyle mi? Erken gebelik testi yapsan nasil olurki?valla cok dua ediyorum tanistigimizdan beri sana, insaallah bebegin seninledir.

Diyorum ya benim Oğlumda olmamıştı

Yok kizlar habire negatif görmekten bıktım test yapmiycam ki yapamam annemlerdeyim babama test al diyemem stoktan koymamisim valizime nasıl olduysa çok sağol canimm allah razı olsun bende burda bekleyen herkese dua ediyorum hep sela verildi birazdan oturup kuran okuyacagim cuma nin yüzü suyu hürmetine inşallah kalbinizden geçen herşey olsun inşallah E EbrarAsell @Neslhannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…