Verilir mi o hiç kızEmiyo emmese biliyorum yapacagımı kardeşime vercemama ayrıda duramıyorum kiii
Ben cikartcam onun yerine 20 likÇıkmadı yaa yeri beyaz da ama daha iyi bu akşam
Uyuyo yanımda serildi yataga ben ufacık minicik yerdebesleme gibi takılıyom sabaha kadar
Ay içinden cadı kaynana çıktıIyyy hiçde yatamam onun karısıyla
Ağla diyemi anlatıyoz bi daha size koray konusu yok çocugunuz olana kadarVerilir mi o hiç kızNe güzel uyuyodur şimdi mışıl mışıl Allahım ağlıcam galiba
Isiriyomus amaGönder gelsin bakar teyzeleri ona sen de yat 10 gün
Bende cektim o sancıyı hiç bir dişin ağrısına benzemiyo o 20 lik diş yaa Allah sabır versinBen cikartcam onun yerine 20 likaciyo 3 4 gündür patlamia gibi de yer ariyo gibide anlamadım yemek yiyemiyorum orasiyla hemen aciyo
Korkmayın korkmayın aşıları tamIsiriyomus ama6.incisi de geliyo
Ortasina tatar totomuda karisina doner , belkide geceIyyy hiçde yatamam onun karısıyla
Oğlumu almış nasıl cadı olmayım yaAy içinden cadı kaynana çıktı
Yer açmaya calisiyo sanırım ucunu gördüm de dar geliyor sanırım aminn ara ara güzel vuruyo hah bı sen eksiktin süs cikma sen diyomBende cektim o sancıyı hiç bir dişin ağrısına benzemiyo o 20 lik diş yaa Allah sabır versin
AhahhaaaaOrtasina tatar totomuda karisina doner , belkide gece
Hormonlarım depreşik benim psikolojimin bana verdiği yetkiye dayanarak hamileyim biliyosunAğla diyemi anlatıyoz bi daha size koray konusu yok çocugunuz olana kadarduygusala baglıyonuz hemen
Ben de ısırırım kii zaten hiç öperek çocuk sevemem bi ısırcam bi hırpalıycam illaIsiriyomus ama6.incisi de geliyo
Insaallah yaaa
Sen test yapma ya sen böyle devam etHormonlarım depreşik benim psikolojimin bana verdiği yetkiye dayanarak hamileyim biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?