Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Telefonu elime alir almaz dustu test pat diye dur yorumlayalim.Adete kac gun var canim, belki gec yumurtlama gec dollenme olmustur ,hemen umudunu kaybetme. ben goruyorum silik cizgi yi (bakarsin dedigim gibi dir)
Gördünmüüü allahımmm benim gibi şaşı benim kırığımda
Adete bugünüde sayarsak 5 gün kaldı canım yumurtlamanın 9. Günü

Canım randevu alamıyosan gidip sabah erken sıra al ben öyle yapıyodum sabahın 7 si hastane kapısındaydım her kontrolde
Aradım sabah erkenden aıra alınıyor mu diye orada bazı bölümlerde alınıyor biliyorum çünkü
Telefonda kadın hayır dedi bana

Aradım sabah erkenden aıra alınıyor mu diye orada bazı bölümlerde alınıyor biliyorum çünkü
Telefonda kadın hayır dedi bana
Ben nasıl muayene olcam acaba deseydin o kadına sen randevu yok sıra yok
Hastanenin açılma saatinde git sıra al o zaman canım illaki vardır bir kolaylığı

Ben nasıl muayene olcam acaba deseydin o kadına sen randevu yok sıra yok
Hastanenin açılma saatinde git sıra al o zaman canım illaki vardır bir kolaylığı
Bir sağlık ocağına gideyim
Oradaki doktor sevk ediyormuş sanırım artık ya öyle ya erken kalkıcam gidicem halledicem
Çok saçma bir durum gerçekten

Bir sağlık ocağına gideyim
Oradaki doktor sevk ediyormuş sanırım artık ya öyle ya erken kalkıcam gidicem halledicem
Çok saçma bir durum gerçekten
Burda da ben üniversite ye gitmiştim randevu dolu oluyodu hep gidip erken sıra alıyodum kadın doğum var ayrı orda kadınlar sabahın 6 sında sıraya giriyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…