Gördünmüüü allahımmm benim gibi şaşı benim kırığımdaTelefonu elime alir almaz dustu test pat diyedur yorumlayalim.Adete kac gun var canim, belki gec yumurtlama gec dollenme olmustur ,hemen umudunu kaybetme. ben goruyorum silik cizgi yi (bakarsin dedigim gibi dir)
Ol kuzum ol tadını çıkar sonra pişman olursun bak demedi deme heAdapte olmaya çalışıyorum
Senin sözleri hep aklıma getireceğimOl kuzum ol tadını çıkar sonra pişman olursun bak demedi deme he
Canım randevu alamıyosan gidip sabah erken sıra al ben öyle yapıyodum sabahın 7 si hastane kapısındaydımKızlar bir şey diyeceğim
Bu hastanelerden randevu da alınmıyor
Sağlık ocağında neyse kan testi yapılır ama genel takibi nasıl yaptıracağım ya
Ya sen içini korku sarınca bana yaz ben seni adapte ederim bana da dua et tekrar nolur gözlerim doğru görsün yaaSenin sözleri hep aklıma getireceğim
Banda Grimi oluyo? 2:30civari onlineymis sanki.@birbebekmeselesi E EbrarAsell
Birbebekmeselesi banmı yedi ismi gri olmuşş hayıır olamaz heleki bugün asla olamaz
Öyle biliyorum ben amaBanda Grimi oluyo? 2:30civari onlineymis sanki.
Kötü bişey de yazmamış kimseye allah allaahhBanda Grimi oluyo? 2:30civari onlineymis sanki.
Anaammm, burda hic oyle bi sorun olmuyo.Gutgutlarim bi Alo kadar uzaktalarCanım randevu alamıyosan gidip sabah erken sıra al ben öyle yapıyodum sabahın 7 si hastane kapısındaydımher kontrolde
Burda var o sorun özellikle üniversite hastanesindeAnaammm, burda hic oyle bi sorun olmuyo.Gutgutlarim bi Alo kadar uzaktalaradetin 3. /5.gunu mutlaka gel derler. Faydasizlar
Aradım sabah erkenden aıra alınıyor mu diye orada bazı bölümlerde alınıyor biliyorum çünküCanım randevu alamıyosan gidip sabah erken sıra al ben öyle yapıyodum sabahın 7 si hastane kapısındaydımher kontrolde
Sahi onun yesildi , senin mavi profil.benimki ne renk .anlamiyorum zaten buradan fazla, yazdigima bakmayin ☹uzgun yaziyo sanki banlarda profildeKötü bişey de yazmamış kimseye allah allaahh
Ben nasıl muayene olcam acaba deseydin o kadına sen randevu yok sıra yokAradım sabah erkenden aıra alınıyor mu diye orada bazı bölümlerde alınıyor biliyorum çünkü
Telefonda kadın hayır dedi bana
Aynen ondada üzgün yazıyo yaa neden böyle oldu kii ulaşamayızda testte yapacaktı bugünnnSahi onun yesildi , senin mavi profil.benimki ne renk .anlamiyorum zaten buradan fazla, yazdigima bakmayin ☹uzgun yaziyo sanki banlarda profilde
Sen de bu neşe ile o bebek sana koşa koşa gelir beYa sen içini korku sarınca bana yaz ben seni adapte ederim bana da dua et tekrar nolur gözlerim doğru görsün yaa
Bir sağlık ocağına gideyimBen nasıl muayene olcam acaba deseydin o kadına sen randevu yok sıra yok
Hastanenin açılma saatinde git sıra al o zaman canım illaki vardır bir kolaylığı
İnşallahhhhhhSen de bu neşe ile o bebek sana koşa koşa gelir be
Burda da ben üniversite ye gitmiştim randevu dolu oluyodu hep gidip erken sıra alıyodum kadın doğum var ayrı orda kadınlar sabahın 6 sında sıraya giriyomusBir sağlık ocağına gideyim
Oradaki doktor sevk ediyormuş sanırım artık ya öyle ya erken kalkıcam gidicem halledicem
Çok saçma bir durum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?