- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
İnşallah öyledir kizlar aşılamalarda da 12.gun kan vermistim bunda da öyleymiş pazartesi geeeel artikkkk
İşte canımCanım foto nerde ekledinmi ben mi göremiyorum
Teşekkür ederim canım güzel duan içinYok kizlar habire negatif görmekten bıktım test yapmiycam ki yapamam annemlerdeyim babama test al diyemem stoktan koymamisim valizime nasıl olduysaçok sağol canimm allah razı olsun bende burda bekleyen herkese dua ediyorum hep sela verildi birazdan oturup kuran okuyacagim cuma nin yüzü suyu hürmetine inşallah kalbinizden geçen herşey olsun inşallah E EbrarAsell @Neslhannn
Allah cc Kabul etsin insaallah kuzum bitanesin, hayirli cumalar...❣Yok kizlar habire negatif görmekten bıktım test yapmiycam ki yapamam annemlerdeyim babama test al diyemem stoktan koymamisim valizime nasıl olduysaçok sağol canimm allah razı olsun bende burda bekleyen herkese dua ediyorum hep sela verildi birazdan oturup kuran okuyacagim cuma nin yüzü suyu hürmetine inşallah kalbinizden geçen herşey olsun inşallah E EbrarAsell @Neslhannn
Ama o hiç bişey yapmadı kiiBen yemistim bikere ban.24saattioro......... demistim kadinin birine
Aa tmm canım görüntü net değil. Ayrıca çok erken daha test için. Biraz daha bekleyebilirsinİşte canım
Bekliycem artık zaten umudum da yok yaAa tmm canım görüntü net değil. Ayrıca çok erken daha test için. Biraz daha bekleyebilirsin
İnşallah canımGelecek gelecek, sonra da keseyi kalp atisini beklicez
Ben çizgiyi gördüm şuan. Hadi inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım benim tebrik ediyorumİşte canım
Hayırlı cumalar canimm aminnnAllah cc Kabul etsin insaallah kuzum bitanesin, hayirli cumalar...❣
Kadinlar klubunden kendimiz cikis yapincada banli gibimi gorunuyoruz. Bugunluk cikis yapmis olabilirmi ,insaallah bisorun yoktur sadece 24saatlik bandir. Yoksa bidaha hayatta bulamayizAma o hiç bişey yapmadı kii
Olmasın valla olunca daha çok üzülüyor insan.. Ben 6 ay kahrettim kendimi.. Olumsuz düşünme yeterli hiç orayı düşünme nötr ol inşallahBekliycem artık zaten umudum da yok ya
Kız heyecan yaptım durun pembeleşsin öyle tebrik edin beniBen çizgiyi gördüm şuan. Hadi inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım benim tebrik ediyorum
6 ay mı canım ben oğlumu 5 yıl bekledim şükret haline ki 6 ayda gelmiş miniğinn oyy yerim ben onuOlmasın valla olunca daha çok üzülüyor insan.. Ben 6 ay kahrettim kendimi.. Olumsuz düşünme yeterli hiç orayı düşünme nötr ol inşallah
kız gözüküyor çizgi kızKız heyecan yaptım durun pembeleşsin öyle tebrik edin benikalp var bak küt diye giderim bensiz somurtur durursunuz burda
O bulur bizi ya yeni hesap açarKadinlar klubunden kendimiz cikis yapincada banli gibimi gorunuyoruz. Bugunluk cikis yapmis olabilirmi ,insaallah bisorun yoktur sadece 24saatlik bandir. Yoksa bidaha hayatta bulamayiz
Cok calistik ama buay.hele ben hayylaaa daha calisiyomKız heyecan yaptım durun pembeleşsin öyle tebrik edin benikalp var bak küt diye giderim bensiz somurtur durursunuz burda
Yaaa inşallah ya şu mübarek saatte kabul olsun dualarımızkız gözüküyor çizgi kız
Ama mesela kaset testlerde benim direkt koyu kırmızı oldu
erken gebelik testinde daha hafif oldu
Valla ya sormaCok calistik ama buay.hele ben hayylaaa daha calisiyomhaketmedikmi Aslinda erken tebrikleri tutmasa bile tebrik edelim bnce birbirimizi
Tabi ki bin şükür ben psikolojik olarak aşırı zayıf biriyim yoksa ne ki yani ne insanlar var.yaa senin benden daha çok inanıp sahiplenmen6 ay mı canım ben oğlumu 5 yıl bekledim şükret haline ki 6 ayda gelmiş miniğinn oyy yerim ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?