Teşekkür ederim canım İnşallahTabi ki bin şükür ben psikolojik olarak aşırı zayıf biriyim yoksa ne ki yani ne insanlar var.yaa senin benden daha çok inanıp sahiplenmeninşallah olmuştur cnm beniiim sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah canım beniiimTeşekkür ederim canım İnşallahsende sağlıkla kavuş miniğine inşallah
Çok fena belim ağrıyor ara ara adet sancım geliyo oldum sanıyorum bişey yok zaten bata 5 gün varKizlar naparsiniz sesiniz çıkmamış kaç saattir
Ayy karavana miÇok fena belim ağrıyor ara ara adet sancım geliyo oldum sanıyorum bişey yok zaten bata 5 gün var
JOYz de ban yemiş hiç keyfim yok ya ben öşledim ama onuu
Sen napıyosun nasıl gidiyor
Karavana mı bilmiyorum henüz pazar günü tekrar test yapıcamAyy karavana mievet onu gördüm inşallah açılır bı an önce gelir ben yerimde kuluçka ya devam
Kizlar naparsiniz sesiniz çıkmamış kaç saattz bugun.
Uzgunuz bugun, birbebekmeselesi yok , tadimiz yok .@Neslhannn da agrim var diyoKizlar naparsiniz sesiniz çıkmamış kaç saattir
Gelsin bi an önce yaaUzgunuz bugun, birbebekmeselesi yok , tadimiz yok .@Neslhannn da agrim var diyo
Sabah 02:30 olsun da bi bakalim acilacakmi? Butun gun aklim onda kaldi benim de.Gelsin bi an önce yaa
Ağrım bugün daha adet olacak gibiyim bugünle 5 gün var bata belimde agrıyo uykulu halim var neyin nesi anlamadım ya akıntımda yok denecek kadar az
JOYz naptı pozitif mi cıktı negatif mi üzgünmü kuzum napıyo kimseye bişe de anlatamaz şimdi o yer kendi kendinii
Sende adet olmazsin gulum insaallah yaSabah 02:30 olsun da bi bakalim acilacakmi? Butun gun aklim onda kaldi benim de.
Gece oğluşumu emzirirken bakıcam sürekli kuzuma inşallah gelirSabah 02:30 olsun da bi bakalim acilacakmi? Butun gun aklim onda kaldi benim de.
İnşallahhhhhh yaaa bugün daha adet hissi var bel ağrısı var halsizimm sabah yine test yapcam belki cıkar bir umut dicem umutta yokSende adet olmazsin gulum insaallah ya
Gece oğluşumu emzirirken bakıcam sürekli kuzuma inşallah
Yapcammm yapmam mııKurdelesindeen CEK yine gelince ,gelsene bi benim le sen yap onaa
O degil de, gelmezse napcaz gulumYapcammm yapmam mıı
Geliiiirr o bizi bırakmaazzzO degil de, gelmezse napcaz gulum
Amin amin amin amiiin
İyi geceler kuzuum optüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?