Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok fena belim ağrıyor ara ara adet sancım geliyo oldum sanıyorum bişey yok zaten bata 5 gün var
JOYz de ban yemiş hiç keyfim yok ya ben öşledim ama onuu
Sen napıyosun nasıl gidiyor
bu bel ağrısı ne kötü gerçekten.
Bir de daha çok erken benim tahminen 1 aylık son adet günüme göre.
1 aylıkken aniden eğilince filan batma oluyor. Belim sızlıyor.
Ben karın büyüyünce böyle olur zannediyordum

He yaaa yapmicam bi daha adete kadar
Canım bence bekle. Ben 4 gün kala yaptım erken gebelik testi asla çıkmadı.
Bir de adetten bir gün önce yap kaset test yap. Bu erken gebelik testleri daha silik çıkarıyor

Sen karninin alt kisminin sertligini farketmiyon heralde
Sen deyince kontrol ettim
Aslında belirtiler varmış ben hiç dikkat etmemişim bir de insan bilmeyince...
Farklı bir şeyler oluyor ama 1 aylıkken olmaz diye düşünmüştüm şöyle karın ortaya çıkınca olur diye düşünüyordum

Dikkat et kendine.Allah a emanet olunbende tesaduf gobegimin Ustune yatamayinca karnimin alti aciyinca tesaduf elledigimde yumurta gibi tas gibi oldugunu farketmistim.

Ani hareket yapma agır felan kaldırma sakın canım şimdi o yerleşiyo sana tutunması lazım sıkı sıkı annesi zorlama miniğini

Yok canım her ne kadar sonra oluyo belirti deselerde o kendini belli ediyo dinlersen emin ol

Hattada bazilari adet gectikten 2-3 gun sonra bile normal gebelik testinde negative gorup sonra positive goruyolar.
Daha zaten yumurtlamamın 10. Gunu bugün ya bakalım adet olmazsam yaparım yine olursamda napıyım ya bir dahaki ay uğraşmıycam zaten kafamı dinliycem gerçekten yoruldum 3 ayda pes ettim oğlumda 5 yıl pes etmedim yaşlandım sanırım

Canım bence bekle. Ben 4 gün kala yaptım erken gebelik testi asla çıkmadı.
Bir de adetten bir gün önce yap kaset test yap. Bu erken gebelik testleri daha silik çıkarıyor
Erken gebelik testi yapmam zaten oğlumda yaptım kasette daha belirgindi çizgi dediğin gibi
Para tuzagı bence

Benim bel agrım geçti bugün senin nasıl ağrın adet hissi de yok bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…