Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben son adetin ilk gününe göre diye biliyorum ama. Kimyasal gebelik hiç duymadım çevremde.
Adette olmuyorum. Zaten batmalar bel ağrısı devam. Nasipse zaten olur olmazsa can sağlığı.

Ben son adetin ilk gününe göre diye biliyorum ama. Kimyasal gebelik hiç duymadım çevremde.
Adette olmuyorum. Zaten batmalar bel ağrısı devam. Nasipse zaten olur olmazsa can sağlığı.
Doktorlar son adetin ilk gününe göre bakıyo canım haftasına
Kimyasal bende oğlumdan önce yaşadım rabbim kimseye yasatmasın
Batmalar bende de daha belirgin oldu sağ tarafım da rahimde anlık 4 5 kez olup geçiyo

Pazartesi salı hangi gün vercem bilmiyorim sağlık ocağı 10 a kadar aliyo ya acil e gidicem ya salı sabah erkenden sağlık ocağına gidecem sizlere yazmazsam bilin ki kendimi toplarlamaya çalışıyorumdur sonrasında

Yaa öyle deme rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin hepimize inşallah

İnşallahhhhhh sende gör çift çizgi canımmm inşallah koyulaşır bakalım JOYz de görseydi keşkee
Ewet balim once likle Senin testin koyulassin ona dua edelim sonra birbebekmeselesi de ortaya cift cizgi ile ciksin onaasonra da benim gun bitip cift cizgi olsun onaa.sirayla dimi kuzum hepimiz mutlu olalimki biyanimiz buruk kalmasin. Bak 2gundur birbebekmeselesi yok , tadimiz yok aklimiz onda kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…