- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Ben goruyorum demicem, dun dedimde Allah im benim Kirigimda sasi dediinnnB Bilgi012JOYz E EbrarAsell @kediseverkadin B Beklenenmucizemgeldi
Kızllaaarr dayanamadım tekrar test yaptım sabahkinde bişey yoktu bunda 5 dk içinde böyle olduudelirmek üzereyimm sizceeee?????
Evet kamera da degisiyo çizgiler ay inşallah belirginleşir iyice yaaKamerada o kadar cıkıyo ya neyse tekrarlayınca atarım yine
İnşallahhhhhh sende gör çift çizgi canımmmBen goruyorum demicem, dun dedimde Allah im benim Kirigimda sasi dediinnndewami gelsin artsin insaallah ❣❣❣❣❣❣yine, yeni teyze oluyom ben darisi basina
İnşallahhhhhh canım rabbim sizede nasip etsin inşallahhhhhhEvet kamera da degisiyo çizgiler ay inşallah belirginleşir iyice yaa
Cnm ben göremedim ama telefonda netlik olmuyor pek. Şöyle 2 gün snr tekrar yap inşallah sağlıkla olurB Bilgi012JOYz E EbrarAsell @kediseverkadin B Beklenenmucizemgeldi
Kızllaaarr dayanamadım tekrar test yaptım sabahkinde bişey yoktu bunda 5 dk içinde böyle olduudelirmek üzereyimm sizceeee?????
Tamam canım teşekkür ederimCnm ben göremedim ama telefonda netlik olmuyor pek. Şöyle 2 gün snr tekrar yap inşallah sağlıkla olur
Canım en az %60 arttıysa korkma@kediseverkadin benim yumurtlama 17. Günü tekrar kan verdim bhcg 145.sizin kaç acaba
İnşallah canım benim eşimin sperm problemi beni korkuyor bide arkadaşım 2 kat artmasına rağmen kimyasal gebelik yaşadı tedirgin ediyor beniCanım en az %60 arttıysa korkmainşallah sağlıkla ilerler
Güzel düşün benim eşimdede var sperm sorunu kötü düşünme nolurİnşallah canım benim eşimin sperm problemi beni korkuyor bide arkadaşım 2 kat artmasına rağmen kimyasal gebelik yaşadı tedirgin ediyor beni
ben gitmedim henüz@kediseverkadin benim yumurtlama 17. Günü tekrar kan verdim bhcg 145.sizin kaç acaba
ben görüyorum çok net.B Bilgi012JOYz E EbrarAsell @kediseverkadin B Beklenenmucizemgeldi
Yumurtlama gününe göre mi son adet gününün ilk gününe göre değil mi bebeğin kaç günlük olduğu@kediseverkadin benim yumurtlama 17. Günü tekrar kan verdim bhcg 145.sizin kaç acaba
Teşekkür ederimmmben görüyorum çok net.
Geçenkinde de görmüştüm zaten inşallah tebrik ediyorum seni canım benim
Doktorlar son adetin ilk gününe göre bakıyo canım haftasınaBen son adetin ilk gününe göre diye biliyorum ama. Kimyasal gebelik hiç duymadım çevremde.
Adette olmuyorum. Zaten batmalar bel ağrısı devam. Nasipse zaten olur olmazsa can sağlığı.
Yaa öyle deme rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin hepimize inşallahPazartesi salı hangi gün vercem bilmiyorim sağlık ocağı 10 a kadar aliyo ya acil e gidicem ya salı sabah erkenden sağlık ocağına gidecem sizlere yazmazsam bilin ki kendimi toplarlamaya çalışıyorumdur sonrasında
İnşallah kuzum cümlemize ama yıkım olcak negatifse son gücüm artık sanki vücut olarakYaa öyle deme rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin hepimize inşallah
Ewet balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?