- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Ben negatif görmek için bekleyenlerdenimA.Sbekleyip gorecez .Saymadan.
Biz istiyoruz vallaHoşbulduk canım.
İnşallah herkes gönlüne göre bir sonuç alır. Benimki istekli bir bekleyiş değil
Çocuğun var sanırım bir tane daha değil miBiz istiyoruz vallaallahın izniyle olur inşallah
Evet var bi pıtırcığım çok şükürÇocuğun var sanırım bir tane daha değil miValla iyi cesaret gerçekten.
Gönlünüze göre versin RabbimEvet var bi pıtırcığım çok şüküreşimdede sorun var ve bende pko
O yüzden geç kalmak istemiyorum canım olsun bi kardeşi allahın izniyle
Amin inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin içinGönlünüze göre versin Rabbim
Vallahi yaN Neslhannn E EbrarAsell Kızlaaar bi uyudum uyandım çarşı pazar karışmış adımı çalmışlar hee kim o nerde
Birinin burnu tıkanmış birinin omzu ağrımış benimde 2 gündür boğazım agrıyo hamile miyim derken corona olup çıkcaz burdan
Napim yaa anca uyandım eşim beyde evde olunca kahvaltı mahvaltı derken bu saat olduVallahi yagünaydın nerelerdesin sen ya
Ne uyuyup duruyosun sen
Hımmm keyif günüsü bugünnn pardoonNapim yaa anca uyandım eşim beyde evde olunca kahvaltı mahvaltı derken bu saat oldu
Yok kız mutfaktan çıkamama günüsüHımmm keyif günüsü bugünnn pardoon
Gel canım gel sıfır stresEvde tek başıma oturan boğa gibi bir modla başlıkları geziyordum, herkes dertliyken bu topic iyi geldi.
Çıkıyor bazı testlerdeYalniz canm cizgi cikiyorsa bir saat sonrada olsn gebelik var demektir daha dogrusu hcg de hafid artis var demektir. Genelde ama kimyasal gebelik ile sonlaniyor. Cogu kadin bir cok kez kimyasal gebelkk geciriyor farkina varmadan erkenden teste baslayanlsr farkina variyor sadece. Test hcg yükselmediyde bembeyaz gösterir hicbir cizgi cikmaz 10 saat sonra bile cikmaz. Ben bu zamana kadar 100 kere test yapmksindir hanile ommasihimda hsyalettende ola cuzgi görmedn ama kimyasalds dpspnte gördn
Tamamdır bende buradayım o zamanTeşekkür ederiz çıkın çıkın gelinn
Ee sen istiyor musun bebek biraz kendinden bahsedermisinTamamdır bende buradayım o zaman
Batları konuya yaz bari çoğalıyozEe sen istiyor musun bebek biraz kendinden bahsedermisin
Ben beceremem onu ya kendi batımı zor bekliyomBatları konuya yaz bari çoğalıyoz
HahahhBen beceremem onu ya kendi batımı zor bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?