Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel test yapacaktı kız yaa ne diye ban yedi şimdi zaten o da aklımda soru işareti
İnşallahhhhhh pozitif testle çıkar gelir yaa
İnşallahh üçümüzde hamile oluruz bu ay

Bende de sol tarafta. En başından beri sol tarafta oluyor

Teşekkür ederimmm bu topik gerçekten uğurlu oldu ve o uguru sen getirdin bize ilk hamilemiizz
Valla gruba neşe getiren sensin arkadaşım.Ben hayatta pozitif düşünce ve enerjiye inanırım. Sen öyle olduğun için sonuç böyle oldu.
Bir de şey diyecektim senin bir bebişin var ya hani. Zor oluyor mu bakmak

Rabbim verir sabrını canım o yönden korkum yok ikizlere bakan nasıl bakıyo hiç gücenmem rabbim nasip ettiyse vardır bir bildiği
Eger bu olduysa bal tarçın çörek otu kürü ne borçluyum tabiki vesile rabbim nasip etti oğlumda 5 yıl neler denedim tüp bebek bile zor dediler en son ama oğlum oldu bunda sadece bu kürü kullandım eger doğruysa

Ah ne güzel

Kız yok valla ne içi zaten görünüyordu. Belki diğerleri telefon kamera vs görememiştir. Ama benim telefonda görünüyordu valla

Yaaaa ama senin ağzından bal damlıyoo teşekkür ederim canım
Hayatım valla tecrübem yok hiç gebelikte. Ama olağan olmayan durumlar var.
Hep aynı yumurtalıkta hatta eşime 1 hafta önce vs demiştim sol yumurtalıkta batma var üşüttüm herhalde filan demiştim hep aynı şekilde

Teşekkür ederimmm bu topik gerçekten uğurlu oldu ve o uguru sen getirdin bize ilk hamilemiizz
Merhaba ben de görüyorum. Uzaktan yaklaştırmayince belli oluyor. Şimdiden hayırlı olsun. Dua et bize de canım. 27 siydi di mi senin de aynıydı

Merhaba ben de görüyorum. Uzaktan yaklaştırmayince belli oluyor. Şimdiden hayırlı olsun. Dua et bize de canım. 27 siydi di mi senin de aynıydı
Evet 27 canım yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah bu topiğe @kediseverkadin a demiştim hamileliğin ugur getirsin diye

Evet 27 canım yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah bu topiğe @kediseverkadin a demiştim hamileliğin ugur getirsin diye
Çok sevindim canım benim. Sağlıkla kucagina alırsın inşallah Belirtilerinden biraz bahseder misin? Benim de bat 27, inşallah bana da uğurlu gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…