Ne güzel test yapacaktı kız yaa ne diye ban yedi şimdi zaten o da aklımda soru işaretiEwet balimonce likle Senin testin koyulassin ona dua edelim sonra birbebekmeselesi de ortaya cift cizgi ile ciksin onaa sonra da benim gun bitip cift cizgi olsun onaa.sirayla dimi kuzum hepimiz mutlu olalimki biyanimiz buruk kalmasin. Bak 2gundur birbebekmeselesi yok , tadimiz yok aklimiz onda kaldi
Bende de sol tarafta. En başından beri sol tarafta oluyorDoktorlar son adetin ilk gününe göre bakıyo canım haftasına
Kimyasal bende oğlumdan önce yaşadım rabbim kimseye yasatmasın
Batmalar bende de daha belirgin oldu sağ tarafım da rahimde anlık 4 5 kez olup geçiyo
Valla gruba neşe getiren sensin arkadaşım.Ben hayatta pozitif düşünce ve enerjiye inanırım. Sen öyle olduğun için sonuç böyle oldu.Teşekkür ederimmmbu topik gerçekten uğurlu oldu ve o uguru sen getirdin bize ilk hamilemiizz
Benim solda pko var canım sağ sağlamdı oğlumda o taraftaydı benimBende de sol tarafta. En başından beri sol tarafta oluyor
Rabbim verir sabrını canım o yönden korkum yok ikizlere bakan nasıl bakıyoValla gruba neşe getiren sensin arkadaşım.Ben hayatta pozitif düşünce ve enerjiye inanırım. Sen öyle olduğun için sonuç böyle oldu.
Bir de şey diyecektim senin bir bebişin var ya hani. Zor oluyor mu bakmak
evet hep aynı yerdeBenim solda pko var canım sağ sağlamdı oğlumda o taraftaydı benim
Yine sağda hep aynı yerde oluyo değilmi batma felan
Ah ne güzelRabbim verir sabrını canım o yönden korkum yok ikizlere bakan nasıl bakıyohiç gücenmem rabbim nasip ettiyse vardır bir bildiği
Eger bu olduysa bal tarçın çörek otu kürü ne borçluyum tabiki vesile rabbim nasip ettioğlumda 5 yıl neler denedim tüp bebek bile zor dediler en son ama oğlum oldu bunda sadece bu kürü kullandım eger doğruysa
Yaaaa ama senin ağzından bal damlıyooevet hep aynı yerde
Dua ettiğin için çok teşekkür ederim canım allah razı olsun sizlerdenAh ne güzel
Kız yok valla ne içi zaten görünüyordu. Belki diğerleri telefon kamera vs görememiştir. Ama benim telefonda görünüyordu vallaDua ettiğin için çok teşekkür ederim canım allah razı olsun sizlerden
İnşallahhhhhh koyulaşır
İnşallah benim kırıklarında testleri pozitif olur
İnşallahhhhhh sağlıkla ilerler hamileliklerimiz
O değilde gecenki teste nasıl gördünüz çizgiyi yaa içinizemi doğdu E EbrarAsell ile
Hayatım valla tecrübem yok hiç gebelikte. Ama olağan olmayan durumlar var.Yaaaa ama senin ağzından bal damlıyooteşekkür ederim canım
Son adet tarihine göre ama ben yumurtlamaya göre olanı merak ettimYumurtlama gününe göre mi son adet gününün ilk gününe göre değil mi bebeğin kaç günlük olduğu
İnşallah canım beniiimGüzel düşün benim eşimdede var sperm sorunu kötü düşünme nolur
Hamilelik son adet tarihine göre ama beta hcg döllenme sonunda artıyorYumurtlama gününe göre mi son adet gününün ilk gününe göre değil mi bebeğin kaç günlük olduğu
Hımm gidince atarmısınızben gitmedim henüz
Pazartesi gideceğim
YaaKız yok valla ne içi zaten görünüyordu. Belki diğerleri telefon kamera vs görememiştir. Ama benim telefonda görünüyordu valla
Merhaba ben de görüyorum. Uzaktan yaklaştırmayince belli oluyor. Şimdiden hayırlı olsun.Teşekkür ederimmmbu topik gerçekten uğurlu oldu ve o uguru sen getirdin bize ilk hamilemiizz
Evet 27 canım yumurtlamadan sonra 10. Gün bugünMerhaba ben de görüyorum. Uzaktan yaklaştırmayince belli oluyor. Şimdiden hayırlı olsun.Dua et bize de canım. 27 siydi di mi senin de aynıydı
Çok sevindim canım benim.Evet 27 canım yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahbu topiğe @kediseverkadin a demiştim hamileliğin ugur getirsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?