Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim canım benim. Sağlıkla kucagina alırsın inşallah Belirtilerinden biraz bahseder misin? Benim de bat 27, inşallah bana da uğurlu gelir.
Amin inşallah canım
Yumurtlamadan 1 gün sonra beyaz akıntı oldu yoğundu sonra kesildi dün yani yumurtlamanın 9. Günü belim cok agrıdı sürekli adet olacak gibi hissettim bugün geçti oda bugün de akıntım var yine beyaz arada su gibi sürekli ıslaklık hissediyorum
Rahimde hep aynı noktada anlık 4 5 kere peşpeşe batma oluyo ani harekette kasılıyo alt karnım
Ve şuan hafif mide bulantım var oğlumdada erken başlamıstı bulantım
Bakalım inşallah Allah'ın izni ile sağlıklı bir gebeliktir
Oğlumu 5 yıl bekledim ilaç aşılama kür en son doktorlar tüp bebek bile zor eşinin bu değerleri ile demişti bendede pko var sol yumurtalığımda sağ sağlam en son soğan kürü ve takviyeler le hamile kalmıştım
Bunda da bu ay 3. Ayımız denemede çörekotu bal kürü yapmıştım yumurtlamayi öyle bi hissettim ki akıntım agrım hepsini hissettim
Rabbim hepinize nasip etsin inşallahhhhhh
Bu ay hamile dolsun burası inşallah sağlıkla alalım kucagımıza bebeklerimizi inşallah

Kızlar bir şey sorabilir miyim? Benim daha adetime 4-5 gün var. Ama hep adet olacakmışım gibi ıslanıyorum koşuyorum wc ye adet değil ıslaklık. Bu şekil olup hamile kalan var mı?

Ah canım benim uzun uzun yazmışsın güzelim, ellerine sağlık. Oğlun da ne güzel mucize yaşamışsin. İnşallah yine minigine kavusacaksin sağlıkla. Benim de bat 27, senden biraz csaret aldım acaba yarın ben de yapsam mı diye düşünüyorum. Bir yandan da korkuyorum Allah'ım nasip etsin inşallah, bu topik bana da uğurlu gelsin Allah'ım nolurr

İnşallahhhhhh canım yumurtlamadan sonra 10. Gündü bugün senin kaç oldu 10 u gectiyse cıkar oğlumda da 10. Gün silik görmüşüm ben senin varmı belirti
Ve ne sormak isterseniz burdayım her zaman cevaplarım

Kızlar bir şey sorabilir miyim? Benim daha adetime 4-5 gün var. Ama hep adet olacakmışım gibi ıslanıyorum koşuyorum wc ye adet değil ıslaklık. Bu şekil olup hamile kalan var mı?
Bnde dün 5 gun varken öyle oldum canım akıntım beyaz ve bazen su gibi sürekli ıslaklık hissediyorum dün bnde cok bel ağrısı cektim adet olacakmıs gibi hissettim

Bnde dün 5 gun varken öyle oldum canım akıntım beyaz ve bazen su gibi sürekli ıslaklık hissediyorum dün bnde cok bel ağrısı cektim adet olacakmıs gibi hissettim
Yaa cevap için teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla gebelik çıkar takıldım size:)

Canım ben emzirdiğim için göğüslerimde bişey hissetmiyorum sürekli hassas ve koyular
Ama ilk hamileliğimde koyu halka ve hassasiyet olmustu inşallahhhhhh seninde sağlıklı bebek haberini alırız bu ay
İnşallah canimm gireceğiz pazartesi gece yemelerim çoğaldı transferden beri yaa aha şimdi gene bisiler yedim

Ya benim de belirti gibi bı şeyler var ama ben gebeliğe yormaktan korkuyorum inan. Yarın
Yaa cevap için teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla gebelik çıkar takıldım size:)
Ben de takıldım bu topige. Bata kadar buralardayim. İnşallah biz de hamile oluruz Sizin bat ne zaman

Yarın ben de yapayım inşallah ben de pozitif görürüm

İnşallah canimm gireceğiz pazartesi gece yemelerim çoğaldı transferden beri yaa aha şimdi gene bisiler yedim
Pazartesi mi test gününn benimde test kalmadı elimde alamıyorum da yasaka var eczane uzak nöbetçi
Yarını nasıl geçiririm bilmiyorum yaa hadi pazartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah
İnşallahhhhhh emeklerin çabaların boşa çıkmaz kucagın cennet kokulu sağlıklı bir bebekle dolar hepinize tüm kalbimle dua ediyorum

Ya benim de belirti gibi bı şeyler var ama ben gebeliğe yormaktan korkuyorum inan. Yarın

Ben de takıldım bu topige. Bata kadar buralardayim. İnşallah biz de hamile oluruz Sizin bat ne zaman
Sorma gecen aylardan farklı sadece akıntım bembeyaz o kadar bel ağrısı bilmem ne hepsini yaşıyodum 3 aydır

Aynen pazartesi kan benim evde varda annemdeyim ya bide onları üzmek istemem burda yapıp eğer ki negatifse bende geçiriyorum ama zor geçiriyorum tüp lu herkes test yapiyo ben kaldim sıfır testle inşallah canimm hepimizin

Sorma gecen aylardan farklı sadece akıntım bembeyaz o kadar bel ağrısı bilmem ne hepsini yaşıyodum 3 aydır simdi senin önceki mesajla

Sorma gecen aylardan farklı sadece akıntım bembeyaz o kadar bel ağrısı bilmem ne hepsini yaşıyodum 3 aydır
Şimdi sizin önceki mesajlarınızı okuyayım bı kendimle uyuşan yerler var mı bakayım Bu gece de umitlandik çok şükür

Bı ben körüm akıntı meselesinde galiba hiç görmüyorum yada bilmiyorum artık ya o o kadar önemsiz ki tedavilerin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…