Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba bisey sorucam sana bugün adetim henüz gecikmedi 1 gün var ama kan tahlilim 25 çıktı sizce nedir
Bence vardır 2 günde bir en az %60 artması lazım onu takip et canım gayet iyi bir oran bence sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh rabbim

Annende olunca belki daha az takarsın kafaya
İnşallahhhhhh topiğimin cici hamilelerinden biri de sen olursun balımm

Ya benim de belirti gibi bı şeyler var ama ben gebeliğe yormaktan korkuyorum inan. Yarın

Ben de takıldım bu topige. Bata kadar buralardayim. İnşallah biz de hamile oluruz Sizin bat ne zaman
İnşallah... benim bat çok çok düzenliydi garip şeyler yaşadım geçen ay. Önce adetim 10 gün gecikti aha adetim dedim:) değilmiş adet oldum ama bir hafta sonra tekrar adet oldum. Çok şükür şimdilik sıkıntı yok. Sat 31 aralıktı. Bekliyorum

Benim de düzenim şaştı. Bebek kendine yer arıyor diye avutuyorum kendimi hep

Annende olunca belki daha az takarsın kafaya
İnşallahhhhhh topiğimin cici hamilelerinden biri de sen olursun balımm
Ben kendimi biliyorum kuzum negatifse yemeden içmeden kesiliyorum 1 hafta kendimi toplama çalışıyorum çok zor geçiyo hala da o 1 haftadan sonra inşallah canimmm biliyorum en içten duygunu söylediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…