Yok kuzum soruma cevap verip yardımcı olucak olan ben yeniyim burda özür dilerim bir yanlış olursa ama test sonucun 25 çıktı beta hcg sizce nedirNe olan varmı hamilemi canım?
Canım şimdi dank ettiİnşallah canimm gireceğiz pazartesigece yemelerim çoğaldı transferden beri yaa aha şimdi gene bisiler yedim
Canım kuruluk olupda hamile kalanda cok hemen umutsuzlanma yaBı ben körüm akıntı meselesinde galiba hiç görmüyorum yada bilmiyorum artık ya o o kadar önemsiz ki tedavilerin yanında
Evet iki gündür yok o ya neden gelmiyo acaba bişey mi oldu kiCanım şimdi dank ettitakıl takıl bende test doğruysa 3. Hamilemiz olcak JOYz de test yapacaktı ban yedi yazamıyor haber alamıyoruz da kuzum napıyo kim bilir yaa
Bence vardır 2 günde bir en az %60 artması lazım onu takip et canım gayet iyi bir oran bence sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh rabbimArkadaşlar merhaba bisey sorucam sana bugün adetim henüz gecikmedi 1 gün var ama kan tahlilim 25 çıktı sizce nedir
İnşallah kuzum bilmiyorum valla olsun olmasin önemli değil oCanım kuruluk olupda hamile kalanda cok hemen umutsuzlanma ya
Ban yemiş görünüyo ama ne zaman kalkar bilmiyorum yaa çok özledim kuzumuuEvet iki gündür yok o ya neden gelmiyo acaba bişey mi oldu ki
İnşallah bı an önce kalkar gelir geri hemencik yaBan yemiş görünüyo ama ne zaman kalkar bilmiyorum yaa çok özledim kuzumuu
Oku canım dün yazdım zaten belim ağrıyor diye dünde test vardı onada bak kızlar görmüştüŞimdi sizin önceki mesajlarınızı okuyayım bı kendimle uyuşan yerler var mı bakayımBu gece de umitlandik çok şükür
yani topiğe takıldım sizinleyim:)Ne demek rica ederim takıldım size derken canım
İnşallahhhhhh sabah pozitif bir testle gelirsin inşallahhhhhhYarın ben de yapayım inşallah ben de pozitif görürüm
Annende olunca belki daha az takarsın kafayaAynen pazartesi kan benim evde varda annemdeyim ya bide onları üzmek istemem burda yapıp eğer ki negatifse bende geçiriyorum ama zor geçiriyorum tüp lu herkes test yapiyo ben kaldim sıfır testleinşallah canimm hepimizin
İnşallah... benim bat çok çok düzenliydi garip şeyler yaşadım geçen ay. Önce adetim 10 gün gecikti aha adetim dedim:) değilmiş adet oldum ama bir hafta sonra tekrar adet oldum. Çok şükür şimdilik sıkıntı yok. Sat 31 aralıktı. BekliyorumYa benim de belirti gibi bı şeyler var ama ben gebeliğe yormaktan korkuyorum inan. Yarın
Ben de takıldım bu topige. Bata kadar buralardayim. İnşallah biz de hamile oluruzSizin bat ne zaman
Cok teşekkür ederim cnm sağol cevap verdiğin için.Bence vardır 2 günde bir en az %60 artması lazım onu takip et canım gayet iyi bir oran bence sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh rabbim
İnşallahhhhhh sabah pozitif testle sevindirir bizi yaa inşallahİnşallah bı an önce kalkar gelir geri hemencik ya
Ayyyyyyyyyyyyyİnşallahhhhhh sabah pozitif bir testle gelirsin inşallahhhhhh
Benim de düzenim şaştı. Bebek kendine yer arıyor diye avutuyorum kendimi hepİnşallah... benim bat çok çok düzenliydi garip şeyler yaşadım geçen ay. Önce adetim 10 gün gecikti aha adetim dedim:) değilmiş adet oldum ama bir hafta sonra tekrar adet oldum. Çok şükür şimdilik sıkıntı yok. Sat 31 aralıktı. Bekliyorum
Sizde bana iyi geliyosunuz canlarımmmAyyyyyyyyyyyyyAllah'ım nolur duy sesimi Canım benim çok teşekkür ederim güzel duan için. Ay gece gece ne güzel geldi ya Allah'ım nasip etsin inşallah
Annemde hep rahim kendini hamileliğe hazırlıyor derdi adetim şaşıncaBenim de düzenim şaştı. Bebek kendine yer arıyor diye avutuyorum kendimi hep
Ben kendimi biliyorum kuzum negatifse yemeden içmeden kesiliyorum 1 hafta kendimi toplama çalışıyorum çok zor geçiyo hala da o 1 haftadan sonra inşallah canimmm biliyorum en içten duygunu söylediğiniAnnende olunca belki daha az takarsın kafaya
İnşallahhhhhh topiğimin cici hamilelerinden biri de sen olursun balımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?