Oğlumu 5 yıl bekledim demiştim ya iyi bilirim canım rabbim yaşatmasın o kötü duyguları sana bu ay inşallahhhhhhBen kendimi biliyorum kuzum negatifse yemeden içmeden kesiliyorum 1 hafta kendimi toplama çalışıyorum çok zor geçiyo hala da o 1 haftadan sonra inşallah canimmm biliyorum en içten duygunu söylediğini
Evet kuzum Bizde girdik 5 yıla işte agustosa da olacak sene geldi seneler geçiyor canım çok zor insallahhhh aminnnnnOğlumu 5 yıl bekledim demiştim ya iyi bilirim canım rabbim yaşatmasın o kötü duyguları sana bu ay inşallahhhhhh
Canım sizde ne sorun vardı özel olmazsa acaba belki yardımcı olurum olmayıda cok isterimEvet kuzum Bizde girdik 5 yıla işte agustosa da olacak sene geldi seneler geçiyor canım çok zor insallahhhh aminnnnn
Sebepsiz dendi sebepsiz olmadığını özelde cozebildik hidrosalpenks varmis ona rağmen 2 aşılama oldum yani tüp de yapsak tutmaz demişti ameliyat oldum beklemek istedim yoksa eylülde tüp yapcaktik doktor hemen çağırmıştı ama 4 ay da olmayınca kendiliğinden doktora tekrar gittim işte transfer falan pazartesi bekleniyo test yapmak da istemedim işte dediğim gibiCanım sizde ne sorun vardı özel olmazsa acaba belki yardımcı olurum olmayıda cok isterim
O dediğin ne oluyo canım bilmiyorum kusura bakmaSebepsiz dendi sebepsiz olmadığını özelde cozebildik hidrosalpenks varmis ona rağmen 2 aşılama oldum yani tüp de yapsak tutmaz demişti ameliyat oldum beklemek istedim yoksa eylülde tüp yapcaktik doktor hemen çağırmıştı ama 4 ay da olmayınca kendiliğinden doktora tekrar gittim işte transfer falan pazartesi bekleniyo test yapmak da istemedim işte dediğim gibi
Tüplerle alakaliymis sol tüp tıkanmış şişmiş hasar görmüş laparoskopi yapıldı anestezi altında 3 delik sağ sol kasık bide göbek deliğinden canım rahim filmi gibi ama aletlerle giriliyo içeri kapalı ameliyat sıvı falan veriliyor bakiliyo çözüm yoksa aliniyo benim alındı hiç geçiş yokmustuO dediğin ne oluyo canım bilmiyorum kusura bakma
Canım gebelik adet belirtileri ile aynı nerdeyseYalnız bende afedersiniz şişkinlik gaz çok hep adet dönemi şişerim yine şiştim pöff
Canım tek yumurtalıkla hamile kalan o kadar kişi var ki benimde solda pko varTüplerle alakaliymis sol tüp tıkanmış şişmiş hasar görmüş laparoskopi yapıldı anestezi altında 3 delik sağ sol kasık bide göbek deliğinden canım rahim filmi gibi ama aletlerle giriliyo içeri kapalı ameliyat sıvı falan veriliyor bakiliyo çözüm yoksa aliniyo benim alındı hiç geçiş yokmustu
Hadi inşallah ne güzel pozitifsiniz:)Canım gebelik adet belirtileri ile aynı nerdeyse
3 aydır tek ayırt edici belirtim beyaz akıntıydo normalde hep sarı olurdu
Bildiğimiz kadarıyla değerler güzeldi hep ilaçlar iğneler hiç aksatmadim halada aksatmiyorum gobegim mosmor oldu artık her gün iğneden folik falan eskiden dikkat etmezdim ama şimdi hiç aksatmadim tedaviye başladığımızdan beri 3 embriyodan 2 si yerleştirildi 1.kalite beklediğim gibi gitti dedi doktorum güveniyorum ona bende de var pco her gittiğimde söylüyorlar hiç araştırmadım ama sıra ona gelmedi dahaCanım tek yumurtalıkla hamile kalan o kadar kişi var ki benimde solda pko var
Sağ sağlam mesela rabbimden umut kesilmez
Tüp bebekte yumurta kalitsei felan iyimiydi eşinde sorun varmı eger yoksa korkma derim ben büyük ihtimal tutmuştur inşallah tutmuştur
Kız burdaHadi inşallah ne güzel pozitifsiniz:)
Canım bal tarçın çörek otu kürü dene ben bu ay öyle bi hissettim ki yumurtladığımı akıntısı agrısı felannBildiğimiz kadarıyla değerler güzeldi hep ilaçlar iğneler hiç aksatmadim halada aksatmiyorum gobegim mosmor oldu artık her gün iğneden folik falan eskiden dikkat etmezdim ama şimdi hiç aksatmadim tedaviye başladığımızdan beri 3 embriyodan 2 si yerleştirildi 1.kalite beklediğim gibi gitti dedi doktorum güveniyorum ona bende de var pco her gittiğimde söylüyorlar hiç araştırmadım ama sıra ona gelmedi dahainşallah canimmm
Evet bende dün yada önceki gün geldim bubtopige 3 u çok güzel arkadaslik kurmuş çok gulmustuk ilk geldiğim günKız burdaJOYz E EbrarAsell ve ben 3 kırık hep böyleyiz bakma JOYz ban yedi aklımız onda keyfimiz yok 2 gündür
3 tanesi dollendi gelişti 2 si kondu 1 i gelişimini 4.gun durdurmuştu eğer 5.gune ulassaydi dondurtcaktik onu ama olmadı o inşallah bendekiler sağlamdırCanım bal tarçın çörek otu kürü dene ben bu ay öyle bi hissettim ki yumurtladığımı akıntısı agrısı felanninşallah gerek kalmaz da küre
Zaten tüpde iyi yumurtalar seçiliyo kaç yumurta vardı kaç tanesi kullanıldı iyimiymişler
Ne güzel:) severim böyle ortamları. Bende 2018 mayıs annelerinde çok aktiftim çocuktan sonra koptum. Şimdi aynı heycanları yaşarken kendimi burada buldum:) arkadaş miye ban yedi neyse gelir yakında:)Kız burdaJOYz E EbrarAsell ve ben 3 kırık hep böyleyiz bakma JOYz ban yedi aklımız onda keyfimiz yok 2 gündür
Bal tarçın çörek otu 3 unu karıştırıp sabah akşam mi kullaniyoruz adet zamanı mı kullancazCanım bal tarçın çörek otu kürü dene ben bu ay öyle bi hissettim ki yumurtladığımı akıntısı agrısı felanninşallah gerek kalmaz da küre
Zaten tüpde iyi yumurtalar seçiliyo kaç yumurta vardı kaç tanesi kullanıldı iyimiymişler
Şimdi senin 2 yumurta var yani değilmi daha yüksek o zaman tutma şansııı3 tanesi dollendi gelişti 2 si kondu 1 i gelişimini 4.gun durdurmuştu eğer 5.gune ulassaydi dondurtcaktik onu ama olmadı o inşallah bendekiler sağlamdır
İnşallahhhhhh yaa inşallah pozitif test atar buraya kahkahalara boğuluruzEvet bende dün yada önceki gün geldim bubtopige 3 u çok güzel arkadaslik kurmuş çok gulmustuk ilk geldiğim güninşallah gelir bı an önce o daha da güleriz
Ay ne güzel olur pozitif le gelseİnşallahhhhhh yaa inşallah pozitif test atar buraya kahkahalara boğuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?