- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Aynen kuzum 2 yumurtam vardi en son koyduğunda durumlar nasıl bilmiyorum ama göreceğiz inşallahŞimdi senin 2 yumurta var yani değilmi daha yüksek o zaman tutma şansıııhadi inşallah yaa
CanımBal tarçın çörek otu 3 unu karıştırıp sabah akşam mi kullaniyoruz adet zamanı mı kullancaz
Dimiii hepimizi bi şok etse şurda dönüşü muhteşem olsaaAy ne güzel olur pozitif le gelse
Kötü bir mesajıda olmamış kimseye neden ban yedi bilmiyoruz ne kadar sürüyoki ban bitmesiNe güzel:) severim böyle ortamları. Bende 2018 mayıs annelerinde çok aktiftim çocuktan sonra koptum. Şimdi aynı heycanları yaşarken kendimi burada buldum:) arkadaş miye ban yedi neyse gelir yakında:)
Azaltıp çoğaltabiliriz galiba günlük de yapılmaz mı taze tazeCanım
10 yemek kaşığı organik bal
10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı tarçın
Karıştırdım macun gibi adetin 2. Günü başladım 10 gün kullandım her sabah 1 yemek kaşığı aç karnına
12 gün kullanıcaktım anneme gittim evde kaldı kullanamadım
Bazıları 10 gün yiyo bazıları 12
İnşallahhhhhh canımAynen kuzum 2 yumurtam vardi en son koyduğunda durumlar nasıl bilmiyorum ama göreceğiz inşallah
Canım zaten o fazla geliyor 10 güne yarısı anca bitmişti 8 kaşıkla orantıla yap istersenAzaltıp çoğaltabiliriz galiba günlük de yapılmaz mı taze taze
Valla hatırlamıyorum ne kadar sürdüğünü tez zamanda gelir inşallahKötü bir mesajıda olmamış kimseye neden ban yedi bilmiyoruz ne kadar sürüyoki ban bitmesi
Eve geçince test sonucuma göre yapacam canım inşallah şimdi yapmayım nolur nolmaz çay kahve bitki çayı bile içmiyorum sadece sut yoğurt kefir sebze meyve sağlıklı ve lezzetsiz şeylerle besleniyorum 1 aydırİnşallahhhhhh canım
Canım zaten o fazla geliyor 10 güne yarısı anca bitmişti 8 kaşıkla orantıla yap istersen
Taze taze uğraşmak zor olur hergün ama sen bilirsin öylede olur öyle kullanıp hamile kalanda vardı çok arastırdım
O bende de var 1 aydır geceleri özellikleBir de ben aylardır bir yiyorum bir yiyorum hiç hamile kalacak kiloda değilimşu an bile çekirdeğe sardım pandemi zorluyor artık
Canım onu adetin 2. Günü başlıyosun zaten adetin 3. Günü yumurtalar seçiliyomuş yaEve geçince test sonucuma göre yapacam canım inşallah şimdi yapmayım nolur nolmaz çay kahve bitki çayı bile içmiyorum sadece sut yoğurt kefir sebze meyve sağlıklı ve lezzetsiz şeylerle besleniyorum 1 aydır
Merhaba canım ben de kürün 9. Gunundeyim yumurtlamayi ne zaman hissettin ben bisey hissetmiyorumCanım
10 yemek kaşığı organik bal
10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı tarçın
Karıştırdım macun gibi adetin 2. Günü başladım 10 gün kullandım her sabah 1 yemek kaşığı aç karnına
12 gün kullanıcaktım anneme gittim evde kaldı kullanamadım
Bazıları 10 gün yiyo bazıları 12
15. Gününde canım daha erken korkmaMerhaba canım ben de kürün 9. Gunundeyim yumurtlamayi ne zaman hissettin ben bisey hissetmiyorum
Valla bende ıslaklık filan yok sadece beyaz kesik kesik oluyor arada. Su mu yokBı ben körüm akıntı meselesinde galiba hiç görmüyorum yada bilmiyorum artık ya o o kadar önemsiz ki tedavilerin yanında
Normalde ben de adet döne biraz şişerim ama yaklaşık 15-20 gündür gaz topuna dönüştüm.Yalnız bende afedersiniz şişkinlik gaz çok hep adet dönemi şişerim yine şiştim pöff
Benim arkadaşımın ablasının bir tanecik sağlıksız yumurtası vardı ve onunla hamile kaldı. Asla ümitsiz olmamak gerek. Hiç beklemediğin anda geliyor bebekBildiğimiz kadarıyla değerler güzeldi hep ilaçlar iğneler hiç aksatmadim halada aksatmiyorum gobegim mosmor oldu artık her gün iğneden folik falan eskiden dikkat etmezdim ama şimdi hiç aksatmadim tedaviye başladığımızdan beri 3 embriyodan 2 si yerleştirildi 1.kalite beklediğim gibi gitti dedi doktorum güveniyorum ona bende de var pco her gittiğimde söylüyorlar hiç araştırmadım ama sıra ona gelmedi dahainşallah canimmm
Bacım hamile kalma kilosu olsa ben kalmazdım valla 75 kilo oldum pandemideBir de ben aylardır bir yiyorum bir yiyorum hiç hamile kalacak kiloda değilimşu an bile çekirdeğe sardım pandemi zorluyor artık
Herkes te farklı oluyo benim bile ilk gebeliğimde sadece senin gibi beyaz oluyodu bunda böyleValla bende ıslaklık filan yok sadece beyaz kesik kesik oluyor arada. Su mu yok
Canım hamilelik te kilo şöyle pkoluysan ve şeker hastasıysan yani insülin direnci olursa kilo önemli bende pkoluyum ama cok şükür kilo sorunum yok bide o olsa bilmiyom napardım yiyip duruyom benBacım hamile kalma kilosu olsa ben kalmazdım valla küçük 75 kilo oldum pandemide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?