Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkes te farklı oluyo benim bile ilk gebeliğimde sadece senin gibi beyaz oluyodu bunda böyle her hamilelik kendine özel bence
Yalnız bu kadar erkenden varlığını hissettirmesi çok garip. Kadının hakkı harbi ödenmez. Çektiğim bel ağrısı kasık ağırısı ve mide yanması şimdiden böyleyse ileriki ayları düşünemiyorum

Kızlar merhaba benim testime de bakabilir misinizz. Doktorla birlikte yumurta takibi yaptık. 12 ocakta akşam 5te randevum vardı. 2 adet biri sağda biri solda Yumurtalarım 15mm olmuş dedi hormon testi istedi (LH, progestron ve e2) verdim 2-3saat sonra sonuç çıktı doktora attım. Birisi çatlıyor dedi bugün yarın ilişki olsun 14ünde tekrar gel dedi. 14ocaktada gittim 2side çatlamış dedi sıvılarını görüyomusun diye ultrasonda gösterdi bugün de ilişki olsun dedi. Biz de hep o günleri değerlendirdik. Ben 14 ocağımı yoksa 12 ocağımı baz alacağım? Takvimime göre bat tarihim 22siydi. Ama geç yumurtlama olduğu için ne zaman hastalanacağım bilmiyorum. 1haftadırda progestron içiyorum corasprinle birlikte. Yardımcı olabilir misiniz? Test için erken mi

Eklentiler

• 751E5FDD-8EB7-487F-936A-328C25E262F7.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 31
  • B851B938-8295-4482-9DEB-2993D7FEFBFE.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 29
Canım göremedim ben bu testi yumurtlmadan kaç gün sonra yaptın catlamadan yani
Ben 10. Günde gördüm çizgiyi kendimde

Ben de göremedim canım

Aynenn
Bacım hamile kalma kilosu olsa ben kalmazdım valla 75 kilo oldum pandemide
Yani çok kiloluyum benden80 oldum hamile olsam kaçla doğarım bilmem.

Bu sabah bel ağrısı o oldu olacak vücut şeysini biliyorum ve ben hamile kaldığımda hiç bir belirti olmaz. Yine adet olacağım

Canım göremedim ben bu testi yumurtlmadan kaç gün sonra yaptın catlamadan yani
Ben 10. Günde gördüm çizgiyi kendimde
Bu ayda mı olmadı doktor 14ocakta çatladığını söyledi canım ben çok hayali bi çizgi görüyorum belkide görmek istediğim için bide bu testi gece 2de yapmıştım

Aynenn

Yani çok kiloluyum benden80 oldum hamile olsam kaçla doğarım bilmem.

Bu sabah bel ağrısı o oldu olacak vücut şeysini biliyorum ve ben hamile kaldığımda hiç bir belirti olmaz. Yine adet olacağım
Hayatım ha 75 ha 80 ne farkı var.
Ama ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri diyet değil de daha az ama sağlıklı yemeye dikkat etmeye karar verdim. Yürüyüş de yapacağım.
Belki emzirme döneminde zayıflama olur...
Bir de bence bu şekilde düşünme. Bak arkadaşlar neler yazmış her hamilelik kendine özel.
Çoğu kadının göğüsleri etkilenirken ben de tık yok.
Kiminde gaz şikayeti kimi başka bir şikayet.
Genele indirgeme.
Olumlu düşün her zaman. Zaten o nasibiyse her türlü geliyor şekerim.
Canlı kanıtı benim.
Okey prezervatife dava açsam tazminat alırdım

Aaaa siz korunurken mi hamile kaldınız ben şok
Ben oğlumda 75 ke kalmıştım diyetisyene gittim yemeği kısıp 4.aydan sonra yürüyüş yapıyordum. 83 le doğuma gittim

Aaaa siz korunurken mi hamile kaldınız ben şok
Ben oğlumda 75 ke kalmıştım diyetisyene gittim yemeği kısıp 4.aydan sonra yürüyüş yapıyordum. 83 le doğuma gittim
Yaaa korunurken.
Normalde daha önce böyle bir şey olmamıştı. Prezervetıfte yırtıklar fark ettim.
Bende korku başladı tabi ama hemen bir şey olmaz diye düşündüm.
Ama bizim herifin kendi gibi spermide inat çıktı

Bu ayda mı olmadı doktor 14ocakta çatladığını söyledi canım ben çok hayali bi çizgi görüyorum belkide görmek istediğim için bide bu testi gece 2de yapmıştım
Şekerim bekle bekle hemen düşürme yüzünü.
Bak ben 4 gün kala erken gebelikte negatif gördüm hele bi bekle.

Şekerim bekle bekle hemen düşürme yüzünü.
Bak ben 4 gün kala erken gebelikte negatif gördüm hele bi bekle.
15ay olacak her ay negatif görmekten yoruldum her ay tamam oldu bu sefer bu belirtim var şu belirtim var diyorum ama sonuç hep negatif. Salı günü kan testi vereyim en iyisi salı günü kanda çıkar herhalde varsa eğer demi canım

Doğumda 80 kiloydum şimdi 64 sık sık emzirmek ve su tüketmek kilo vermene yardımcı oluyo canım merak etme
55 kiloydum hamile kaldığım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…