Bende de var hastalanacak gibi agrıYarın tekrarlayayım bakalım canım ne çıkacak. Zaten hastalanacak gibi 2gündür kasık ağrım varsenin belirtilerin var mıydı
Doktorların dediği ilk şey kilo ver oluyo beceremediklerinde canım amaBacım hamile kalma kilosu olsa ben kalmazdım valla 75 kilo oldum pandemide
Sen ye koris senden besleniyo daha anacigiCanım hamilelik te kilo şöyle pkoluysan ve şeker hastasıysan yani insülin direnci olursa kilo önemli bende pkoluyum ama cok şükür kilo sorunum yok bide o olsa bilmiyom napardım yiyip duruyom ben
Sen ye koris senden besleniyo daha anacigiCanım hamilelik te kilo şöyle pkoluysan ve şeker hastasıysan yani insülin direnci olursa kilo önemli bende pkoluyum ama cok şükür kilo sorunum yok bide o olsa bilmiyom napardım yiyip duruyom ben
Ay maşallah yaaaaaBenim arkadaşımın ablasının bir tanecik sağlıksız yumurtası vardı ve onunla hamile kaldı. Asla ümitsiz olmamak gerek. Hiç beklemediğin anda geliyor bebek
Sende ben gibi koriş diyosunSen ye koris senden besleniyo daha anacigi
Tamamdır egerki olmazsa deneyim bunuCanım onu adetin 2. Günü başlıyosun zaten adetin 3. Günü yumurtalar seçiliyomuş ya
Yaa bak ne mucizeler var gördünmüSen ye koris senden besleniyo daha anacigi
Ay maşallah yaaaaa
Denemekten zarar gelmez canım ama 12 günden fazla yeme kist yapar inşallah gerek kalmaz denemeye inşallahTamamdır egerki olmazsa deneyim bunu
Ooyy oyyy birileri anne olmayı kabullenmişte arkadaşlarına teselli verirmişHayatım ha 75 ha 80 ne farkı var.
Ama ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri diyet değil de daha az ama sağlıklı yemeye dikkat etmeye karar verdim. Yürüyüş de yapacağım.
Belki emzirme döneminde zayıflama olur...
Bir de bence bu şekilde düşünme. Bak arkadaşlar neler yazmış her hamilelik kendine özel.
Çoğu kadının göğüsleri etkilenirken ben de tık yok.
Kiminde gaz şikayeti kimi başka bir şikayet.
Genele indirgeme.
Olumlu düşün her zaman. Zaten o nasibiyse her türlü geliyor şekerim.
Canlı kanıtı benim.
Okey prezervatife dava açsam tazminat alırdım
Anlattıklarının hepsini yaşıyorum 2gündür yemin ederim. Kasığım yanıyo acıyo arada batma giriyor. Ağırlarım devamlı değil ama girip çıkıyor. Göğüslerim de 2gündür iyce hassaslaştı. Akıntım beyaz krem kıvamında ve bazen şeffaf. Bel ağrım benimde oluyo zaman zaman çok sık değil hayırlısyla inşallah buraya yazmak nasip olur bana da canım inş nolur dua etBende de var hastalanacak gibi agrı
Canım önceki gün aşırı bel ağrım oldu ve adet hissi oldu sürekli
Beyaz akıntım var arada su gibi oluyo sürekli ıslaklık hissediyorum
Bide rahimde sağ tarafta hep aynı noktada batma var 2 gündür
Önceki aylarda hep yaşadım bu belirtileri bu ay tel ayırt edici belirtim akıntımın beyaz olmasıydı önceki aylarda sarı olurdu kesilirdi adet günü adet olurdum bu ay bembeyaz akıntım
Yani adet belirtileri ile aynı hamilelik belirtileri hatta hamile kalınca adet günlerinde de adet sancısı olabiliyor bende olmustu inşallahhhhhh güzel haberlerle gel inşallah
İnşallahhhhhh pozitiflerle gel canım sağlıklı bir bebişle gel inşallahhhhhhAnlattıklarının hepsini yaşıyorum 2gündür yemin ederim. Kasığım yanıyo acıyo arada batma giriyor. Ağırlarım devamlı değil ama girip çıkıyor. Göğüslerim de 2gündür iyce hassaslaştı. Akıntım beyaz krem kıvamında ve bazen şeffaf. Bel ağrım benimde oluyo zaman zaman çok sık değil hayırlısyla inşallah buraya yazmak nasip olur bana da canım inş nolur dua et
Ye ye çocuk neyle beslencek valla ben geceleri bile yemeye başladım tekrar dan unutmuştum ne güzel son 1 aydinrr ne bulursam hooop mide de gece 12 den sonraSende ben gibi koriş diyosun
Yiyom zaten söz geçmiyo boğaza
Aynen neler var neler Allah'tan ümit kesilmezYaa bak ne mucizeler var gördünmü
Amin canım benim senin de inşallah sorunsuz geçsin hamileliğin hayırla kucağına al bebişiniİnşallahhhhhh pozitiflerle gel canım sağlıklı bir bebişle gel inşallahhhhhhRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah mis kokulu bebekler
Ye ye çocuk neyle beslencek valla ben geceleri bile yemeye başladım tekrar dan unutmuştum ne güzel son 1 aydinrr ne bulursam hooop mide de gece 12 den sonra
Aminn canım benim çookk teşekkür ederimAmin canım benim senin de inşallah sorunsuz geçsin hamileliğin hayırla kucağına al bebişiniMutluluk huzur bereket getirsin inşallah
Ha canım bu arada 2 gündür bi halsizlik uykulu haller var bende belirtiden sayarsan buda dursun bi köşedeAmin canım benim senin de inşallah sorunsuz geçsin hamileliğin hayırla kucağına al bebişiniMutluluk huzur bereket getirsin inşallah
Ayy Allah'ım bizlere de söylemeyi nasip et bekliyo 4 gözle kan vermemiO çok istiyordu zaten. Kahkaha attı. İnanamıyor hala. Yerinde duramıyor. Ben Kpss çalışıyordum bi sürü plan vardı. Hepsi yalan oldu sanırımKöpek yine alacağım ama biraz daha sonra
Sen gözünü kapat de onaAyy Allah'ım bizlere de söylemeyi nasip et bekliyo 4 gözle kan vermemioysa ben ona sürprizler düşünüyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?