- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
O su da bende transferden beri içmeye basladim oda az doktorun dedigi kadar bile değil daha çabucak akşam oluyo şu soğukta su mu içilir sonra vc den çıkamıyorumBen genelde çikolatalara saldırıyorum canım sütü fazla yemek yemek değil fazla su tüketmek arttırıyo bilgin olsun inşallah dokuz ay sonra lazım olur bu bilgi sana
Canım benim bat tarihini bilmiyorum biraz karışık. normalde 22siydi ama bat tarihinden 1 hafta önce yumurtladım. Yani 1 hafta bat ileri atıldı sanırım. Doktorla takip ettik ilaç kullanmadan. Tam dediki bu ay yumurtlama olmayacak diğer ay tedaviye başlayalım derken adetimin 25.günümde sağda ve solda 15mm yumurtamın oluştuğunu gördü. Hemde kaliteli dedi. 12ocakta (adetimin 25.günümde) hormon testi istedi(e2, LH, progestron) ve sonuca göre biri çatlamal üzere dedi 2gün sonra gel dedi. 14ocakta gittim doktora bak yumurtaların cok güzel çatlamış 2side dedi. Dediği günlerde hep ilişkye girmiştik. Bu ay umutluyum senden dedi. Progestron ve corasprin verdi. Ama ben yumurtlama günü olarak hangi tarihi baz alcm bilmiyorum 12 ocak mı 14 ocak mı? 14ocağı baz alırsam 10.günüm oluyor bugün.Kardelen060492 senin bat ne zamandı yumurtlamadan kaç gün geçti
O su da bende transferden beri içmeye basladim oda az doktorun dedigi kadar bile değil daha çabucak akşam oluyo şu soğukta su mu içilir sonra vc den çıkamıyorum
Allah'tan salı vercem pazartesi acilde verelim eve geçerken dedi yok bekledik bekleyelim acil virus dolu gitmem salı sabah sağlık ocağına gidecem dedim Çarşamba öğreneceğim telefondan bakarim kendimSen gözünü kapat de onagösterme kağıdı
14 ocağı baz alırsak daha 10 gün olmuş 2 gün daha bekle test için belki geç döllenme oldu bilemeyiz canım progestan da bebeğin iyi tutunmasını sağlıyo iyi bir şey inşallah miniğin sağlıkla tutunmuştur sana canımCanım benim bat tarihini bilmiyorum biraz karışık. normalde 22siydi ama bat tarihinden 1 hafta önce yumurtladım. Yani 1 hafta bat ileri atıldı sanırım. Doktorla takip ettik ilaç kullanmadan. Tam dediki bu ay yumurtlama olmayacak diğer ay tedaviye başlayalım derken adetimin 25.günümde sağda ve solda 15mm yumurtamın oluştuğunu gördü. Hemde kaliteli dedi. 12ocakta (adetimin 25.günümde) hormon testi istedi(e2, LH, progestron) ve sonuca göre biri çatlamal üzere dedi 2gün sonra gel dedi. 14ocakta gittim doktora bak yumurtaların cok güzel çatlamış 2side dedi. Dediği günlerde hep ilişkye girmiştik. Bu ay umutluyum senden dedi. Progestron ve corasprin verdi. Ama ben yumurtlama günü olarak hangi tarihi baz alcm bilmiyorum 12 ocak mı 14 ocak mı? 14ocağı baz alırsam 10.günüm oluyor bugün.
Yaaav attın taa çarşambaya ya evde test yap bariiAllah'tan salı vercem pazartesi acilde verelim eve geçerken dedi yok bekledik bekleyelim acil virus dolu gitmem salı sabah sağlık ocağına gidecem dedim Çarşamba öğreneceğim telefondan bakarim kendim
Ay inşallah canım benimmm14 ocağı baz alırsak daha 10 gün olmuş 2 gün daha bekle test için belki geç döllenme oldu bilemeyiz canım progestan da bebeğin iyi tutunmasını sağlıyo iyi bir şey inşallah miniğin sağlıkla tutunmuştur sana canım
Varsa az da olsa değerin belli olur önce kana sonra idrara geciyo hcg canım ama bekleyebilirsen adetini bekle senin bat da tahmini benimle aynı güne geliyo 27 28 ocak felan ben adetim gecince kan vercem bide testlerim koyulaşırsaAy inşallah canım benimmmkan versem direk yarın belli olur mu acaba
Tamam canım o zaman bende test yapmaya devam salı ya da çarşamba verelim ay güzel haberlerle inşVarsa az da olsa değerin belli olur önce kana sonra idrara geciyo hcg canım ama bekleyebilirsen adetini bekle senin bat da tahmini benimle aynı güne geliyo 27 28 ocak felan ben adetim gecince kan vercem bide testlerim koyulaşırsa
İnşallahhhhhh canım benim biraz düzeldimi moralinTamam canım o zaman bende test yapmaya devam salı ya da çarşamba verelim ay güzel haberlerle inş
İnşallahhhhhh canım benim biraz düzeldimi moralin
Kız ben direkt dedim test çift çizgi çıktı gelirken başka testler de al dedimAyy Allah'ım bizlere de söylemeyi nasip et bekliyo 4 gözle kan vermemioysa ben ona sürprizler düşünüyodum
Sevindim canımDüzeldi canım Allah razı olsun gerçekten daha iyi hissettim kendimiiibide konuşamyorum kimseye anlatamıyordum, çok iyi geldin bana
Allah senii pat diye söylenirmiKız ben direkt dedim test çift çizgi çıktı gelirken başka testler de al dedim
Valla kabullenmeye çalışıyorum hayatım napalımOoyy oyyy birileri anne olmayı kabullenmişte arkadaşlarına teselli verirmiş
Aferim böyle devam
Pek romantik değilimdir benAllah senii pat diye söylenirmiinsan bi alıştıra alıştıra söyler
He anladımmPek romantik değilimdir bençocukluk arkadaşım ya kendisi böyle şeyler yok bizde dümdük
Bak şimdi bi sayfaya etiketliycem seni orda kadın yumurta felan toplatmış transfer için tüp bebek içinAllah'tan salı vercem pazartesi acilde verelim eve geçerken dedi yok bekledik bekleyelim acil virus dolu gitmem salı sabah sağlık ocağına gidecem dedim Çarşamba öğreneceğim telefondan bakarim kendim
Yapcm kız onu eve gider gitmezYaaav attın taa çarşambaya ya evde test yap barii
Canım acilden gidince kan verebiliyor musun gebelik şüphesiyle vs deyinceAllah'tan salı vercem pazartesi acilde verelim eve geçerken dedi yok bekledik bekleyelim acil virus dolu gitmem salı sabah sağlık ocağına gidecem dedim Çarşamba öğreneceğim telefondan bakarim kendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?