Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben genelde çikolatalara saldırıyorum canım sütü fazla yemek yemek değil fazla su tüketmek arttırıyo bilgin olsun inşallah dokuz ay sonra lazım olur bu bilgi sana
O su da bende transferden beri içmeye basladim oda az doktorun dedigi kadar bile değil daha çabucak akşam oluyo şu soğukta su mu içilir sonra vc den çıkamıyorum

Kardelen060492 senin bat ne zamandı yumurtlamadan kaç gün geçti
Canım benim bat tarihini bilmiyorum biraz karışık. normalde 22siydi ama bat tarihinden 1 hafta önce yumurtladım. Yani 1 hafta bat ileri atıldı sanırım. Doktorla takip ettik ilaç kullanmadan. Tam dediki bu ay yumurtlama olmayacak diğer ay tedaviye başlayalım derken adetimin 25.günümde sağda ve solda 15mm yumurtamın oluştuğunu gördü. Hemde kaliteli dedi. 12ocakta (adetimin 25.günümde) hormon testi istedi(e2, LH, progestron) ve sonuca göre biri çatlamal üzere dedi 2gün sonra gel dedi. 14ocakta gittim doktora bak yumurtaların cok güzel çatlamış 2side dedi. Dediği günlerde hep ilişkye girmiştik. Bu ay umutluyum senden dedi. Progestron ve corasprin verdi. Ama ben yumurtlama günü olarak hangi tarihi baz alcm bilmiyorum 12 ocak mı 14 ocak mı? 14ocağı baz alırsam 10.günüm oluyor bugün.

Sen gözünü kapat de ona gösterme kağıdı
Allah'tan salı vercem pazartesi acilde verelim eve geçerken dedi yok bekledik bekleyelim acil virus dolu gitmem salı sabah sağlık ocağına gidecem dedim Çarşamba öğreneceğim telefondan bakarim kendim

14 ocağı baz alırsak daha 10 gün olmuş 2 gün daha bekle test için belki geç döllenme oldu bilemeyiz canım progestan da bebeğin iyi tutunmasını sağlıyo iyi bir şey inşallah miniğin sağlıkla tutunmuştur sana canım

Ay inşallah canım benimmm kan versem direk yarın belli olur mu acaba

Ay inşallah canım benimmm kan versem direk yarın belli olur mu acaba
Varsa az da olsa değerin belli olur önce kana sonra idrara geciyo hcg canım ama bekleyebilirsen adetini bekle senin bat da tahmini benimle aynı güne geliyo 27 28 ocak felan ben adetim gecince kan vercem bide testlerim koyulaşırsa

Tamam canım o zaman bende test yapmaya devam salı ya da çarşamba verelim ay güzel haberlerle inş

Allah'tan salı vercem pazartesi acilde verelim eve geçerken dedi yok bekledik bekleyelim acil virus dolu gitmem salı sabah sağlık ocağına gidecem dedim Çarşamba öğreneceğim telefondan bakarim kendim
Bak şimdi bi sayfaya etiketliycem seni orda kadın yumurta felan toplatmış transfer için tüp bebek için
Kadın tam transfere gidecekken evde testi pozitif çıkmışş asıl bomba şimdi geliyoo sıkı dur kadın kendiliğinden üçüz bebeklere hamile kalmışşş Maşallah diyim de nazar değmesin maşallah maşallah

Canım acilden gidince kan verebiliyor musun gebelik şüphesiyle vs deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…